Δευτέρα 28 Απριλίου 2014

O μέγας γάϊδαρος και το μικρό σαμάρι

erga-kai-imerai-tou-stavrou-papastavrou-1-315x236
Του ΧΑΡΗ ΜΠΟΤΣΑΡΗ
Διαβάζω ότι επίκειται η μετακίνηση του κ. Στουρνάρα στην Τράπεζα της Ελλάδας και ότι στη θέση του θα τοποθετηθεί ο έμπιστος σύμβουλος του πρωθυπουργού και στενός του συνεργάτης, κ. Σταύρος Παπασταύρου (η φτωχή αυτή περιγραφή του ανδρός δεν εκφράζει το μεγαλείο του το οποίο θα αναπτυχθεί παρακάτω).
Η Ελλάδα είναι η χώρα των θαυμάτων και όλα μπορούν να συμβούν χωρίς να υπάρξει η παραμικρή αντίδραση, ενώ το πρόσωπο του κ. Παπασταύρου συγκεντρώνει την απεριόριστη επιδοκιμασία όλων ανεξαιρέτως των ελληνικών πολιτικών δυνάμεων, αλλά και των εταίρων μας στην Ευρώπη. Ενδεχόμενη γενική διεθνής έρευνα περί της αποδοχής του κ. Παπασταύρου στη θέση του υπουργού Οικονομικών θα αποκάλυπτε το τεράστιο μέγεθος του ανδρός, καθώς χώρες ειδικές σε καταθέσεις πλούτου...
(Ελβετία και άλλοι φορολογικοί ανά τον κόσμο παράδεισοι) όχι μόνο θα συνηγορούσαν χωρίς την παραμικρή επιφύλαξη υπέρ των γνώσεών του, αλλά και θα τον διεκδικούσαν μέχρις εσχάτων.
Ο άνθρωπος είναι εις εκ των πλέον μεγαλυτέρων μυστών του χρήματος στον πλανήτη και βεβαίως ο κ. Σαμαράς τον εντόπισε εξ΄αρχής τοποθετώντας τον στη θέση του «πραγματικού αφεντικού» της χώρας, μια υπέρτατη θέση που θεσπίστηκε από τις μνημονιακές επικυρίαρχες δυνάμεις της Ελλάδας και της Ε.Ε.
Τίποτα δεν κινείται και δεν ανασαίνει στον τόπο μας χωρίς την επικουρία του κ. Παπασταύρου και φυσικά οι Γερμανοί που γνωρίζουν πολύ καλύτερα από εμάς το συμφέρον μας και υπερασπίζονται λυσσωδώς την Ελλάδα και τους κατοίκους της, τον προωθούν στα ανώτατα θεωρήματα της πολιτικής και οικονομικής μας πραγματικότητας ως σωτήρα και λυτρωτή.
Πρόκειται για την προσωποποίηση μιας πολιτικής θεότητας, για την μετενσάρκωση μιας οικονομικής συμπαντικής διάνοιας και για την φυσιογνωμία που μπορεί να περιγραφεί μόνον μέσα από την ποίηση του δημιουργού των πάντων, ορατών τε και αοράτων.
Αυτός είναι ο Φωστήρας που μας αξίωσαν οι δυνάμεις της Τρισηλίου Θεότητος πάντων των γαλαξιών και παντός κόσμου να βρίσκεται και να λειτουργεί ανάμεσά μας, υπέρ της ευημερίας της χώρας και των κατοίκων της, ζώντων και ημιθανών.
Το υπέρτατον, όμως, μεγαλείο ανήκει και αποδίδεται στον Πλαστουργό της νέας πατρίδας μας, στον Δημιουργό και Μεγάλο Αρχιτέκτονα της Ελλάδας, σ' Αυτόν που μας δώρησε τον Σταύρο Παπασταύρου για να μας οδηγήσει στα υψηλά μας πεπρωμένα, τον Ένα και Μοναδικό Πρωθυπουργό κ.κ. Αντώνη Σαμαρά.
Η πατρίς θα είχε σωθεί από καιρό αν τους διαβήτες της οικονομικής μας γεωγραφίας χειριζόταν εξ΄αρχής ο Μέγας Αρχιτέκτων του Σύμπαντος κ.κ. Αντώνης Σαμαράς ο οποίος εντόπισε και ενανθρώπησε το θαύμα που ονομάζεται Σταύρος Παπασταύρου.
Δόξα και Αίνος ανήκει και στα κόμματα της αντιπολίτευσης της χώρας που κατανόησαν έγκαιρα το απέραντο μεγαλείο του Σταύρου Πασταύρου και τον διατήρησαν στα απρόσιτα Ιερά, στα Σα εκ των Σων, ως το Άγιο Δισκοπότηρο και το Γκράαλ της ύπαρξής μας, μετουσιωμένο και αέναο συνεχιστή της απροσμέτρητης δόξας του Πατρός Αυτού και Ποιητή των πάντων, τον Απέραντο Ιεχωβά και Καλ Ελ, τον Σχεδιαστή των Αιώνων, τον Πλαστουργό και την Άμπελον της Σιών, τον Σάμπι Μιώνη του ...ελληνισμού!
ΥΓ: «Η εκδίκηση είναι δική μου και εγώ θα ανταποδώσω», είπε ο Κύριος (Προς Ρωμαίους, 12,19)
 
http://skeftomasteellhnika.blogspot.gr/2014/04/o_27.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters