Πέμπτη 20 Αυγούστου 2020

Ο Τραμπ εκδίδει σφραγισμένο κατηγορητήριο για τον Δρ Anthony Fauci - Breaking

Ο Τραμπ εκδίδει σφραγισμένο κατηγορητήριο εναντίον του Dr. Anthony Fauci
Το Υπουργείο Δικαιοσύνης των Ηνωμένων Πολιτειών, εκ μέρους του Προέδρου Donald J. Trump, ολοκλήρωσε ένα σφραγισμένο κατηγορητήριο με το όνομα του Δρ Anthony Fauci, διευθυντή του Εθνικού Ινστιτούτου Αλλεργίας και Λοιμωδών Νοσημάτων και μέλος της ειδικής ομάδας κοροναϊού, προδότης της Αμερικής, σύμφωνα με πηγές της Ουάσιγκτον εξοικειωμένοι με το θέμα.

Το κατηγορητήριο, το οποίο βρίσκεται επί του παρόντος στο Resolute Desk στο Oval Office, κατηγορεί τον Fauci για πολλά υψηλά εγκλήματα και κακομεταχείριση, πολλά από τα οποία μπορούσαν να δουν τον Fauci να απογυμνωθεί από την ιατρική του άδεια και να απελαθεί στο GITMO για το υπόλοιπο της φυσικής του ζωής. Αυτές οι κατηγορίες φέρεται να περιλαμβάνουν προδοσία, συνωμοσία με τον εχθρό και απάτη. Το άρθρο 2 του Τμήματος 4 του Συντάγματος των Ηνωμένων Πολιτειών ορίζει: «Ο πρόεδρος, ο αντιπρόεδρος και όλοι οι πολιτικοί υπάλληλοι των Ηνωμένων Πολιτειών, θα απομακρυνθούν από το αξίωμά τους για καταγγελία και καταδίκη, προδοσία, δωροδοκία ή άλλα υψηλά εγκλήματα και παραβάσεις "
Ενώ ο Fauci δεν είναι ούτε πολιτικός ούτε κυβερνητικός αξιωματούχος, είναι δημόσιος υπάλληλος σταδιοδρομίας και επομένως μπορεί να κατηγορηθεί για κακομεταχείριση όπως περιγράφεται στο άρθρο 2, τμήμα 4.
Πηγές κοντά στην έρευνα του Fauci ανέφεραν ότι ο Τραμπ έγινε ύποπτος για τις προθέσεις του Fauci αφού διάβασε Tweets που συνδέουν τον γιατρό με πραξικόπημα «Deep State» που έχει σχεδιαστεί για να καταστρέψει την εκστρατεία επανεκλογής του. Αυτά τα Tweets ισχυρίστηκαν ότι ο Fauci και κανένας άλλος από τον Μπαράκ Χουσεΐν Ομπάμα είχε ενορχηστρώσει μια «φάρσα» για να τακτοποιήσει την οικονομία, ορθογραφώντας καταστροφές για έναν πρόεδρο του οποίου το κύριο προεδρικό επίτευγμα ήταν η προώθηση μιας οικονομικής ανάκαμψης. Τα Tweets υποθέτουν ότι το Coronavirus είναι ένα πρόσχημα για να αφαιρέσουν τους Αμερικανούς τα δικαιώματα και τις ελευθερίες που κατέχουν, και ότι ο Fauci θέλει να εισαγάγει μια Νέα Παγκόσμια Τάξη που θα καταργούσε το Σύνταγμα και θα αντικαταστήσει τους ηγέτες των ΗΠΑ με προσωπικό των Ηνωμένων Εθνών.
Η ψαθυρή συμπεριφορά του Fauci στις συνεντεύξεις τύπου του coronavirus τροφοδότησε περαιτέρω την υποψία του Τραμπ. Στις 20 Μαρτίου, ο Τραμπ ονόμασε το Στέιτ Ντιπάρτμεντ το «Βαθύ Στέιτ Ντιπάρτμεντ». Στέκοντάς τον πίσω, ο Φάουσι έκανε μια χειρονομία χεριού, έριξε το κεφάλι του και τρίβει το μέτωπό του.
«Ο Τραμπ το πήρε ως προσωπικό αίσθημα. Ο Τραμπ δεν συγχωρεί ούτε ξεχνά. Έβλεπε τον Fauci και οι ενέργειες του Fauci βοήθησαν στην επιβεβαίωση των υποψιών του προέδρου », δήλωσε η πηγή μας.
Επιπλέον, ο Fauci ήταν συχνός επισκέπτης του CNN και του MSNBC, δικτύων που συχνά επικρίνουν τις προσπάθειες για την πανδημική απόκριση του Trump. Έχει χρησιμοποιήσει το καθεστώς του ως ένας από τους πιο αξιοσημείωτους γιατρούς της Αμερικής για να αντικρούσει άμεσα τα μηνύματα του Τραμπ.
Τα Tweets, σε συνδυασμό με τη ριζοσπαστική συμπεριφορά του Fauci, ώθησαν τον Τραμπ να κατευθύνει το Υπουργείο Δικαιοσύνης να ερευνήσει τη σχέση Φάουτσι-Ομπάμα. Οι ερευνητές έμαθαν - και προφανώς διέρρευσαν - στοιχεία που αποδεικνύουν ότι το 2015 ο Ομπάμα ανέθεσε στον Fauci να εγκρίνει μια «δωρεά» 3,5 εκατομμυρίων δολαρίων σε ένα εργαστήριο ιολογίας του Wuhan. Η Fox News και η Washington Post έχουν δημοσιεύσει άρθρα που αμφισβητούν εάν ο Covid-19 προήλθε από την εγκατάσταση Wuhan. Επιπλέον, μια τηλεφωνική σύνδεση στο τηλέφωνο και τις ηλεκτρονικές συσκευές του Fauci αποκάλυψε ότι ο καλός γιατρός και ο ταπεινωμένος πρώην πρόεδρος διατηρούν μια στενή φιλία. τα τηλεφωνήματα και τα ηλεκτρονικά ταχυδρομεία που παρεμποδίστηκαν έδειξαν ότι ο Ομπάμα και ο Φάουσι είχαν συνωμοτήσει να υπονομεύσουν την εξουσία του Τραμπ με το να ζητήσει από τον Φάουτσι να δώσει στον Πρόεδρο αβάσιμες ιατρικές συμβουλές σε θέματα που αφορούν την πανδημία. Πρώτον, ο Fauci είπε στον Trump ότι ο ιός δεν «ανησυχεί καθόλου. Στη συνέχεια, αντιστρέφει την πορεία του και προειδοποίησε ότι ο Τραμπ Κόβιντ-19 θα καταστρέψει εντελώς τη χώρα, εκτός εάν ληφθούν ταυτόχρονα πολεμικά νομικά μέτρα για τον περιορισμό της εξάπλωσης. Ο Fauci παρουσίασε εσφαλμένα γεγονότα και αριθμούς, και διόγκωσε τεχνητά το ποσοστό θνησιμότητας της υπόθεσης (CFR), δίνοντας εντολή στο CDC να επισημάνει όλους τους θανάτους που σχετίζονται με την αναπνευστική δυσφορία ως θανάτους Covid-19, ακόμα κι αν το άτομο δεν έλαβε ποτέ τεστ Covid-19.
Μερικά παραδείγματα υπερβαίνουν τον παραλογισμό. Για παράδειγμα: Στο Κουίνς της Νέας Υόρκης, ένας 23χρονος μαύρος άντρας περπατούσε στο σπίτι από ένα παντοπωλείο όταν ένα αυτοκίνητο σηκώθηκε δίπλα του και ο οδηγός του αδειάστηκε ένα περιοδικό πιστόλι στο στήθος του. Δύο γύροι χτύπησαν το στήθος του, καταρρέοντας και τους δύο πνεύμονες. Επειδή είχε δυσκολία στην αναπνοή και τέθηκε σε αναπνευστήρα πριν από το θάνατο δύο ώρες αργότερα, το προσωπικό του νοσοκομείου είπε ότι ο κοροναϊός τον σκότωσε. Δεν έκαναν τεστ Covid-19.
n Το Μπρούκλιν, μια 96χρονη διαβητική γυναίκα με υψηλή αρτηριακή πίεση έπεσε νεκρή όταν η καρδιά της σταμάτησε να χτυπά. Το γραφείο του ιατρικού εξεταστή της Νέας Υόρκης ανέφερε την αιτία θανάτου - κοροναϊό.
Την επόμενη μέρα η Νέα Υόρκη πρόσθεσε πάνω από 3.000 «υποθετικά θετικά» στο αυξανόμενο άθροισμα των θανάτων του Covid-19 του κράτους. Η ερευνητική ομάδα του Trump ανακάλυψε ένα αποδεικτικό στοιχείο που αποδεικνύει ότι ο Δρ Fauci ανάγκασε το κράτος να κατηγορήσει όλους τους ανακριβείς θανάτους από τον Ιανουάριο στον κοροναϊό.
«Με αυτόν τον τρόπο, έχουν ενισχύσει τον αριθμό των θανάτων. Όσο περισσότεροι θάνατοι από κοροναϊούς, τόσο χειρότερο φαίνεται το Trump Και οι αυστηρότεροι περιορισμοί επιβάλλονται καθώς περισσότερα κράτη υιοθετούν στρατιωτικό νόμο. Ο Τραμπ είχε αρκετό και αποφάσισε να βάλει τις βίδες στον Φάουτσι », είπε η πηγή μας.
Εάν όλες οι πληροφορίες είναι σωστές, ο ειδικός εισαγγελέας του Τραμπ κατηγόρησε κρυφά τον Φάουσι, κατηγορώντας τον γιατρό «Deep State» για εγκλήματα σύμφωνα με το Patriot Act και το 1917 Spionage Act.
Ωστόσο, ο Τραμπ δεν έχει ακόμη απολύσει τον δημοφιλή γιατρό του οποίου το πρόσωπο είναι συνώνυμο με λέξεις όπως «Αξιοπιστία», «Ειλικρίνεια» και «Ακεραιότητα». Καθώς εξαπλώθηκε η πανδημία, το ίδιο έκανε και η δημοτικότητα του Fauci και η σημασία του στις καθημερινές συνεντεύξεις Τύπου έκλεισε τη σημασία των πρώτων ανδρών Trump και Pence. Πηγές ανέφεραν ότι ο Τραμπ δεν θα απολύσει πρόωρα τον Φάτσι, διότι κάτι τέτοιο μπορεί να πυροδοτήσει στο πρόσωπό του και να του κοστίσει τις εκλογές του 2020.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters