Πέμπτη 20 Αυγούστου 2020

Ο «Νεκρός Από Τον Κορωνοϊό» Τελικά Ήταν... Αρνητικός Στον Ιό!

Η ανακοίνωση του ΕΟΔΥ για τα κρούσματα δεν ανέφερε νέο θάνατο από τον κορωνοϊό, παρόλα αυτά είχε γίνει γνωστό λίγη ώρα νωρίτερα ότι ένας 72χρονος είχε χάσει τη ζωή του από τον κορωνοϊό το βράδυ της Τετάρτης, κάτι που δημιούργησε τελικά σύγχυση.

Οι αρχικές πληροφορίες ανέφεραν πως ο ηλικιωμένος πέθανε από κορωνοϊό, ανεβάζοντας τον συνολικό αριθμό των νεκρών στη χώρα μας στους 236.

Ωστόσο, σύμφωνα με πληροφορίες της ιστοσελίδας Voria.gr, ο 72χρονος είχε βγει αρνητικός σε δύο τεστ μετά τη νοσηλεία του στη ΜΕΘ του νοσοκομείου και κατέληξε από άλλα αίτια.

Μάλιστα, όπως τόνισαν πηγές του νοσοκομείου, ο θάνατός του δεν θα καταχωρηθεί ως θάνατος Covid-19.

Ο 72χρονος είχε νοσήσει από Covid-19 στο νοσοκομείο Γεννηματάς της Θεσσαλονίκης, όπου είχε εισαχθεί για χειρουργική επέμβαση. Στη συνέχεια μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Παπανικολάου, το οποίο είναι νοσοκομείο αναφοράς για Covid.
Εκεί, διασωληνώθηκε στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του νοσοκομείου για αρκετές ημέρες και μετά τα δύο αρνητικά τεστ μεταφέρθηκε σε απλό θάλαμο.

Με πληροφορίες από voria.gr

https://www.ksipnistere.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters