Πέμπτη 12 Νοεμβρίου 2020

ΗΠΑ: Trump 80%, Biden 20% Το ανακοίνωσε ο καθηγητής Igor Panarin από την Διπλωματική ακαδημία της Μόσχας και πρώην πράκτορας του KGB. βίντεο

Όλα πάνε όπως πρέπει στις ΗΠΑ.
Η πρόβλεψη ότι ο Τραμπ θα κερδίσει το 80% στις εκλογές και ο Μπάιντεν - 20%, φαινόταν πρόσφατα μη ρεαλιστικός. 

Από νέες πηγές έγινε γνωστό: 73,9 εκατομμύρια - για τον Trump, για τον Biden - 25,9 εκατομμύρια. Ο επικεφαλής της Γερουσίας των ΗΠΑ υποστήριξε πλήρως τον Τραμπ. 

Ο επικεφαλής του Κογκρέσου Lindsay Graham μίλησε επίσης υπέρ του Trump σε διάφορα μέσα ενημέρωσης με ισχυρισμούς για μαζική απάτη. 

Η ομάδα του Μπάιντεν υπέβαλε αίτηση στη Διοίκηση Γενικών Υπηρεσιών των ΗΠΑ για τη χρηματοδότηση της εκπαίδευσης της νέας ομάδας και απορρίφθηκε. 

Οι προγραμματιστές που συνελήφθησαν στα κεντρικά γραφεία της CIA της Φρανκφούρτης δεν έχουν ακόμη αποκαλυφθεί δημοσίως. Αλλά με βάση τα υλικά που ελήφθησαν από αυτά, ήταν δυνατό να αποκαλυφθούν εύκολα οι μηχανισμοί με το λογισμικό, για παράδειγμα, στο Μίσιγκαν ορισμένες ψηφοφορίες δεν περιελάμβαναν το επώνυμο του Τραμπ. 

Στις 14 Νοεμβρίου, ο Τραμπ συγκεντρώνει τους υποστηρικτές του στην Ουάσινγκτον. Εάν ο Michael Flynn γίνει διευθυντής της CIA, μπορείτε να είστε ήρεμοι για την Αμερική. 

Η Κλίντον και ο Ομπάμα εμπλέκονται σε όλες τις αρνητικές πολιτικές διαδικασίες. Περιμένουμε τις επαληθευμένες και ακριβείς ενέργειες του Trump.

 ΠΗΓΑΙΝΕΤΕ ΡΥΘΜΙΣΕΙΣ  ΚΛΙΚ  ΑΥΤΟΜΑΤΗ ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ, ΕΠΙΛΟΓΗ ΕΛΛΗΝΙΚΑ

Μια ανασκόπηση των ειδήσεων της παγκόσμιας πολιτικής από τον καθηγητή Igor Panarin, Διδάκτορα Πολιτικών Επιστημών, στρατηγικό αναλυτή, κορυφαίο παγκόσμιο εμπειρογνώμονα στον τομέα των πληροφοριών και του υβριδικού πολέμου, συγγραφέας περισσότερων από 20 βιβλίων σχετικά με το θέμα του υβριδικού πολέμου και του πολέμου πληροφοριών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters