Πέμπτη 20 Αυγούστου 2020

AG Barr: 1.500 συνελήφθησαν, 200+ ομοσπονδιακά σε επιχείρηση καταστολής εγκλημάτων DOJ

Ο Γενικός Εισαγγελέας των ΗΠΑ Μπιλ Μπαρ ανακοίνωσε την Τετάρτη ότι το Υπουργείο Δικαιοσύνης έχει κατηγορήσει ομοσπονδιακά περισσότερα από 200 άτομα σε σχέση με μια επιχείρηση για την παροχή ομοσπονδιακής βοήθειας σε πόλεις που αγωνίζονται με κύματα εγκλημάτων.

Ο Barr παρείχε ενημερώσεις για την προσπάθεια του DOJ, γνωστού ως Operation Legend, σε δήλωση τύπου της Τετάρτης , σηματοδοτώντας το σήμα των έξι εβδομάδων από την έναρξη της επιχείρησης στην πόλη.



Ο Μπαρ είπε ότι η συνεργασία μεταξύ ομοσπονδιακών και πολιτειακών και τοπικών αξιωματούχων επιβολής του νόμου είχε ως αποτέλεσμα περισσότερες από 1.500 συλλήψεις, συμπεριλαμβανομένων περισσότερων από 200 ατόμων που κατηγορούνται ομοσπονδιακά από την έναρξη της επιχείρησης.



Το Operation Legend πήρε το όνομά του από τον LeGend Taliferro, ένα τετράχρονο αγόρι που πυροβόλησε και σκοτώθηκε ενώ κοιμόταν στο κρεβάτι του στο σπίτι του στο Κάνσας Σίτι στις 29 Ιουνίου. Ο Barr είπε ότι ένα αποτέλεσμα των προσπαθειών που προέκυψαν από την Επιχείρηση Legend ήταν η σύλληψη του άνδρα που είναι ύποπτος Η δολοφονία του Ταλιφέρο.

"Η σύλληψη ήταν προϊόν σκληρής δουλειάς από το αστυνομικό τμήμα του Κάνσας Σίτι, υποστηριζόμενη από κριτική βοήθεια από το FBI και τους αμερικανούς στρατιώτες", δήλωσε ο Barr. «Αυτή η σύλληψη δεν θα φέρει πίσω τον LeGend, αλλά κάνει και πάλι την υπόθεσή του ως παράδειγμα για το πώς μπορούμε να ενώσουμε τους βίαιους εγκληματίες από το δρόμο και να κάνουμε τις κοινότητές μας πιο ασφαλείς».

Ο Μπαρ είπε ότι από την έναρξη του Operation Legend, περισσότεροι από 1.000 ομοσπονδιακοί πράκτορες επιβολής του νόμου έχουν σταλεί σε εννέα πόλεις των ΗΠΑ για να «συνεργαστούν με την πολιτεία και τις τοπικές αρχές επιβολής του νόμου».

«Εδώ στην Κάνσας Σίτι, για παράδειγμα, έχουμε αναπτύξει περισσότερους από 185 επιπλέον πράκτορες από το FBI, το DEA, το ATF και το US Marshals», πρόσθεσε ο Barr.

Ο Μπαρά είπε ότι για περισσότερα από 200 άτομα που κατηγορούνται ομοσπονδιακά, περισσότερα από 100 ήταν για ομοσπονδιακά εγκλήματα όπλων. Ανέφερε επίσης ότι οι αρχές έχουν καταλάβει εκατοντάδες πυροβόλα όπλα από εγκληματίες και επιδιώκουν ενεργά «500 οδηγούς για την επίλυση περαιτέρω εγκλημάτων όπλων και να απομακρύνουν ακόμη πιο επικίνδυνους εγκληματίες από τους δρόμους».

«Η άσκηση ομοσπονδιακών κατηγοριών είναι σημαντική, επειδή οι κατηγορούμενοι που συνελήφθησαν για βίαια ομοσπονδιακά εγκλήματα μπορούν συχνά να κρατούνται πριν από τη δίκη - σε αντίθεση με τους κρατικούς κατηγορούμενους που πολύ συχνά απελευθερώνονται. Και οι ομοσπονδιακοί κατηγορούμενοι θα αντιμετωπίσουν σοβαρές ποινές σε περίπτωση καταδίκης », δήλωσε ο Μπαρ στις δηλώσεις του την Τετάρτη. Γνωρίζοντας αυτό, πολλοί από αυτούς συνεργάζονται με την κυβέρνηση και μας οδηγούν σε ακόμη πιο βίαια μέλη συμμοριών ή δικτύων διακίνησης ναρκωτικών. Οι εγκληματίες γνωρίζουν ότι η ομοσπονδιακή επιβολή του νόμου σημαίνει επιχείρηση, και τους βάζουμε έξω από τη δουλειά της βίας στις πόλεις μας. "

Κατά τη διάρκεια των παρατηρήσεών του, ο Μπαρά είπε ότι το βίαιο έγκλημα είχε αυξηθεί τα τελευταία δύο χρόνια της προεδρίας του Μπαράκ Ομπάμα. Είπε ότι κάτω από τη διοίκηση του Τραμπ, τα ποσοστά εγκληματικότητας μειώθηκαν το 2017, το 2018 και το 2019, αλλά τα ποσοστά εγκληματικότητας «δυστυχώς» αυξήθηκαν ξανά σε πολλές μεγάλες πόλεις τους τελευταίους μήνες. Ο Μπαρ πρότεινε ότι η άνοδος θα μπορούσε να αποδοθεί σε μια σειρά παραγόντων, στην «επιθετική επιθετικότητα» από τις συνεχιζόμενες κλειδαριές ιών κορωνών, καθώς και σε «προσπάθειες δαιμονοποίησης της αστυνομίας και αναιρέσεως της δουλειάς τους».



https://americanmilitarynews.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters