Δευτέρα 20 Ιανουαρίου 2020

ΝΑΥΣΙΝΟΟΣ: X FILEΣ - ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ Α' - ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ Χ - FILEΣ

Πρίν από ενάμιση χρόνο περίπου είχα παρουσιάσει μιά ομάδα φωτογραφιών στον ιστοχώρο του Ναυσίνοου για μιά σειρά παράδοξων φαινομένων τα οποία δεν μπορούμε με ασφάλεια να ορίσουμε ή να εξηγήσουμε με επιστημονικό τρόπο γι' αυτό τα εντάξαμε στα ανεξήγητα φαινόμενα με τον γενικό τίτλο ΕΛΛΗΝΙΚΑ X-FILEΣ. Το υλικό αυτό κατά την πλειοψηφία του μας το έχουν στείλει από όλη την Ελλάδα φίλοι του Ναυσίνοου.

Το υλικό έχει περάσει εργαστηριακή ανάλυση για να αποδειχθεί η αυθεντικότητά του και έχουν επιλεγεί από τις εκατοντάδες φωτογραφίες που έχουμε λάβει, ένα μέρος που θεωρούμε πολύ σημαντικό για αυτήν την παρουσίαση.

Αυτή η εργασία είχε παρουσιαστεί στην εκπομπή του Β. Μπαντίδη στο Astra TV Κώδικας Μυστηρίων αλλά για κάποιους λόγους κατέβηκε από το YouTube μετά από 40.000 προβολές την πρώτη εβδομάδα!
Εμείς βέβαια έχουμε κρατήσει ολόκληρη την παρουσίαση και συζήτηση που έγινε σε εκείνη την εκπομπή και σε λίγες μέρες θα σας παρουσιάσουμε μία νέα εκδοχή αυτής της εκπομπής η οποία είναι διανθισμένη με αυθεντικό και ακυκλοφόρητο υλικό που δεν έχει δημοσιευτεί ποτέ ως τώρα.
Όποιος επιθυμεί μπορεί να μας στέλνει υλικό το οποίο θα εντάξουμε σε άλλο επεισόδιο της εκπομπής μελλοντικά στην ηλεκτονική μας διεύθυνση nausinous@yahoo.com
Να είστε όλοι καλά.




ΝΑΥΣΙΝΟΟΣ: X FILEΣ Β': ΤΣΟΥΤΣΟΥΡΟΣ - Η ΒΑΡΥΤΙΚΗ ΔΙΑΣΤΟΛΗ ΤΟΥ ΧΩΡΟΧΡΟΝΟΥ & ΟΙ ΙΠΤΑΜΕΝΟΙ ΔΙΣΚΟΙ


ΝΑΥΣΙΝΟΟΣ: Χ FILEΣ: ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ Β': ΤΣΟΥΤΣΟΥΡΟΣ: Η ΒΑΡΥΤΙΚΗ ΔΙΑΣΤΟΛΗ ΤΟΥ ΧΩΡΟΧΡΟΝΟΥ & ΟΙ ΙΠΤΑΜΕΝΟΙ ΔΙΣΚΟΙ .... Το β΄επεισόδιο αφιερωμένο αποκλειστικά στον Τσούτσουρο είναι βασισμένο σε μαρτυρίες κατοίκων. Τα γυρίσματα έγιναν αποκλειστικά στον Τσούτσουρο και τα Αστερούσια Όρη το καλοκαίρι και το Φθινόπωρο του 2019 σε ανάλυση 4Κ. Χρησιμοποιήθηκαν πολλές διαφορετικές τεχνικές για τα γυρίσματα (timelapse, hyperlapse, roadlapse, nightstalk κλπ). Τα πλάνα είναι εκπληκτικά με πολύ ζωντανά χρώματα. Την σκηνοθεσία υπογράφει ο Αδριανός Μπεζούγλωφ ενώ την μουσική ο συνθέτης ΖΟΝΑΜ. ΦΑΚΕΛΟΣ Α': - Ο ΙΠΤΑΜΕΝΟΣ ΔΙΣΚΟΣ - ΕΠΩΝΥΜΕΣ ΜΑΡΤΥΡΙΕΣ - ΑΝΑΛΥΣΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΩΝ ΦΑΚΕΛΟΣ Β': - Η ΧΩΡΟΧΡΟΝΙΚΗ ΑΝΩΜΑΛΙΑ - Ο ΙΣΤΟΣ ΤΗΣ ΑΡΑΧΝΗΣ (ΜΑΛΛΙΑ ΤΩΝ ΑΓΓΕΛΩΝ) Η ΒΑΡΥΤΙΚΗ ΔΙΑΣΤΟΛΗ ΤΟΥ ΧΩΡΟΧΡΟΝΟΥ ΤΟ ΦΑΙΝΟΜΕΝΟ ΤΟΥ ΑΠΟΠΡΟΣΑΝΑΤΟΛΙΣΜΟΥ Ο ΑΡΓΟΣ ΜΕΤΑΒΟΛΙΣΜΟΣ ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΟΣ ΤΟ ΠΑΡΑΔΟΞΟ ΤΩΝ ΔΙΔΥΜΩΝ ΤΟΥ ΑΪΝΣΤΑΪΝ




ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΟΛΑ ΤΑ ΒΙΝΤΕΟ ΤΟΥ ΝΑΥΣΙΝΟΟΥ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters