Παρασκευή 2 Ιουνίου 2017

Ο Πόλεμος κατά της Ανθρωπότητας στο Τελικό Στάδιο – Το Σχέδιο Αποκαλύπτεται

Ο χρόνος για να ξεφύγουμε από το δόκανο του συστήματος τελειώνει γρήγορα, καθώς ο πόλεμος κατά των μετρητών καταστρέφει τα τελευταία απομεινάρια της Ελευθερίας… Έτσι σχεδιάζει η Ελίτ να σκλαβώσει την ανθρωπότητα…
Μόλις η ελίτ βάλει τέλος στα μετρητά, θα πάρει μαζί της και την τελευταία δυνατότητα του ανθρώπου να λειτουργεί βάση της δικής του βούλησης.
Η ανθρωπότητα βρίσκεται ένα βήμα πριν την απόλυτη κατάργηση των νομισμάτων της. Με αυτό το είδος της πτώχευσης» οι δυτικές κυβερνήσεις ετοιμάζονται να μετατρέψουν τους πολίτες του σε γιγάντια βαμπίρ. Ετοιμάζονται να κλέψουν «έντιμα» τα περιουσιακά τους στοιχεία.
Τα μετρητά είναι το τελευταίο μέσο ανταλλαγής που εξακολουθεί να επιτρέπει κάποια αυτονομία και ελευθερία στους ανθρώπους. Η Ελίτ το γνωρίζει και γι’ αυτό επεμβαίνει στη ζωή τους. Για να μετατρέψει τους ανθρώπους σε ολοκληρωμένους δούλους, όπως ορίζει το σχέδιο της Παγκοσμιοποίησης, που έχει πλασαριστεί στον κόσμο ως το ιδανικό και μοναδικό μοντέλο διαβίωσης!!!

Το κράτος επιτήρησης και διασφάλισης…
Η κατάσταση επιτήρησης μπορεί κλειδώσει τον πολίτη έξω από το λογαριασμό του ανά πάσα στιγμή. Η Ελίτ θα είναι σε θέση να πάρει χρήματα από το λογαριασμό του ή να τον τιμωρήσει με άλλους τρόπους, αν λειτουργεί μέσα στο σύστημα.
Ο πόλεμος κατά των μετρητών είναι η δολοφονία της οικονομικής ελευθερίας των πολιτών. Στο τέλος της ημέρας, όλοι οι κανόνες έχουν σχεδιαστεί για να επιτρέψουν στις εξουσίες να ασκούν ακόμη μεγαλύτερο έλεγχο πάνω από στους ανθρώπους. Ο απόλυτος έλεγχος και η κυριαρχία όλων των έμβιων όντων αποτελεί το τελικό της σχέδιο.

Η προπαγάνδα των Mainstream Media χρησιμοποιείται ως όπλο
Εν τω μεταξύ, ο ψυχολογικός πόλεμος από τα κυρίαρχα ΜΜΕ, συνεχίζεται εναντίον εκείνων που επένδυσαν σε χρυσό και ασήμι. Ο λόγος για τον πόλεμο αυτό είναι επειδή αυτά τα μέταλλα αποτελούν ένα από τα τελευταία εργαλεία για τους ανθρώπους να παραμείνουν εκτός του τραπεζικού και του χρηματοπιστωτικού συστήματος. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο ο τομέας αυτός δέχεται μια ανελέητη επίθεση.

Σκόπιμη η καταστροφή της μεσαίας τάξης – Σχεδιασμένη η υποδούλωση
Αν δει κανείς τι έχει συμβεί στις Ηνωμένες Πολιτείες (και όχι μόνο) θα καταλάβει τι ακριβώς γίνεται… Η μεσαία τάξη έχει σχεδόν εντελώς εξαφανιστεί. Περίπου 50 εκατομμύρια άνθρωποι επιβιώνουν με τη βοήθεια των κουπονιών τροφίμων, έτσι ώστε να είναι απόλυτα εξαρτημένοι από το σύστημα απλώς για να επιβιώσουν. Οι περισσότεροι άνθρωποι δεν έχουν κανένα απολύτως αποθεματικό. Και Πολλοί από αυτούς που έχουν αποταμιεύσεις μόλις και μετά βίας καταφέρνουν να ζουν στα όρια της φτώχειας.

Ο χρόνος κυλάει γρήγορα…
Οι άνθρωποι πρέπει να καταλάβουν ότι το οικονομικό κλίμα έχει μετατραπεί σε ολοκληρωτικό πόλεμο ενάντια στην ικανότητά τους να παραμείνουν ανεξάρτητοι και εκτός του συστήματος. Υπάρχει ακόμη χρόνος για να δράσουν, αλλά τελειώνει πολύ γρήγορα Στη συνέχεια θα βρίσκονται στο έλεος της ελίτ.


Πηγή:
hellasforce.com
https://ellaniapili.blogspot.gr/2015/05/blog-post_136.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters