Δευτέρα 14 Σεπτεμβρίου 2020

Πανδημία υγιών "κρουσμάτων" προκαλούν τα τεστ PCR (βίντεο)

 Η πραγματικότητα για τα τεστ PCR - Η περίπτωση της Ελλάδας
Ο Γερμανός γιατρός Bodo Schiffmann αναλύει το πώς λειτουργούν τα τεστ PCR, και τι ακριβώς συμβαίνει με τα στατιστικά των μαζικών ελέγχων με αυτά τα τεστ, για τη διάγνωση της λοίμωξης COVID-19. Τα στατιστικά στοιχεία της Ελλάδας, που αναλύονται σε αυτό το βίντεο, όπως και των άλλων χωρών, φανερώνουν την προσπάθεια να συντηρηθεί το κλίμα πανδημίας, μέσω του εντοπισμού "κρουσμάτων" δηλαδή ανθρώπων που βρέθηκαν θετικοί στο τεστ PCR και όχι ασθενών ή νεκρών λόγω του SARS-COV-2. 



90% των θετικών τεστ PCR στις ΗΠΑ θα έπρεπε να είναι αρνητικά!

Έρευνα των New York Times αποκάλυψε ότι τα ψευδώς θετικά αποτελέσματα των ελέγχων με τεστ PCR, για τη διάγνωση του COVID-19 στις ΗΠΑ, φτάνουν μέχρι και στο 90%!
Εδώ, το άρθρο από τους New York Times: Your Coronavirus Test Is Positive. Maybe It Shouldn’t Be.




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters