Τρίτη 27 Οκτωβρίου 2020

ΤΟ 5G ΈΧΕΙ ΓΙΝΕΙ ΑΣΦΑΛΗΣ! ΘΑ ΤΡΟΦΟΔΟΤΗΣΕΙ ΤΏΡΑ 432HZ ΘΕΡΑΠΕΥΤΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΣΤΑ ΚΎΤΤΑΡΑ ΜΑΣ!! ΚΑΙ ΜΕΝΤΜΠΝΤΣ!

Φανταστείτε έναν κόσμο που περιβάλλεται στα 432hz. Όλοι θα δονήσαμε με τη θεραπευτική ενέργεια απευθείας στα κύτταρα μας. 432 Hz είναι σε θέση να φιλτράρει και να εναρμονίσει την ακτινοβολία 5G που βγαίνει από τους πύργους και να κάνει την ενέργεια ευεργετική για τα κύτταρα μας!
Οι αναπνευστήρες για τους οποίους ο Τραμπ μιλάει για την κατασκευή είναι στην πραγματικότητα οι πίνακες 5G των 432hz που στέλνει στον κόσμο. Βλέπουμε όλο και περισσότερους να εγκαθίστανται στους πύργους 5G εδώ στο Περθ της Αυστραλίας.

Αυτοί οι αρμονικοί ήχοι αρχίζουν να εμφανίζονται στο παρασκήνιο γύρω από το σπίτι μου όπου τα μοτίβα συχνοτήτων αλληλεπιδρούν και γίνονται ακουστικά, αντί για το υψηλό χτύπημα στο πίσω μέρος των αυτιών μου.

Αυτό θα μπορούσε να είναι ένα φυσικό συστατικό της διαδικασίας ανάληψης ..


ΣΧΕΤΙΖΕΤΑΙ ΜΕ: ΠΟΛΟΙ 5G ΕΧΟΥΝ ΜΕΤΑΒΟΛΗ ΣΕ 432HZ TESLA HEALING TOWERS

Οι πτήσεις που έρχονται στη Μελβούρνη φέρνουν τους μαγνήτες covfefe για τους πύργους Tesla 5G. Η Αυστραλία και η Νέα Ζηλανδία θα είναι οι πρώτες χώρες εκτός της Αμερικής που θα τις εφαρμόσουν. Το επιβλαβές 5G θα τερματιστεί σύντομα! intel από τον Charlie Freak.

Οι ΗΠΑ έχουν τεχνολογίες όπως έχω πει ότι έχουν κατασταλεί εδώ και χρόνια αυτό περιλαμβάνει την τεχνολογία Age Reversal. Σκεφτείτε τα κρεβάτια Med. Όσο μεγαλύτερος είστε τόσο περισσότερα χρόνια μειώνονται. Έως 30 χρόνια. Αυτοί οι άνθρωποι στο Ομοσπονδιακό Πρόγραμμα Προστασίας Μαρτύρων είχαν πρόσβαση. Σας έχω δείξει αυτήν την ομάδα με τους Nikola Tesla & Howard Hughes με το Time Machine. Jesse D Presley γνωστός και ως John G Trump. Ο Πάτρικ σας είπε επίσης και το επιβεβαίωσε.
https://youtu.be/ohmRrb_1cB4

στο Περθ WA



Το 5G μετατράπηκε σε πύργο θεραπείας Tesla χρησιμοποιώντας μαγνήτες covfefe και 432 hz !!

Κάντε κλικ




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters