Πέμπτη 12 Νοεμβρίου 2020

Ο Μπάιντεν και οι Οικογένειες των 500 Πλουσιότερων Πέφτουν στην Παγίδα

 

Benjamin Fulford 9/11/2020

Το πραξικόπημα των αμερικανικών προεδρικών εκλογών, που ακόμη συνεχίζεται, φαίνεται πως είναι μια τεράστια παγίδα για τις οικογένειες που κατέχουν τις 500 Πλουσιότερες Επιχειρήσεις (Fortune 500), όπως συμφωνούν πολλές πηγές. Είναι μόνο θέμα χρόνου ο Μπάιντεν και οι συνάδελφοί του εγκληματίες να κατηγορηθούν και να δικαστούν για προδοσία, αναφέρουν πηγές από το Πεντάγωνο.

Την ίδια ώρα πηγές από τη Μυστική Κοινότητα της Δύσης αναφέρουν πως ο Ρόμπερτ Ντέιβιντ Στιλ (Robert David Steele) από την Υπηρεσία Πληροφοριών των Πεζοναυτών αποτελεί τον πιθανότερο Πρόεδρο των  – σύντομα προς ίδρυση – Ηνωμένων Πολιτειών Βορείου Αμερικής. Ο Στιλ πρότεινε για Αντιπρόεδρό του το πρώην μέλος του Κογκρέσου και εκφραστή της αλήθειας για την 11 Σεπτεμβρίου, Σίνθια ΜακΚίνι (Cynthia McKinney).

Ο Στιλ υποστηρίζει πως αυτός και η ΜακΚίνι είναι έτοιμοι να αναλάβουν τη θέση. Ωστόσο, πρώτα “θα πρέπει να κερδίσει ο Τραμπ ώστε να ολοκληρώσει τη μεταρρύθμιση· και ιδιαίτερα την κατάλληλη εκλογική μεταρρύθμιση”, ανέφερε ο Ρόμπερτ Ντέιβιντ Στιλ σε ένα μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου. Ο Στιλ πρόσθεσε πως ο Τραμπ πρόκειται να εκθέσει την εκλογική απάτη και να ανακηρυχτεί νικητής, και μετά αρκετά άτομα θα αναγκαστούν να παραιτηθούν από το Κογκρέσο για να αποφύγουν τη φυλάκιση.

Ορίστε τι έχουν αναφέρει οι πηγές του Πενταγώνου σχετικά με την κατάσταση:

“Ο Τραμπ κέρδισε μια σαρωτική νίκη με 80% των νόμιμων ψήφων και μπορεί να λάβει 300 εκλεκτορικές ψήφους, καθώς αποκαλύφθηκε το λογισμικό ανατροπής ψήφων Dominion και η εκλογική απάτη των Δημοκρατικών.”

Πολλά αυθεντικά Μέσα Ενημέρωσης επίσης ανέφεραν πως το Εκλογικό Σύστημα Dominion, το οποίο ελέγχει πάνω από το ένα τρίτο της αγοράς των εκλογικών μηχανημάτων, χρησιμοποιεί μια κορυφαία εταιρία lobbying (νομικές υπηρεσίες εμπλοκής σε νομοθέτηση) που συμπεριλάμβανε μακροχρόνια βοήθεια στην Πρόεδρο της Βουλής Νάνσι Πελόζι. Επίσης, το Dominion συνδέεται με το Ίδρυμα Κλίντον κι ένα μεγάλο ποσοστό του κατέχει ο σύζυγος της Δημοκρατικής Γερουσιαστή Dianne Feinstein.

“Βρίσκεται σε εξέλιξη μία πραγματικά τεράστια εκλογική απάτη. Ήμουν εκλογικός ελεγκτής και το είδα με τα ίδια μου τα μάτια… Είδα ένα άτομο να υπογράφει ένορκη βεβαίωση που έλεγε πως δεν έστειλε επιστολική ψήφο αλλά κάποιος άλλος έστειλε με το όνομά του”, λέει ο Christopher North, ένας φίλος που εργαζόταν ως εκλογικός ελεγκτής στο Πίτσμπουργκ. Ο North αναφέρει πως στην περιοχή του “ο Μπάιντεν λαμβάνει πάνω από 50% περισσότερες ψήφους μαύρων απ΄όσες έλαβε ο Μπαράκ Ομπάμα το 2008, και σε πολλές περιοχές αποδεικνύεται πως οι ψηφίσαντες ήταν πάνω από το 100%.”

Ωστόσο, στην περίπτωση που δεν το έχετε δει, ο ανώτερος αξιωματούχος βετεράνος της Ομοσπονδιακής Υπηρεσίας, Steve Pieczenik, μεταξύ άλλων, εξηγεί πώς στήθηκε η έξυπνη παγίδα για τους ενδεχόμενους εκλογοκάπηλους τοποθετώντας ένα μυστικό σημάδι σε όλες τις αυθεντικές ψήφους. Ο Pieczenik και άλλοι αναφέρουν πως αυτό είχε ως αποτέλεσμα την ολοκληρωτική έκθεση του δικτύου της Χαζαρικής Μαφίας στις ΗΠΑ.

Οι πηγές του Πενταγώνου προσθέτουν πως “ο Τραμπ πιθανώς να απολύσει τη Διευθύντρια της CIA, Gina Haspel, και να ξεκαθαρίσει την υπηρεσία καθώς και πολλούς που εργάζονται για το Βαθύ Κράτος σε άλλες κυβερνητικές υπηρεσίες.”

Ενώσω η Δύση είναι απασχολημένη με τον αδήλωτο εμφύλιο πόλεμό της, μεγάλες στρατιωτικές κινήσεις δείχνουν πως η κατάσταση γίνεται πολύ επικίνδυνη σε όλο τον κόσμο. Λαμβάνουμε αναφορές για τεράστιες στρατιωτικές κινήσεις στο Μεξικό, στον Καναδά, στην Ουκρανία, στην Κεντρική Ασία, στην Αφρική, στα Κινεζο-Ινδικά σύνορα κ.α.

Για παράδειγμα, λάβαμε την ακόλουθη πληροφορία από μια πηγή στη Σλοβακία:

“Στρατεύματα του ΝΑΤΟ κινούνται από τη Δυτική Ευρώπη προς την Ουκρανία. Αρχίζει να δείχνει σαν κατάληψη στρατηγικών σημείων, και στο κοντινό μέλλον τα στρατεύματα του ΝΑΤΟ θα μπορούσαν να επιτεθούν στη Λευκορωσία και πιθανώς στη Ρωσία. Η επίθεση μπορεί να γίνει μέσα σε λίγες ημέρες. Παρατηρήθηκαν κινήσεις στρατευμάτων στα σύνορα. Αρχίζει να φαίνεται πως θα γίνει κάποια επίθεση από τη Σλοβακία, την Τσεχική Δημοκρατία, την Ουκρανία και την Πολωνία. Είναι πολύ πιθανό. Η Ρωσία ακύρωσε όλες τις βίζες εισόδου. Η Ρωσία και η Λευκορωσία έχουν κλείσει εντελώς. Οι Λευκορώσοι ισχυρίζονται πως οι χειρότερες μέρες της ζωής τους είναι οι επόμενες 10 ημέρες. Οι Σλοβάκοι και οι Τσέχοι είναι κλειδωμένοι στα σπίτια τους. Τα στρατεύματα κινούνται. Μετακινούνται ελικόπτερα σε μεγάλες ποσότητες. Χτίζουν τεράστια υπαίθρια νοσοκομεία για 5.000 άτομα (στο αεροδρόμιο της Ostrava).”

Επίσης, ο Mike Harris από το Veteran’s Today κάλεσε και είπε πως λαμβάνει αξιόπιστες αναφορές για κινεζικές δυνάμεις στο Μεξικό. “Οι Μεξικανοί επέτρεψαν τις στρατιωτικές επιχειρήσεις στη χώρα τους επειδή οι Κινέζοι τους υποσχέθηκαν να επιστρέψουν στο Μεξικό όλα τα εδάφη που χάθηκαν κατά τον Μεξικο-Αμερικανικό πόλεμο”, ανέφερε. Με άλλα λόγια, πρόσφεραν στο Μεξικό την Καλιφόρνια, τη Νεβάδα, το Νέο Μεξικό, την Αριζόνα και το Τέξας.

Λαμβάνουμε επίσης πολλαπλές αναφορές για κινεζικά στρατεύματα στον Καναδά. Επικοινωνήσαμε με διαφορετικές πηγές στον Καναδά και δε μπορέσαμε να το επιβεβαιώσουμε. Ωστόσο, ο Πρωθυπουργός Τζάστιν Κάστρο είναι ένας υποψήφιος από τη Μαντζουρία που είναι σχεδόν βέβαιο πως δολοφόνησε τον αδελφό του για να πάρει την εξουσία στον Καναδά. Ανέστειλε επίσης τη δημοκρατία στον Καναδά, ενώ χρησιμοποίησε την ψευτο-πανδημία ως δικαιολογία για να επιβάλει στρατιωτικό νόμο και να στήσει στρατόπεδα συγκέντρωσης. Μια καλή υπόθεση είναι πως οι Κινέζοι προσέφεραν στον Τζάστιν Κάστρο τη Νέα Αγγλία καθώς και το Όρεγκον και την Πολιτεία της Ουάσινγκτον.

Με μια φωνή με τον Τζάστιν Κάστρο του Καναδά, η Πρωθυπουργός της Νέας Ζηλανδίας Jacinda Ardern την προηγούμενη εβδομάδα είπε πως εάν οι πολίτες αρνηθούν να υποβληθούν σε τεστ (για τον ψεύτικο ιό), θα φυλακιστούν επ’αόριστον και δε θα τους επιτραπεί ποτέ να βγουν από τα στρατόπεδα καραντίνας.

https://www.naturalnews.com/2020-08-17-mandatory-quarantine-camps-new-zealand.html

Ο Κάστρο (Τρουντό) επίσης, μαζί με το Μπόρις Τζόνσον του ΗΒ και τον Εμμανουέλα (sic) Μακρόν της Γαλλίας βιάστηκαν να συγχαρούν το Τζο Μπάιντεν για τη δόλια εκλογική του νίκη. Οι τρεις ηγέτες, λαμβάνοντας ενημέρωση από το Associated Press σχετικά με την ψεύτικη νίκη του Μπάιντεν, έσπευσαν να δώσουν συγχαρητήρια παρότι δεν έχει δοθεί επίσημο αποτέλεσμα. Ο Μπάιντεν, επίσης ξεκαθάρισε  πως σε περίπτωση που αναλάβει την εξουσία θα ξεκινήσει  και αυτός τον φασισμό του COVID.

Πηγές από την Ασιατική Μυστική Κοινότητα αναφέρουν πως υπήρξαν υποσχέσεις προς την Κίνα ότι η Ιαπωνία, η Κορεατική χερσόνησος και οι ASEAN (Ένωση Χωρών Νοτιοανατολικής Ασίας) θα γίνονταν τμήματα των Ηνωμένων Πολιτειών Κίνας εάν βοηθούσε το Μπάιντεν να εκλεγεί. Οπότε φαίνεται ως βεβαιότητα πως ο Μπάιντεν και οι υποστηρικτές του Ροκφέλερ κ.λπ. προσπάθησαν να ξεπουλήσουν στους Κινέζους με σκοπό να παραμείνουν στην εξουσία της Δύσης.

Υπό το πρίσμα αυτής της κατάστασης, ο αρχηγός των Ενόπλων της Βρετανίας Nick Carter προειδοποίησε δημόσια για τον κίνδυνο έναρξης του Γ’ ΠΠ, λέγοντας στο Sky News:

“Πιστεύω πως ζούμε σε μια χρονική στιγμή που ο κόσμος είναι ένα πολύ αβέβαιο και νευρικό μέρος, και φυσικά η δυναμική του παγκόσμιου ανταγωνισμού είναι επίσης χαρακτηριστικό της ζωής μας, και νομίζω ότι ο πραγματικός κίνδυνος που έχουμε, με πολλές περιφερειακές συγκρούσεις να λαμβάνουν χώρα ταυτόχρονα τη στιγμή αυτή, είναι ένας εσφαλμένος υπολογισμός που ίσως οδηγήσει σε γενικευμένη σύρραξη.”

Οι πηγές από την ΜΙ6 έχουν μια ελαφρώς πιο χαλαρή άποψη, αναφέροντας:

“Κυκλοφορούν πολλές αερολογίες επί του παρόντος, νομίζω πως σε παγκόσμια κλίμακα ο κόσμος έχασε τη λογική και το νόημά του εντελώς.”

Εν πάση περιπτώσει, οι πηγές του Πενταγώνου αναφέρουν πως το Ανώτατο Δικαστήριο των ΗΠΑ είναι “6 προς 3 υπέρ του Τραμπ με τη δικαστή (Clarence) Thomas να εκδικείται το Μπάιντεν για την ακρόαση χρίσματος του 1991 και τον δικαστή (Brett) Kavanaugh να κάνει το ίδιο στην Kamala Harris για την ανάκριση πρώτου βαθμού του 2018.”

Επίσης, “ενώ ο Bibi (Πρωθυπουργό του Ισραήλ Benjamin Netanyahu) μαχαιρώνει πισώπλατα τον Τραμπ συγχαίροντας ταχύτατα το Μπάιντεν, συνεχίζεται το ξήλωμα της ισραηλινής μαφίας με τον πρώην αρχι-Ραββί του ΗΒ Jonathan Sacks νεκρό”, σημειώνουν οι πηγές.

Μια ασιατική πηγή πληροφοριών αναφέρει πως ο Νετανιάχου που συνεχάρη το Μπάιντεν ήταν γράφημα υπολογιστή, όπως και ο Τζορτζ Μπους Τζούνιορ που έκανε το ίδιο, εφόσον και τα δύο πρωτότυπα έχουν εκτελεστεί.

Επιπρόσθετα στις πηγές του Πενταγώνου, οι Μυστικές Κοινότητες της Δύσης ξεκαθαρίζουν επίσης πως δε θα επιτρέψουν να συνεχιστεί το εκλογικό πραξικόπημα του Δημοκρατικού Κόμματος.

Ένας εκπρόσωπος αρκετών μεγάλων μυστικών κοινοτήτων αναφέρει:

“Όπως το βλέπω εγώ, είναι θέμα πρωταρχικά της Επιτροπής του Δημοκρατικού Κόμματος. Κοιτάξτε τον τελευταίο γύρο. Είτε σας αρέσει είτε όχι, οι ψηφοφόροι διάλεξαν τον Μπέρνι και τους είπαν όχι, θα πάρετε τη Χίλαρι. Συνέβη ξανά με το Μπάιντεν. Το DNC έχει την ατζέντα του, η οποία βεβαίως συνεργάζεται με τα αριστερά ΜΜΕ όπως οι ΝΥΤ… Τα Μέσα Ενημέρωσης θα αποφασίσουν το εκλογικό αποτέλεσμα ακόμη κι αν είναι αντισυνταγματικό. Αυτό εδραιώθηκε περεταίρω με τη λογοκρισία των Big Tech. Κοιτάξτε τη Google τώρα, που έχει αξία $1τρις, κι όμως ο ιδρυτής της δε μπορεί να εξηγήσει τη μακρά σχέση του με τον Έπσταϊν και μετά την καταδίκη του. Οι Fact Checkers τώρα είναι η αστυνομία της σκέψης.”

Οι πηγές υπογραμμίζουν πως “διεθνείς μυστικές στοές που προωθούν την προσχώρηση υψηλόβαθμων τόσο ανδρών, όσο και γυναικών, σε παγκόσμιους πολιτικούς, οικονομικούς και βιομηχανικούς τομείς” συζητούν και αποφασίζουν “ όλες τις αποφάσεις παγκοσμίως που αφορούν ισχύ, πολιτικά, οικονομικά και βιομηχανία.”

https://www.movimentoroosevelt.com/news/per-dipartimento/movimento-roosevelt/free-masonry-shocking-book-of-the-italian-grand-master-gioele-magaldi-the-discovery-of-the-ur-lodges.html

Οι κοινότητες αυτές αποφάσισαν να απομακρύνουν τη Χαζαρική Μαφία από την παγκόσμια ισχύ, συμφωνούν πολλές πηγές. Αυτό σημαίνει πως ο Τζάστιν Κάστρο, ο Μπόρις Τζόνσον, ο Εμανουέλ Μακρόν, καθώς και οι χειριστές τους Ρόθσιλντ, Ανιέλι κ.λπ. δεν πρόκειται να συνεχίσουν να βρίσκονται στον πλανήτη αυτό για πολύ ακόμη, αναφέρουν οι πηγές.

Αντ΄αυτού, υπάρχει συναίνεση υψηλόβαθμων και από τις δύο Μυστικές Κοινότητες, τόσο την Ανατολική όσο και τη Δυτική, πως το παρόν σύστημα διοίκησης του πλανήτη χρειάζεται δραστική μεταρρύθμιση. Πολλές δυτικές κυβερνήσεις τώρα αγκαλιάζουν δημόσια τους μελλοντικούς προγραμματισμούς Ασιατικού τύπου ως καλύτερο σύστημα από το στεγνό, αχαλίνωτο καπιταλισμό που έχει προκαλέσει τόση ζημία στη Δύση. Πιο κάτω είναι ένας σύνδεσμος για ένα άρθρο της Wall Street Journal που αναφέρεται λεπτομερώς σε αυτό το πρότζεκτ.

https://www.wsj.com/articles/western-economies-embrace-state-intervention-emulating-asia-11604574001

Ο Πάπας Φραγκίσκος παίζει σημαντικό ρόλο σε αυτή τη διαδικασία με την ενεργή εκκαθάριση της Τράπεζας του Βατικανού, την παρούσα de facto Υπηρεσία Σχεδιασμού Μέλλοντος της Δύσης. Το πιο κάτω άρθρο, για παράδειγμα, σημειώνει πως το Βατικανό προωθούσε χρήματα “σε μια Εταιρία Συμμετοχών που διοικούνταν από τον Lapo Elkann, έναν από τα πλέον επιδειξιομανή μέλη της οικογένειας Ανιέλι (Agnelli) της Ιταλίας.”

Οι Ανιέλι, μαζί με τους Ρόθσιλντ, ελέγχουν το Economist και θεωρείται πως είναι οι πραγματικοί ελεγκτές του Συμβουλίου Ομοσπονδιακών Αποθεμάτων, αν και όχι για πολύ ακόμη.

 https://www.aljazeera.com/economy/2020/11/5/pope-moves-against-his-secretary-of-state-amid-financial-crisis

Ως παράδειγμα της εγκληματικής τους ανικανότητας, αυτά τα άτομα εκτελούν για χρόνια μια τεράστια επιχείρηση απάτης γνωστή ως NASA, που σημαίνει Not A Space Agency (Όχι Μια Διαστημική Υπηρεσία), σύμφωνα με ανώτερες πηγές του Πενταγώνου. Πηγές από την NSA τονίζουν πως εντοπίστηκαν να τρέχουν ποντίκια επάνω στους πυραύλους του Έλον Μασκ που υποτίθεται πετούσαν στο κενό του διαστήματος.

Τέτοιου είδους τεράστιες απάτες από τη Χαζαρική μαφία που υπέκλεψε τη Δυτική εξουσία, είναι ο λόγος που η Ασία κατάφερε να βγει μπροστά οικονομικά. Όσο περισσότερο η Δύση διστάζει να μεταρρυθμιστεί και να απομακρύνει την ηγεσία της ανίκανης Χαζαρικής μαφίας, τόσο θα ισχυροποιείται η Κίνα και άλλες ασιατικές χώρες. Οι τελευταίες οικονομικές αναφορές από την Κίνα, για παράδειγμα, δείχνουν πως η οικονομία της χώρας βρίσκεται ξανά σε μεγάλους ρυθμούς ανάπτυξης.

https://www.reuters.com/article/china-economy-trade/china-october-exports-surge-imports-rise-amid-global-recovery-idINKBN27N08M?utm_source=reddit.com

Εάν οι Δυτικοί δεν επιθυμούν να καταλήξουν σκλάβοι ή υπηρέτες των Κινέζων, θα πρέπει να απομακρύνουν τους παρασιτικούς εγκληματίες που υλοποιούσαν αυτό που η ΜΙ6 περιγράφει ως “αόρατη αρπαγή κρατών”. Οι άνθρωποι αυτοί, μέσα στην απληστία τους, φτωχοποίησαν το μεγαλύτερο μέρος των Δυτικών και τώρα προσπαθούν να ξεπουλήσουν στην Κίνα ό,τι έχει απομείνει , με αντάλλαγμα την προστασία. Ας ελπίσουμε πως η παγίδα που στήθηκε σε αυτούς που στηρίζουν το Μπάιντεν θα φέρει αποτέλεσμα. Αν όχι, πάρτε τα όπλα.

Επίσης, εάν ο Αρχηγός του Γενικού Επιτελείου Ενόπλων Δυνάμεων των ΗΠΑ Μαρκ Μίλεϊ  αποτύχει να αναλάβει δράση, τότε σαφέστατα έχει διαβρωθεί και πρέπει να απομακρυνθεί.

Οι πηγές του Πενταγώνου, από πλευράς τους, μας ζήτησαν να υπενθυμίσουμε στους Κινέζους πως έχουν τοποθετημένα στο διάστημα όπλα που “θα μπορούσαν να μετατρέψουν την Κίνα σε λιωμένο γυαλί” εάν χρειαστεί. Με άλλα λόγια, ο πόλεμος δεν πρόκειται να λύσει την κρίση προς όφελος της Κίνας, αλλά όπως πάνε τα πράγματα, ο χρόνος θα το κάνει.

πηγή

https://eternalnowblog.com

1 σχόλιο:

Unknown είπε...

Καλή Νίκη και ΚΑΛΉ ΛΕΥΤΕΡΙΆ!!!

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters