Πέμπτη 12 Νοεμβρίου 2020

Επειδή κάποιοι νομίζουν ότι ξέρουν τον Τραμπ , από τις σκιαγραφίσεις και τις δημοσιεύσεις των χαζάρικων Μ.Μ.Ε.


Τους λέω ότι τον γνωρίζω από το 2005-2006 μέσα από το βιβλίο του Why we want you to be reach , και παρακολούθησα 2 μήνες μαθήματα στο Πανεπιστήμιο επενδύσεων Trump University . 

Είμαι σε θέση να γνωρίζω την φιλοσοφία του περισσότερο από χιλιάδες αδαείς επικριτές του , που έχουν σχηματίσει το προφίλ του από όσα τους λένε οι προπαγανδιστές της παγκοσμιοποίησης .
Η ανάληψη της προεδρίας της Αμερικής έγινε για λόγους ιδεολογίας . Ήταν ήδη δισεκατομμυριούχος και η ανεξαρτησία του αυτή τον έκανε μη διαχειρήσιμο από την Καμπάλα , που της ξέφυγε .
Είχε δύο τουλάχιστον πτωχεύσεις στις επιχειρήσεις του από τις τράπεζες των ΡΟΘΤΣΙΛΝΤ και οι φαρμακευτικές εταιρίες των Ροκφέλερ με τα εμβόλια τους , έκαναν το παιδί του αυτιστικό .
Ορκίστηκε να αγωνιστεί για το δίκαιο , την αλήθεια , την δημοκρατία , κατά της παιδεραστίας και της παγκοσμιοποίησης , υπέρ του Αμερικανικού κράτους .
Επειδή λοιπόν τον ήξερα πριν από μερικούς από σας που σκίζετε τα ιμάτια σας εναντίον του , δίνοντας τροφή , στο σκότος που κυριάρχησε τόσα χρόνια τον πλανήτη , τον εκτιμώ και θεωρώ ότι έχει τις διαχειριστικές ικανότητες να δώσει ανάσα σε ένα κατεστραμμένο από τα ερπετά , πλανήτη .
Έγινα λοιπόν σαφής ; Αν όχι κάνε μια επανεκκίνηση . Cherokee21










Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters