Πέμπτη 12 Νοεμβρίου 2020

ΠΕΙΡΑΪΚΉ: Μπαζώνουν το ταφικό μνημείο του Θεμιστοκλή! "Βροχή" από μηνύματα στην Εφορεία Αρχαιοτήτων (ΕΙΚΟΝΕΣ)

"Βροχή" από μηνύματα στέλνονται από ενεργούς πολίτες στην Εφορεία Αρχαιοτήτων Πειραιώς και Νήσων για το μπάζωμα της θάλασσας δίπλα από το ταφικό μνημείο του Θεμιστοκλή...
στην Πειραϊκή.


Το μήνυμα των Ενεργών Πολιτών ΟΧΙ ΛΙΜΑΝΙ ΣΤΗΝ ΠΕΙΡΑΪΚΗ  είναι :

 Προς την εφορεία αρχαιοτήτων Πειραιώς και Νήσων.

Προς την εφορεία εναλιων αρχαιοτήτων
Είναι καταφανές απο το φωτογραφικο αποδεικτικό υλικό, ότι κατάφωρα παραβιάζεται ο όρος που τέθηκε στη συνεδρίαση του ΚΑΣ του 2012 που προέβλεπε απόσταση 100 μέτρων από το ταφικο μνημείο του Θεμιστοκλή.
Για μια ακόμη φορά οι εργολάβοι αυθαιρετουν σε βάρος της πολιτιστικής μας κληρονομιάς.
Για μια ακόμη φορά η πολιτεία δεν προστατεύει την πολιτιστική μας κληρονομιά ενώ στα τηλεφωνήματα των κατοίκων η εφορεία αρχαιοτήτων του Πειραιά ρίχνει την μπάλα στην Εναλίων και η Εναλίων μας δηλώνει ότι καθημερινά επιβλέπουν το έργο 5 καταδυόμενοι αρχαιολόγοι.
Επειδη έχουμε αποδεικτικό υλικό ημέρα προς ημέρα ότι κανείς αρχαιολόγος δεν ήρθε, δεν είδε, δεν επόπτευσε το παραμικρό καλούμε την αρχαιολογία να λάβει σοβαρά υπ όψη της την καταστροφή πριν αυτή γίνει μη αναστρέψιμη.
Επικοινωνουμε με τις υπηρεσιες της αρχαιολογίας καθημερινα στα mail επικοινωνίας efapn@culture.gr 2104590700 eena@culture.gr τηλ 2109235105



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters