Τρίτη 27 Οκτωβρίου 2020

ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΣ ΠΟΛΕΜΟΣ. Η ΑΛΗΘΕΙΑ έχει κρυφτεί και χειραγωγηθεί για να μας κρατήσει αδαείς. Είναι καιρός να απελευθερωθούμε.

ΑΠΟ ΤΟΝ TERE WADE

Υπάρχει μια μάχη με τις δυνάμεις του σκότους και του φωτός για τον έλεγχο αυτού του πλανήτη και της ανθρώπινης συνείδησης, καθώς και για τη χρήση του ανθρώπινου σώματος και του DNA μας. 
Οι άνθρωποι που γνωρίζουν αυτόν τον πνευματικό πόλεμο βιώνουν έντονη πίεση καθημερινά καθώς αυτή η μάχη ξεδιπλώνεται σε διαστατικά επίπεδα.

Αυτός είναι ένας τεράστιος πόλεμος και οι παίκτες δεν είναι ανθρώπινοι και ξεπερνούν την πλανητική ελίτ.
Εκείνοι που τοποθετήθηκαν σε θέσεις εξουσίας τοποθετήθηκαν εκεί με τη συγκατάθεση και την προθυμία τους να διαπράξουν εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας στο όνομα της αρνητικής ξένης ατζέντας με αντάλλαγμα χρήματα, πόρους, εξουσία και προσωρινή παράταση της ζωής. Μερικοί από αυτούς έχουν πει ότι θα μεταφερθούν σε άλλους πλανήτες για ασφάλεια όταν συμβεί πλήρης αποκάλυψη.

Οι άνθρωποι συνειδητοποιούν περισσότερο αυτά τα απαίσια σχέδια αυτών των ελίτ μέσω μιας αφύπνισης που λαμβάνει χώρα, αλλά μια μεγάλη προειδοποίηση είναι η ενσωμάτωση του σατανισμού, της παιδεραστίας και της παιδικής τελετουργικής κακοποίησης. Βλέπουμε ότι όλα έρχονται στην επιφάνεια!

Κρατούν την ανθρωπότητα σε έλεγχο, σε δουλεία και δουλεία μέσω του φόβου, αλλά αυτές οι μέρες είναι αριθμημένες. Εκείνοι που είναι ξύπνιοι είναι στόχοι αυτών των σκοτεινών δυνάμεων μέσω ψυχικών επιθέσεων, αρνητικών εμφυτευμάτων, εκφοβισμού από σκοτεινές οντότητες κ.λπ. Επειδή γίνονται απελπισμένοι.

Προσπαθούν να καταστέλλουν την πνευματική πρόοδο του ανθρώπου.

Εκείνοι που είναι ξύπνιοι καθοδηγούν την υπόλοιπη ανθρωπότητα στο φως και η αλήθεια μειώνει την τυραννική κυριαρχία στην ανθρωπότητα.

Αυτές οι σκοτεινές σατανικές οντότητες είναι παρασιτικές και χρειάζονται τα αρνητικά συναισθήματα της ανθρωπότητας για να ταΐσουν. Μπορούν να φαίνονται ανθρώπινοι και όχι άνθρωποι. Πολλοί από εμάς είμαστε εδώ τώρα για να καταλάβουμε πώς λειτουργούν αυτές οι οντότητες, σκέφτονται, από πού προέρχονται και πώς διεισδύθηκαν σε αυτόν τον πλανήτη. Με ακούσατε να λέω ... "Αν δεν ξέρετε ποιος είναι ο εχθρός σας, είστε ανίσχυροι να τον καταστρέψετε."

Βρισκόμαστε σε έναν τεράστιο ψυχο-πνευματικό πόλεμο, που κατευθύνεται στην ανθρωπότητα από τη συνείδησή μας. Δυστυχώς, πολλοί από εμάς βιώνουμε ψυχικές επιθέσεις, εκφοβισμό, αρνητικά εμφυτεύματα και άλλες μορφές εξωγήινης επιθετικότητας.

Αυτό το βιώσαμε και αναγκαστήκαμε να το κάνουμε για να καταλάβουμε πώς λειτουργεί. Δηλαδή, πρέπει να ξέρετε πώς να παίξετε το παιχνίδι τους.

Αρχίζουμε να καταλαβαίνουμε πώς ο πλανήτης μας έχει καταστραφεί τόσο πολύ από αυτόν τον ερπετό ιό και τους τεχνητούς συνθετικούς μηχανισμούς του. Βλέπουμε αυτό να συμβαίνει σε πραγματικό χρόνο, βλέποντας αυτές τις ελίτ να πέφτουν μία προς μία λόγω των εγκλημάτων τους κατά της ανθρωπότητας.

Για άλλη μια φορά, ο κανόνας του σκότους, της καταπίεσης και της τυραννικής ατζέντας στην οποία υποβάλλεται η ανθρωπότητα για χιλιάδες χρόνια τελειώνει.

Αυτός είναι ο λόγος για το έντονο και απίστευτο χάος στον πλανήτη μας τώρα, θα σταθεροποιηθεί και το φως θα κερδίσει!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters