Σάββατο 30 Μαΐου 2020

Το Facebook έχει απειλήσει το Brighteon σε μια προσπάθεια να μας αναγκάσει να αφαιρέσουμε το βίντεο ‘Plandemic’ με τήν Δρ Judy Mikovits. Παλεύουμε για το δικαίωμά σας να μιλάτε ελεύθερα. Και δεν θα υποχωρήσουμε στούς τεχνοφασίστες.

Χαίρετε συναγωνιστές! Βρήκα αφορμή να δημοσιοποιήσω το παρακάτω μήνυμα πού μού ήρθε στό e-mail μου, οχι για να διαφημίσω τήν πλατφόρμα Brighteon.com, ( παρ’ολο πού εχω εκεί κανάλι, αλλα και πολλοί ακόμα Ελληνες συναγωνιστές ), αλλά για να αναδείξω τήν ΦΑΣΙΣΤΙΚΗ ΝΟΟΤΡΟΠΟΊΑ πλέον τού facebook, σε χρήστες πού αγωνίζονται να κάνουν έρευνες καί να τίς δημοσιοποιούν, άσχετα εάν είναι αληθινές ή όχι.


Αλλος λόγος είναι ότι, εχω και εγώ πολλά παράπονα από το facebook, διότι μού έχουν “κατεβάσει” πολλές κοινοποιήσεις ώς “ψευδή στοιχεία”. Πλέον μπαίνω πολύ σπάνια, κυρίως για κάποιους καλούς φίλους ή για να “αλιεύσω” κάποιες ειδήσεις καί έρευνες από Ελληνες καί ξένους έμπιστους ερευνητές.


Ενημέρωση Brighteon – Διπλασιάζουμε την ελεύθερη ομιλία ακόμη και καθώς το Facebook μας απειλεί όλους.


Ενημέρωση Brighteon: Το Facebook έχει απειλήσει το Brighteon σε μια προσπάθεια να μας αναγκάσει να αφαιρέσουμε το βίντεο ‘Plandemic’ με τήν Δρ Judy Mikovits.
[ Το συγκεκριμένο βίντεο το
έχει υποτιτλίσει καί ανεβάσει στήν πλατφόρμα καί η ΣΥΝΑΓΩΝΙΣΤΡΙΑ @vasoula2908 ]

Το Facebook έχει μαύρη λίστα όλων των συνδέσμων από ολόκληρο τον ιστότοπο του Brighteon.com, συμπεριλαμβανομένης τής απαγόρευσης οποιασδήποτε αναφοράς τού Brighteon στα ιδιωτικά μηνύματα τού Facebook. Μπορείτε να διαβάσετε αυτές τις λεπτομέρειες σε αυτόν τον σύνδεσμο στο Banned.news.

https://banned.news/2020-05-22-evil-facebook-banning-brighteon-naturalnews-in- private-messaging.html

Αυτή η παράνομη αντιμονοπωλιακή δράση εκ μέρους τού Facebook είναι μια απεγνωσμένη, τιμωρητική προσπάθεια να μας αναγκάσει να λογοκρίνουμε τους δικούς μας χρήστες.

Αρνούμαστε να συμμορφωθούμε.

Έχω δημοσιεύσει ένα πλήρες podcast που περιγράφει γιατί διπλασιάζουμε την προστασία τής ομιλίας τών χρηστών μας, απορρίπτοντας τις τυραννικές απειλές τού Facebook.





Μπορείτε να ακούσετε το podcast και να διαβάσετε το πλήρες άρθρο σε αυτόν τον σύνδεσμο στο Vaccines.news.
https://vaccines.news/2020-05-23-mike-adams-doubles-down-on-free-speech-protections- for-brighteon-users-banned-videos.html

Ή μεταβείτε απευθείας στο podcast στο Brighteon.com:https://www.brighteon.com/4610c67d-0457-4363-94db-4bc26165d205

Παλεύουμε για το δικαίωμά σας να μιλάτε ελεύθερα.

Και δεν θα υποχωρήσουμε στούς τεχνοφασίστες.

Ευχαριστώ,


– Mike Adams, Ιδρυτής, Brighteon.com


Πηγή 



no2idcardgr

https://thesecretrealtruth.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters