Δευτέρα 29 Απριλίου 2013

Στα Τρίκαλα τα …600 δις ευρώ της υπόθεσης «Αρτέμης Σώρρας»

Στα Τρίκαλα τα …600 δις ευρώ της υπόθεσης «Αρτέμης Σώρρας» 
Μια έκπληξη περίμενε όσους περνούσαν σήμερα από την κεντρική πλατεία των Τρικάλων, καθώς υπήρχε μια ασυνήθιστη εικόνα.
Εκεί, είχε στηθεί εγκατάσταση μέσα από την οποία επιχειρούνταν να ενημερωθούν οι Τρικαλινοί πολίτες για την περίφημη υπόθεση της END και τα 600 δις ευρώ που ισχυρίζεται ο Αρτέμης Σώρρας ότι υπάρχουν στην διάθεση της Ελληνικής Κυβέρνησης για την αποπληρωμή του Ελληνικού χρέους που δημιούργησε τριτοκοσμικές συνθήκες διαβίωσης μέσω Μνημονίων για τους Έλληνες.
Πέρα των όποιων απόψεων έχει ο καθένας για την υπόθεση, υπάρχει κάτι που είναι γεγονός και «σημαία» για όσους πιστεύουν ότι υπάρχουν αυτά τα χρήματα.
Το γεγονός ότι υπάρχουν ήδη 4 εξώδικα προς την ελληνική κυβέρνηση, το υπουργείο Οικονομικών και την τράπεζα της Ελλάδας, έχουν όλα κοινοποιηθεί στο Ελληνικό Κοινοβούλιο και τον Εισαγγελέα του Αρείου Πάγου αλλά η υπόθεση αυτή «πνίγεται» από τα μεγάλα ΜΜΕ…
Από μόνο του αυτό, «φουντώνει» τις υποψίες και από την στιγμή που η Κυβέρνηση, δεν αντικρούει ούτε η ίδια ούτε ελεγχόμενα από αυτή ΜΜΕ τα όσα ισχυρίζεται η πλευρά Σώρρα.
Σύμφωνα με τα εξώδικα, ο κ. Σώρρας ισχυρίζεται πως ανεκόπη με ψευδή δημοσιεύματα στον Τύπο και το διαδίκτυο η προσπάθειά του να βοηθήσει με τα χρήματα την Ελλάδα. Μάλιστα αναφέρεται σε προσπάθεια συνεργασίας με την κυβέρνηση η οποία ποτέ δεν επιτεύχθηκε.
«Από τα Τρίκαλα ξεκινάμε την προσπάθεια μιας Πανελλαδικής εκστρατείας ενημέρωσης του Ελληνικού λαού που θα κορυφωθεί με μια πανελλαδική συνέλευση που θα πραγματοποιηθεί και δεν σκοπεύουμε να ΄΄θάψουμε΄΄ τα 600 δις ευρώ που θα οδηγήσουν στην σωτηρία της χώρας με την πληρωμή του χρέους και την απαλλαγή της Ελλάδας από τα Μνημόνια», ανέφεραν στο trikalanews.gr οι διοργανωτές της σημερινής ενημερωτικής εκστρατείας στα Τρίκαλα.
bg
Media
 
 
http://www.trikalanews.gr/ta_nea_tis_polis/sta_trikala_ta_a600_dis_euro_tis_upo8esis_aartemis_sorrasa.html 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters