Δευτέρα 29 Απριλίου 2013

Από τον ισολογισμό του 2012 της Τράπεζας της Ελλάδας, η παρατήρηση των ορκωτών για την λαμογιοεγγραφή


Οι λαμογιές δεν θα τελειώσουν ποτέ στον τόπο μας

Από τον ισολογισμό του 2012 της Τράπεζας της Ελλάδας, η παρατήρηση των ορκωτών για την λαμογιοεγγραφή υπέπεσε πρώτα στην αντίληψη του Γιώργου Προκοπάκη, ο οποίος και την ανέλυσε...
http://www.bankofgreece.gr/BogEkdoseis/isologismos2012.pdf

Όμορφος κόσμος τραπεζικός, αγγελικά πλασμένος

Στον ισολογισμό της ΤτΕ που αναφέρεται παραπάνω ως λινκ, στο σημείο 8 στα αποτελέσματα χρήσης (συντάξεις) φαίνεται το ετήσιο κόστος κάλυψης των υποχρεώσεων της ΤτΕ προς τους (πρώην) εργαζομένους. Για το 2012 ήταν κάπου 112 εκατ.

Στο σημείο 12 στο Παθητικό (“προβλέψεις”) καταγράφονται προβλέψεις λίγο πάνω από 6 δισ.Στην προτελευταία σημείωση των ορκωτών “με επιφύλαξη”, αναφέρεται ότι τα 4 δισ σε άθροισμα ενεγράφησαν τη διετία 2011-2012. Η επιφύλαξη έχει να κάνει με το ότι δεν παρεσχέθη εξήγηση ούτε τρόπος υπολογισμού.

Αν καταλαβαίνουμε καλά, οι προβλέψεις επαρκούν για τις υποχρεώσεις της ΤτΕ για τουλάχιστον 100 χρόνια. Αυτός είναι προγραμματισμός αδελφάκι μου!

Τι σημαίνει όμως αυτό; Η ΤτΕ είχε αυξημένα έσοδα επιτοκίου λόγω χορηγιών ELA. Κέρδη δηλαδή!

Αν μοίραζε αυτά τα κέρδη της διετίας (είναι εισηγμένη στο Χρηματιστήριο) το δημόσιο θα εισέπραττε από φόρους για τα 4 δισ το ευτελές ποσόν των 1.6 δισ περίπου (46% το 2011 και 36% το 2012). Αντ’ αυτού τα χρήματα μένουν καβάντζα για μελλοντικές παροχές προσωπικού. Ας πούμε, κάνα εφ’ άπαξ μερικών εκατομμυρίων, άμα λάχει.

Ο ELA χρησιμοποιήθηκε για να δανειοδοτηθεί το δημόσιο. Δηλαδή τους τόκους τους πλήρωσαν οι φορολογούμενοι για τους οποίους η κυβέρνηση δανείστηκε από την επάρατη τρόικα.

Έχει πλάκα πάντως. Το έχουν πιάσει οι ορκωτοί και δεν τρέχει τίποτε! Θα δούμε στη συνέλευση.

Καθένας για την πάρτη του και τους δικούς του. Την έχουμε πιεί εκ των προτέρων.

 
http://eleftheriskepsii.blogspot.gr/2013/04/2012.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters