Τετάρτη 28 Οκτωβρίου 2020

"ΕΜΠΛΕΟΙ ΕΘΝΙΚΗΣ ΥΠΕΡΗΦΑΝΕΙΑΣ"...

(ΑΠΟ χαριτων καλλινικος)

Και τώρα καλοί μου άνθρωποι,(μια και όλοι οι κακοί είναι στην φυλακή χαχαχα),

Τώρα που τα παιδιά μας γίναν πειραματόζωα, αντικατάστόντας τα κακόμοιρα ζωάκια, με την ένθερμη υποστήριξη «γονέων», «εκπαιδευτικών», «αστυνομικών»,«δικαστών»

Τώρα που οι υγιείς άνθρωποι είναι όλοι στοχευμένοι και διώκονται.

Τώρα που η κακοποίηση ενός τετράποδου φίλου έγινε κακούργημα, και ο παιδοβιασμός έγινε πλημμέλημα.

Τώρα που η προστασία της οικογένειας, της ζωής και της περιουσίας μας, δηλαδή της χώρας, έγινε κακούργημα.

Τώρα που οι γύφτοι κλέφτες και βασανιστές, οι λαθροεισβολείς βιαστές και άρπαγες, οι διεστραμμένοι ψυχανόμαλοι έγιναν ευπαθείς ομάδες , και χαίρουν διαφορετικών προνομίων, ενώ οι Έλληνες που υπερασπίζονται τα σπίτια τους και τις ζωές τους γίνονται θύτες απο θύματα και τιμωρούνται.

Τώρα που βγάζουμε φλογερά πατριωτικά λόγια εναντίον των Τούρκων, αλλά ήδη έχουν δοθεί η Θράκη, Αιγαίο, Μυτιλήνη, Σάμος, απο τούς ΔΙΚΟΥΣ ΜΑΣ, και απλά εμείς μιλάμε και απειλούμε με κλόουν <<στρατηγούς>>, και μασκοφορεμένους χεσμένους πολίτες.

Τώρα που καήκαμε, πλημμυρίσαμε και γεμίσαμε ανεμογεννήτριες, τα καμμένα βουνά.

Τώρα που φοβόμαστε να πούμε οτι είμαστε Έλληνες, και να τιμήσουμε τούς προγόνους μας που πέθαναν έντιμα και δοξασμένα για την Ελευθερία και εθνική κυριαρχία της πατρίδας μας.

Τώρα που οι Μοχάμεντ και οι Αχμέντ γίνανε περισσότεροι απο τούς Γιάννηδες, και τούς Μιχάληδες μέσα στην νεοελλάδα.

Τώρα που όλα τα αναχώματα των εξουσιαστών <<ξεβρακώθηκαν>>, σοσιαλισμός, κομμουνισμός, αριστερά, δεξιά, κόμματα, κινήματα, κινήσεις, ομάδες.

Τώρα που οι ψευτοκαθηγητές με αγορασμένα πτυχία αλά Βενιζέλο, Κοτζιά, και λοιπά, μας κουνάνε ακόμα το δάχτυλο περιφρονητικά , και ζούνε μέσα στον πλούτο και την χλιδή απο τις αρπαχτές στην δική μας πλάτη.

Τώρα που η σπασμένη καρέκλα έγινε καλλιτεχνικό αριστούργημα σε σύγχρονες ακαλαίσθητες <<καλλιτεχνικές>> γκαλερί

Τώρα που το άσχημο, το αποκρουστικό, το ανήθικο, το τερατούργημα, αντικατέστησαν το όμορφο, το φυσικό, το ορθολογικό, και βρίσκονται παντού στην καθημερινότητα μας.

Τώρα που όλος ο σύγχρονος πολιτισμός της ανθρωπότητας, είναι ένα super market, και μια χέστρα
τώρα καλοί μου άνθρωποι, τα καταφέραμε.
Γίναμε τα τέρατα που φοβίζουν τα παιδάκια στα παραμύθια.
Αλλά εμείς γίναμε τέρατα στην πραγματική ζωή μας, που τόσο αγαπάτε, και φοράτε την μασκούλα σας, για να σας προστατέψει ένα κομμάτι ύφασμα από τα ρετάλια των καταστημάτων.
Ρετάλια ανθρώπινα όλοι μας.


1 σχόλιο:

ΝΕΜΕΣΙΣ είπε...

Καλημέρα έτσι ακριβός και μη καλύτερα.. Είμαστε άξιοι αυτων που θελουμε δεν μάς φταίει ουδείς παρα μονο το ειναι μας!!! Οπότε και μην χειρότερα....

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters