Δευτέρα 20 Ιανουαρίου 2020

ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΣ ΜΕ ΤΟ ΠΝΕΥΜΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΥΝΑΜΗ.



Φάνης Αμπατζής
ΕΔΩ ΚΑΙ 300 ΧΡΟΝΙΑ Ο ΗΡΑΚΛΗΣ Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΗΜΙΘΕΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΦΥΛΑΚΑΣ ΤΩΝ ΚΑΤΟΙΚΩΝ ΤΟΥ KASSEL ΣΤΗΝ ΓΕΡΜΑΝΙΑ. ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ ΕΔΩ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΕΧΟΥΝ ΓΙΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΣ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΑΓΙΟΠΟΙΗΜΕΝΟΥΣ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ ....

Στη λίστα των μνημείων παγκόσμιας πολιτιστικής κληρονομιάς της UNESCO περιλαμβάνεται από σήμερα το πάρκο Wilhelmshöhe με το 8 μέτρων ύψους άγαλμα του μυθικού ήρωα Ηρακλή στην πόλη Kassel της Γερμανίας.
Τον μυθικό Ηρακλή έχουν για προστάτη τους οι 200.000 κάτοικοι της πόλης Kassel στην κεντρική Γερμανία, όπου εδώ και τρεις αιώνες, σε περίοπτη θέση πάνω από την πόλη σε ένα λόφο 525 μέτρων, δεσπόζει το εκπληκτικό τεράστιο χάλκινο άγαλμα του ήρωα της Ελληνικής μυθολογίας, που αγαπήθηκε παγκοσμίως.
Αποτέλεσμα εικόνας για kassel germany hercules monument

Τοποθετημένο σε ένα από τα ομορφότερα και μεγαλύτερα φυσικά πάρκα της Ευρώπης, πάνω από ένα μεγάλο τεχνητό καταρράκτη, το άγαλμα, ύψους 9,2 μέτρων και συνολικού βάρους 3 τόνων, αναπαριστά τον Ηρακλή ακουμπισμένο στο ρόπαλό του (4.70 μέτρα) που υψώνεται στην κορυφή μιας τεράστια οκτάγωνης πυραμίδας.
Αποτέλεσμα εικόνας για kassel germany hercules monument

Φιλοτεχνήθηκε από τον Ιταλό αρχιτέκτονα Φρατζέσκο Γκουρνέρο κατά παραγγελία του ηγεμόνα Landgraf Karl von Hessen-Kassel, λάτρη του αρχαιοελληνικού πολιτισμού. Η κατασκευή του αγάλματος, κράτησε τέσσερα χρόνια (1713-1717) και εγκαινιάστηκε με κάθε επισημότητα στο τέλος του 1717.
Αποτέλεσμα εικόνας για kassel germany hercules monument


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters