Παρασκευή 1 Μαΐου 2020

Μικροτσίπ, τεχνητή νοημοσύνη και παγκόσμια δικτατορία (Ντέιβιντ Άικ). Βίντεο

Δές το βίντεο
Περιγραφή
Ο Ντέιβιντ Άικ περιγράφει πώς η τεχνητή νοημοσύνη διευκολύνει μια παγκόσμια δικτατορία και τις φάσεις που περνάμε της «εξοικείωσης» με τις ηλεκτρονικές συσκευές. Ρόλος αυτής της εξοικείωσης είναι να τις αισθανόμαστε τόσο πολύ σαν φύση μας, ώστε όχι μόνο να δεχτούμε μα και να θέλουμε να εγκαταστήσουν στο σώμα μας τρανζίστορ, με τα οποία θα μπορούν να μας ελέγχουν από απόσταση. Έτσι γίνεται εφικτή μια παγκόσμια δικτατορία, όπου ελάχιστοι κινούν ηλεκτρονικά νήματα και ελέγχουν όλη την ανθρωπότητα.
Όλα τα σώματα και τα μυαλά έχουν περάσει στην κατοχή τους.
         

Βέβαια θα πιστεύουμε ότι μας έβαλαν τα μικροτσίπ τεχνητής νοημοσύνης για να μας κάνουν υπερανθρώπους. Αυτό είναι το τεχνοκρατικό αφήγημα, μέρος της σύγχρονης θρησκείας που λέγεται επιστήμη.


 

                 
Σημεία της ατζέντας των Ιλουμινάτι

Ποιες ατζέντες του σύγχρονου δυτικού πολιτισμού αποτελούν δόγματα που πρέπει να δεχτείς, όπως αναφέρει ο Ντέιβιντ Άικ; Μερικά μου έρχονται πρόχειρα στο μυαλό:

Θεραπεία - περιβάλλον - υγεία (Όπως: η επίδραση της χημικής βιομηχανίας και της βιοχημείας [π.χ. εμβόλια] στο ανθρώπινο σώμα / στο περιβάλλον)

Εκπαίδευση Το παιδί και ο νους του ανήκουν στο κράτος (πι χι ατζέντες «ελεύθερης» σεξουαλικότητας και αλλαγής φύλου, περιφρόνησης της θρησκείας και προώθησης της υλιστικής φιλοσοφίας, έλλειψης κριτικής σκέψης, φεμινισμού που χαρακτηρίζεται από μισανδρία [κακία-περιφρόνηση προς τους άντρες], αμοραλιστική προσέγγιση του εαυτού μας και της ζωής, αναγκαστικοί εμβολιασμοί παιδιών)

Ηθική (π.χ. σεξουαλικότητα - εγκυμοσύνες - εκτρώσεις, καθώς και η γενικότερη φιλοσοφία πως καλό και κακό είναι σχετικές έννοιες και γι' αυτό αυθαίρετες, ενίοτε και επικίνδυνες)

Σεξ (Αντιμετώπιση της ηδονής ως επιβεβλημένης θρησκείας, άρνηση της ύπαρξης της ψυχής και του πνευματικού της δυναμικού, προώθηση της διαστροφής υπό το πρόσχημα της αυτοδιάθεσης και των πολιτικών δικαιωμάτων)

Τέχνη (Σατανιστικά σύμβολα και ιδέες στην ποπ κουλτούρα. Φθηνή και ζωώδης σεξουαλικότητα/ερωτισμός. Απάλειψη προηγούμενων υγιών μορφών τέχνης, κατ εξοχήν της κλασικής. [κλασική μουσική και ζωγραφική ανήκουν στα ισχυρότατα σημεία της δυτικής κουλτούρας, τώρα λίγο-πολύ νεκρά]

Τηλεπικοινωνίες (Απόκρυψη και άρνηση των επιδράσεών τους στην υγεία. Προσέγγιση αυτών με θρησκευτική ευλάβεια. Παράβλεψη του αλλοτριωτικού εθισμού.)

Ενέργεια (Η ελεύθερη ενέργεια που χρησιμοποιούν τα εξωγήινα διαστημόπλοια καταστέλλεται και αποκρύβεται, γιατί καταργεί τα μονοπώλια ενέργειας. Πολιτικές πιέσεις και στρατιωτικές εκστρατείες προς χάριν της εκμετάλλευσης ενεργειακών πόρων.)

Τρίτος Κόσμος (Εκμετάλλευση του Τρίτου Κόσμου από δυτικές βιομηχανίες και κυβερνήσεις – Σταμάτησε αλήθεια ποτέ η αποικιοκρατία;)

Πολιτική (Η αντιμετώπιση της παγκοσμιοποίησης ως επιβεβλημένης θρησκείας και η ακύρωση του «λαϊκισμού» / καλώς εννοούμενου εθνικισμού)

Ιδιοκτησία (Η κλοπή του παραγόμενου πλούτου, προσωπικού και συλλογικού, από διεθνείς επιχειρήσεις και οντότητες/θεσμούς, όπως από Διεθνές Νομισματικό Ταμείο μέσω μνημονίων)

Θρησκεία (Η έλλειψη οποιασδήποτε ουσιώδους κριτικής αντιμετώπισης και οντολογικής εμβάθυνσης σε αυτή, και η αντικατάστασή της από πλήρη και ανεξέταστο υλισμό –Δαρβίνος και Φρόιντ– που γίνεται ο ίδιος μια θρησκεία. Αν, δε, υπάρξει παγκόσμια θρησκεία, θα είναι απλό πολιτικό κατασκεύασμα -- μια ταφόπλακα στην πραγματική θρησκεία. Κάτι παρόμοιο με τη θρησκεία της βυζαντινής αυτοκρατορίας -- ένα μέσο χειρισμού των μαζών).

Ψυχιατρική (Η ανεξέταστη προώθηση της ψευδούς και αντιεπιστημονικής ιδέας πως άρρωστες ψυχικές καταστάσεις οφείλονται σε γενετικά ελαττώματα που διορθώνονται ή «ελέγχονται» μέσω τοξικών ουσιών της χημικής βιομηχανίας)

Μέινστριμ (Η μέινστριμ κουλτούρα λαμβάνει απειλητικές διαστάσεις. Λογοκρισία στα κοινωνικά μίντια από Google, Facebook κλπ. Έντονη πίεση κι επιθετικότητα για να πιστεύεις και να ευθυγραμμίζεσαι με κρατικές και "επιστημονικές" πεποιθήσεις της "πλειοψηφίας", που στην πραγματικότητα διαμορφώνονται και προωθούνται από τα οικονομικά συμφέροντα των βιομηχανιών. Έντονη πλύση εγκεφάλου. Παραδείγματα: TV, 11η Σεπτεμβρίου, εμβόλια, ο δυτικός κόσμος ως φορέας της δημοκρατίας / ελευθερίας / ηθικής και λογικής, ανεξέλεγκτη και αδιαμφισβήτητη ωφέλεια της τεχνολογίας (πι χι 5G), ανεξέλεγκτος νεοφιλελευθερισμός προστατευμένος απ' το κράτος, με γενναία δόση προπαγάνδας και σφοδρές ποινές για ανυπακοή, αλλοπαθητική ιατρική και ασυζητητί απόρριψη, προπαγάνδα, παραγκωνισμός ή και καταστολή άλλων πρακτικών).


                          
Συζήτηση

Kostas Tzouvi
Επαγγελματίας συνωμοσιολόγος! Τα ατού του είναι τα ερπετοειδή, οι εξωγήινοι και οι πανταχού παρόντες εβραίοι σιωνιστές. Τη δεκαετία του '90 σπάγανε πολύ πλάκα με αυτόν στη Μεγάλη Βρετανία. Ο τύπος είναι απλά για τα σίδερα. Πρέπει να παραδεχτώ πάντως ότι με τις θεωρίες του πείθει αρκετούς ανυποψίαστους. Θεωρούσα το κανάλι πιο σοβαρό.

Κίμων Με τις πολιτικές συνωμοσίες (σιωνιστικές ή άλλες) δεν έχω ασχοληθεί. Αλλά την ύπαρξη εξωγήινων (ερπετοειδών ή άλλων) την μελέτησα για χρόνια και έχω πειστεί ότι υφίστανται. Συνέλεξα μερικά αποδεικτικά στοιχεία για την ύπαρξη εξωγήινων που ανάρτησα εδώ:
http://www.youtubetranslations.gr/project_Blue_Beam_New_Age_pop_up.htm

Kostas Tzouvi
σύνδεσμος

Κίμων
         Διάβασα το κείμενο.
         Γράφει: «Αργότερα, ο Άικ θα ασχολούνταν με όποια συνωμοσιολογική θεωρία έμοιαζε να έχει το momentum: από τους Ιλουμινάτι μέχρι και τη Νέα Τάξη Πραγμάτων δηλαδή, θέματα που δεν ενδιαφέρθηκε εξάλλου ποτέ να ελέγξει για οποιαδήποτε εμπειρική (και άρα ελέγξιμη) συνέπεια.»
         Και σε διάφορα άλλα σημεία το κείμενο υπονοεί τη μη ύπαρξη εξωγήινων, ένα θέμα (ο έλεγχος των εξωγήινων επί της ανθρώπινης φυλής) που είναι σημαντικό στη θεωρία του Άικ.
         Λοιπόν υπάρχουν αποδείξεις για την ύπαρξη εξωγήινων ή όχι;
         Μου παραθέτεις το κείμενο χωρίς να σχολιάζεις τη βασική του αυτή υπονοούμενη θέση, όταν σου έχω ήδη παράσχει πολλές αποδείξεις ότι οι εξωγήινοι όντως υφίστανται, που συνεπάγεται ότι υπάρχουν όντως ελέγξιμες αποδείξεις για μια βασική πτυχή της θεωρίας του Άικ.
         Το αν ισχύουν και τα άλλα πράγματα που λέει, θα έπρεπε βέβαια να το εξετάσουμε κατά περίπτωση – κάτι που το κείμενο δεν κάνει σε σχέση με οποιονδήποτε από τους ισχυρισμούς του.
         Γενικώς ειπείν, είναι πολύ εύκολο να γράψεις ένα κείμενο για να ειρωνευτείς πράγματα που ξεφεύγουν από την καθημερινή μας εμπειρία. Πάρε εμένα τον ίδιο. Εγώ γράφω και λέω ότι έχω αναληφθεί στους ουρανούς, έχω αλληλεπιδράσει με τους θεούς, έχω πάρει μια αποστολή για να προσφέρω στην άνοδο του συνειδησιακού επιπέδου της κοινωνίας. Αν ήμουν του διαμετρήματος του Άικ, ο συγγραφέας του άρθρου θα είχε γράψει ένα ακριβώς ίδιου στυλ άρθρο για μένα.
         Αλλά ποια είναι η αλήθεια; Αποκαλύπτεται η αλήθεια από την ειρωνεία και μόνο; Ή θέλει εξέταση των ισχυρισμών;
         Όταν τα εξετάσεις, βλέπεις και τη λογική και τις πιθανές αποδείξεις τους. Όταν δεν θέλεις να εξετάσεις, η ειρωνεία σού αρκεί. Παραβλέπεις μια σειρά από αποδείξεις, σαν αυτές που σου έδωσα για την ύπαρξη εξωγήινων, για να πιστέψεις στο «ύφος» και στις υπόνοιες ενός άρθρου που δεν απευθύνεται στη διανοητική οξύνοια του αναγνώστη, μια που δεν του παρουσιάζει τα επιχειρήματα της θέσης που επικρίνει ώστε να συγκρίνει, παρά μονάχα στην τάση για θυμηδία και αυτεπιβεβαίωση της «κοινής λογικής» – δηλαδή στην απροθυμία του να εξετάσει τις επιδράσεις της άυλης ψυχής στον υλικό κόσμο και να αναστοχαστεί αίτια που ξεπερνούν το υλικά απτό.
         Δεν ισχυρίζομαι πως οτιδήποτε λέει ή έχει πει ο Άικ είναι σωστό. Απλά πως η υπόνοια ότι γράφει αρλούμπες για να βγάζει λεφτά δεν είναι μια σοβαρή προσέγγιση της υπόθεσης.
         Όταν κανείς θέλει να γράφει σοβαρά άρθρα για σοβαρούς αναγνώστες, τότε χρειάζεται να κάνει και έρευνα. Ακόμα κι αν οι ισχυρισμοί ενός προσώπου σού μοιάζουν τρελοί, το δημοσιογραφικό σου ήθος σού επιτάσσει να εξετάσεις τους ισχυρισμούς πριν πάρεις θέση.
         Και τη θέση που θα πάρεις να τη θεμελιώνεις ρητά πάνω σε αυτή την εξέταση.

         Θα σου πω και κάτι άλλο, που νομίζω πως είναι λίγο-πολύ θέμα κοινής λογικής. Ο Άικ ισχυρίζεται πως πήρε μια αποστολή να συμβάλει στην αφύπνιση της κοινωνίας από ένα περουβιανό θεό, πολύ παρόμοια με το δικό μου ισχυρισμό. Αν ήταν απλά ένας τρελός, δεν θα είχε την επιτυχία που είχε. Οποιοσδήποτε μπορεί να δει ότι ο Άικ έχει μια πνευματική δύναμη, ακόμα κι αν τυχόν δεν κρίνει πάντα τα πράγματα αλάνθαστα.
         Είναι αυτό, κι όχι απλά οι άγριες συνωμοσίες, που έλκουν τα ακροατήριά του.
Προσπάθησε να βγάλεις εσύ άγριες συνωμοσίες και δες αν θα σε προσέξει κανείς.
         Δεν είναι τόσο απλό.




----------------------------------------

donalt dezy
Μα δεν ντρεπεσαι να γραφεις τετοιες μισανθρωπες ανοησιες στο μπλοκ σου ; εισαι σοβαρος ; σε εχει χτυπησει η ελλειψη σεξ στο κεφαλι μου φαινεται . αντε τραβα να βρεις κανενα γκομενο να χαλαρωσεις λιγο .

Antonis Tsikas
ενώ εσύ ξεχειλίζεις από... αγάπη

panos salas (στον donalt dezy)
Βοηθήστε με να καταλάβω κι εγώ την άποψή σας, και το γεγονός πως γνωρίζετε την έλλειψη σεξ στην ζωή του διαχειριστού του καναλιού και την επίδραση αυτής στην επιλογή των μισάνθρωπων ανοησιών ως θέμα του βίντεο, όπως χαρακτηριστικά λέτε.
Ευχαριστώ .

donalt dezy (στον panos salas )
Τωρα εσυ ή με δουλευεις ή με δουλεύεις . Τραβα διαβασε το μπλοκ του , δινει ο ιδιος το λινκ απο κατω , εκει που λεει για την ατζεντα . Αν καταλαβεις τοτε δεν χρειαζεται να σου εξηγησω τιποτα , αν δεν καταλαβεις τοτε και να σου εξηγησω δεν θα καταλαβεις. μπαι μπαι .

Κίμων (στον donalt dezy)
         Θα πρότεινα, αντί να μιλάς με μίσος, να παραθέσεις τα λόγια που σε ενόχλησαν, εξηγώντας γιατί σε ενόχλησαν.
         Κάνε την κριτική σου με αξιοπρέπεια, αντί να δημιουργείς μια τέτοια ατμόσφαιρα.
         Το μίσος δεν είναι ποτέ η λύση σε οτιδήποτε.
         Πι χι αναφέρομαι σε «ατζέντες "ελεύθερης" σεξουαλικότητας και αλλαγής φύλου». Προφανώς δεν συμφωνώ με την "ελεύθερη" σεξουαλικότητα. Διαφωνείς; Για ποιο λόγο; Απλά εξήγησε, χωρίς να βρίζεις.
         Μιλώ για μισανδρία. Θεωρείς πως αυτή δεν υπάρχει; Έχεις εκτεθεί στο σύγχρονο φεμινισμό;
         Μιλώ για εκτρώσεις. Είναι OK; Δεν είναι; Στην πολιτεία της Νέας Υόρκης μπορείς τώρα νομικά να σκοτώσεις το παιδί σου ακόμα και μία μέρα πριν βγει από τη μήτρα. Υπάρχει οποιοσδήποτε που πραγματικά δεν αντιλαμβάνεται πως σκοτώνεις ένα άλλο άτομο; Κι όμως η θέσπιση αυτού του νόμου εορτάστηκε επίσημα στη Νέα Υόρκη ως νίκη του φεμινισμού.
         Μιλώ για «αντιμετώπιση της ηδονής ως επιβεβλημένης θρησκείας». Θεωρείς πως δίνεται υπερβολική έμφαση στην ηδονή ή όχι; Σκέψου για παράδειγμα τη βιομηχανία πορνό, ή τον τρόπο που η μουσική ποπ παρουσιάζει το τι είναι μια γυναίκα. (Βασικά μια τσούλα). Και πιο κάτω μιλώ για «φθηνή σεξουαλικότητα/ερωτισμό». Τι εννοώ λέγοντας «φθηνή»; Προφανώς εννοώ πως άντρες και γυναίκες αντιμετωπίζουν ο ένας τον άλλο ως αντικείμενα, χωρίς έμφαση και εστίαση στην ψυχή.
         Το έχεις δει να συμβαίνει αυτό; Έχω δίκιο; Έχω άδικο;
         Μιλώ για «προώθηση της διαστροφής υπό το πρόσχημα της αυτοδιάθεσης και των πολιτικών δικαιωμάτων». Έχεις αντιληφθεί την προώθηση της ομοφυλοφιλίας σε μεγάλες μάζες κόσμου; Γνωρίζεις ότι ένα σημαντικό ποσοστό από παιδιά σε «προοδευμένες» χώρες λένε ότι ταυτίζονται με το αντίθετο φύλο, και ανθίζει μια βιομηχανία ακρωτηριασμού των γεννητικών τους οργάνων και δημιουργίας ψεύτικων αντίθετων; Γνωρίζεις πόσες θεάσεις έχουν τέτοια άτομα στα κοινωνικά μέσα και πώς προβάλλονται από «φιλελεύθερα» μίντια σαν το CNN; Όχι μόνο ενήλικα άτομα, μα ακόμα και παιδιά, αγόρια που κουνιούνται σεξουαλικά φορώντας γυναικεία ρούχα σε «σόου».
         Αναφέρομαι επίσης στον «ανεξέταστο υλισμό» και τον Φρόιντ, ο οποίος, όπως γνωρίζεις, είπε πως το σεξ είναι το κέντρο της ανθρώπινης ψυχολογίας, κι ότι ο άνθρωπος δεν έχει μια ψυχή διακριτή από την ύλη, ούτε υπάρχει Θεός ως πηγή της ψυχής αυτής – μια θεωρία η αλήθεια της οποίας στην ποπ κουλτούρα (σε αντιδιαστολή πι χι με τον χριστιανισμό) θεωρείται αυταπόδεικτη.


         Μιλώ για «άρνηση της ύπαρξης της ψυχής και του πνευματικού της δυναμικού». Θεωρείς πως το σεξ προωθεί την πνευματοποίηση της ψυχής; Την απεξάρτηση και ελευθέρωσή της από την ύλη; Πιστεύεις καν πως η ελευθερία από την ύλη είναι ένας επαινετός ή και εφικτός στόχος; Πιστεύεις πως υπάρχει οτιδήποτε άλλο από την ύλη; Βλέπεις την ψυχή ως βρισκόμενη σε αντίθεση με την ύλη; Έχεις σκεφτεί γιατί στο Άγιο Όρος δεν επιτρέπονται γυναίκες, και αντίστοιχα σε γυναικεία μοναστήρια; Είναι η ύλη και το πνεύμα δύο αντίθετα πράγματα; Τι θέλει το ένα και τι το άλλο; Υπάρχει τρόπος να είναι αμφότερα ικανοποιημένα;


         Πρόσφατα διάβαζα μια καρκινοπαθή της οποίας ακρωτηριάστηκε το στήθος. Διηγούταν το σοκ που ένιωθε βλέποντας ένα κομμάτι του σώματός της με το οποίο η ίδια και ο σύζυγός της ταυτίζονταν κατά τη διάρκεια του σεξ, να αποκόβεται από αυτή.


         Αυτό το σώμα, που το βλέπουμε ως εισιτήριο προς την Ευτυχία, είναι φθαρτό. Χάνει τη δύναμή του, αρρωσταίνει, γερνά, μοιράζει δηλητήριο.


         Υπάρχει άλλη διέξοδος για την ψυχή πέρα από αυτό;
         Έχουμε ψυχή; Και τι είναι αυτή;

         Τα περισσότερα από τα παραπάνω είναι ερωτήματα που υπήρχαν ανέκαθεν. Γιατί τώρα λαμβάνουμε τόση αντίδραση όταν τα στοχαζόμαστε και τα προβάλλουμε;

         Γνωρίζεις πως υπάρχουν άνθρωποι που κάνουν νηστείες και προσεύχονται; Πως αφαιρούν από τη σάρκα για να μεταφέρουν στο πνεύμα;

         Μισούν τον άνθρωπο; Τι είναι ο άνθρωπος;

         Ο Νίτσε θεωρούσε πως είναι μια γέφυρα από κάτι σε κάτι άλλο.

         Λέω: μια γέφυρα από τη σάρκα στο πνεύμα.

         Δηλαδή υπάρχει μια εγγενής ένταση στο βιολογικό ον, που το σπρώχνει σε κάτι άλλο, που δεν είναι βιολογικό. Είναι ζωντανό, μα όχι στην ύλη.

         Είναι ζωντανό στο νου.

         Ο ζωντανός νους, η υπέρβαση της ζωντανής ύλης και μετατροπή της σε ζωντανό νου, είναι το αντικείμενο της θρησκείας.

         Το πρότυπο του ανθρώπου που επιδίωξε και πέτυχε τη μετατροπή αυτή είναι ο άγιος.

         Και η γνώση μας των αγίων έρχεται από τα όνειρά μας, στα οποία, πνευματικά ζωντανοί αυτοί, μας επισκέπτονται.

         Αθάνατοι και λαμπεροί.

         Μία κουλτούρα που πεθαίνει τώρα.

         Μια θρησκευτική κουλτούρα που πεθαίνει, καθώς η ποπ κουλτούρα απλώνεται στην κοινωνία και στην ψυχολογία μας.

donalt dezy
Tα διαβασα ολα . Γι αυτο ακριβως εγω σου εκανα προσωπικη επιθεση . Γιατι , δεν ειδα πουθενα σε οτι εγραψες να αναφερεις μια πηγη , ενα επιστημονικο αρθρο , μια ερευνα , οπως κανει καθε σοβαρος ερευνητης . Μιλας για διαστροφες , αναφερεις την ομοφ/λια , που βασιζεις αυτη την αποψη ; που ειναι οι πηγες σου ; που ειναι η τεκμηριωση της αποψης σου ; πουθενα ! γι αυτο ακριβως σου εκανα προσωπικη επιθεση , γιατι ολα τα γραφομενα σου ειναι προσωπικα κατι σαν προσωπικο ημερολογιο , γι αυτο κι εγω σε χτυπησα προσωπικα . Πιστευω πως οι αθλιοτητες που γραφεις ειναι καθορος ρατσισμος , καθαρος κομπλεξισμος , καθαρη παραεπιστημη και ξεκαθαρη ημιμαθεια.

Κίμων
         Αν η επιστήμη ήταν ο τρόπος εύρεσης της αλήθειας, τότε όλοι οι επιστήμονες θα είχαν την ίδια γνώμη. Όμως δεν συμβαίνει αυτό. Πάρε, για παράδειγμα, την ιατρική. Άλλοι υποστηρίζουν την εναλλακτική ιατρική και άλλοι όχι. Μπορείς να βρεις γιατρούς πολύ καλά εμπεδωμένους στην αλλοπαθητική ιατρική, που όμως εφαρμόζουν εναλλακτικές θεραπείες, παρά την αντίδραση προς αυτούς του ιατρικού κατεστημένου. Πάρε τη φυσική. Τον εικοστό αιώνα συνέβη μια επανάσταση που αναποδογύρισε την «κοινή λογική» σχετικά με την προσέγγιση του φυσικού κόσμου. Λέγεται κβαντομηχανική.
         Το αντικείμενό μου είναι το πνεύμα. Έζησα μια πνευματική ζωή και ήρθε ο Θεός και έβαλε μέσα μου ένα ελάχιστό του κομμάτι. Κι έτσι ξέρω, αποδείχθηκε στην πράξη, πως υπάρχει μια μεταφυσική πραγματικότητα, ο συντονισμός με την οποία σε κάνει να ξεπεράσεις την ύλη και τη θνητότητα.
         Πώς τα ξεπερνάς; Πρέπει να δεις ποιες είναι οι περιοχές της εξάρτησής σου από τη θνητότητα.
         Θα αναφερθώ σε δυο από αυτές: την τροφή και το σεξ.
         Υπάρχουν άνθρωποι που νηστεύουν (δεν τρώνε τίποτα για διαστήματα), κι αυτό τους προσδίδει πνευματική δύναμη. Ωστόσο παράλληλα αυτό μπορεί να αδυνατίσει το σώμα, και μετά να μην μπορείς να κάνεις διάφορα πράγματα, περιλαμβανομένης και της ίδιας της νηστείας. Λοιπόν το πόσο μπορείς και πρέπει να απέχεις από την τροφή είναι ένα ευαίσθητο θέμα και δεν ισχυρίζομαι πως έχω ένα γενικό κανόνα που μπορεί ο καθένας να εφαρμόσει. Εγώ για αρκετά χρόνια δεν έχω νηστέψει διόλου. Ένα πράγμα όμως είναι προφανές: Το σώμα είναι φτιαγμένο για να τρώει κάποια πράγματα και να μην τρώει άλλα. Αν επιβαρύνεις το σώμα δίνοντάς του πράγματα που δεν μπορεί να χωνέψει εύκολα, χάνει ενέργεια στην προσπάθεια να τα χωνέψει και έτσι αφαιρείται ενέργεια από την πνευματική του διάσταση. Για αυτό θα πρέπει να ακολουθούμε τη φύση, τους κανόνες σχετικά με το τι ταιριάζει στο σώμα μας να τρώει, στο βαθμό που δεν μπορούμε να ξεπεράσουμε αυτή την ανάγκη μερικώς ή ολικώς.


         Πάμε στο σεξ. Όσο δεν μπορείς να υπερβείς το σεξ για να ενωθείς με την θεία σου φύση, είναι καλό να ακολουθείς σεξουαλική πρακτική που ταιριάζει στο σώμα σου. Για το αντρικό σώμα ταιριάζει το γυναικείο, για το γυναικείο το αντρικό. Ως γενικό κανόνα.


         Υπάρχουν άνθρωποι που γεννήθηκαν ξεφεύγοντας από αυτό τον κανόνα. Αυτοί κάνουν κάτι που είναι αφύσικο για το σώμα τους, όμως μοιάζει να είναι κατά κάποιο τρόπο φυσικό για την ψυχολογία τους. Το γιατί συμβαίνει αυτό είναι άγνωστο ακόμα και σ' αυτούς, όπως και σε όλους.


         Θα χαρακτήριζα τη δική τους πρακτική «διαστροφή»; Μάλλον όχι. Εγώ ο ίδιος είχα δύο ομοφυλόφιλους φίλους στο παρελθόν, και τους τιμούσα. Τα χαρακτηριστικά τους που μου άρεσαν δεν έχαναν τη σημασία τους λόγω της ομοφυλοφιλίας τους. Αυτή η πλευρά τους ήταν κάτι που δεν μπορούσα να καταλάβω και δεν ασχολούμουν, ενώ είχα θετικά συναισθήματα προς τους ίδιους.


Το ερώτημα είναι: «τι είναι φυσικό για σένα;» Ξεχνούμε προς το παρόν ότι η φύση πρέπει να ξεπεραστεί. Αυτό ισχύει για τον καθένα, ανεξάρτητα από σεξουαλικό προσανατολισμό. Όταν δεν μπορείς να την ξεπεράσεις, τότε, ακριβώς όπως πρέπει να τρως την τροφή που πρέπει, πρέπει επίσης να κάνεις σεξ με αυτούς που είναι φυσικό για σένα να κάνεις.


         Αλλά ποιοι είναι «φυσικοί» παρτενέρ για σένα;


         Αν έχεις γεννηθεί με έναν ενδόμυχο πόθο για το σώμα του ίδιου φύλου, τότε αυτό είναι φυσικό για σένα. Αν δεν το φέρεις εσύ στη ζωή σου «πειραματιζόμενος», αλλά βρίσκεται ήδη εκεί άσχετα με το τι εσύ θα ήθελες, τότε είναι, κατά κάποιο ακατανόητο τρόπο, στη φύση σου. Το οποίο σημαίνει πως της κοινωνίας δεν της πέφτει λόγος. Μπορείς να πράξεις όπως θέλεις.


         Όμως άλλο αυτό, κι άλλο να είναι η ομοφυλοφιλία «σικ», και να προωθείται ως «κουλ» και «διαφορετική» και εγώ δεν ξέρω τι άλλο, στην πλατιά μάζα του κόσμου η οποία δεν γεννιέται με τέτοια ιδιαιτερότητα. Το αποτέλεσμα μιας πλύσης εγκεφάλου στην πλατιά μάζα, είναι ότι αυτή σταματά να αντιλαμβάνεται πως υπάρχουν προδιαγραφές σε σχέση με το σεξ όπως και σε σχέση με την τροφή και την ηθική και τόσα άλλα, και να νομίζει πως, αν κάτι έχει να κάνει με το σεξ, τότε είναι και καλό για σένα γιατί είναι δικαίωμά σου και «γούστο» και «φάση» και δείγμα ελευθερίας και ακόμα και πολιτισμού. Κι όταν οδηγείσαι σε δρόμους που δεν ταιριάζουν στη φύση σου, γίνεσαι διεστραμμένος.


         Η φιλοσοφία των γκέι –ή τουλάχιστον των ακαδημαϊκών θεωρητικών της ομοφυλοφιλίας– είναι πως είναι θέμα επιλογής.


         Δεν είναι θέμα επιλογής. Χρειάζεται να συντονίσεις τη σεξουαλικότητά σου με ό,τι την υπερβαίνει, και, αν ή στο βαθμό που αυτό δεν σου είναι εφικτό, τότε με ό,τι σου είναι φυσικό, που κατά κανόνα, αν όχι πάντα, είναι αυτό με το οποίο γεννήθηκες.


         Ο άνθρωπος χρειάζεται να συντονίζεται με πράγματα παγκόσμια, που τον ξεπερνούν, με συμπαντικούς κανόνες. Ο έρωτας ανήκει σε αυτούς τους κανόνες και δεν είναι θέμα «γούστου». Έλκεσαι όχι επειδή επέλεξες μα επειδή υπάρχει κάτι που σε ξεπερνά.


         Αυτό που σε ξεπερνά θα πρέπει να μάθεις να το συντονίζεις ολοένα και περισσότερο με το πνευματικό. Το να μετασχηματίσεις το υλικά ερωτικό σε πνευματικό ήταν κάτι για το οποίο μίλησε ο Πλάτωνας. Ο πλατωνικός έρωτας είναι ενδιάμεσα στην ενέργεια του υλικού ερωτισμού (τον οργασμό) και την ενέργεια του πνευματικού ερωτισμού (τη σύνδεση με όλο το σύμπαν και την αίσθηση αυτού ως εαυτού σου).

         Η απόδειξη για αυτά που σου λέω δεν βρίσκεται στα επιστημονικά εργαστήρια, αλλά στην πραγματικότητα: πως από τότε που ο Θεός έβαλε μέρος της ενέργειάς του μέσα μου, σταμάτησε η (όποια, ελάχιστη) σεξουαλική δραστηριότητά μου, γιατί ένα μέρος της σεξουαλικής ενέργειας πνευματοποιήθηκε. Λοιπόν είναι μέσω του Θεού που αντιλαμβάνομαι τη σχέση μεταξύ πνευματικότητας και σεξουαλικότητας, και επιχειρώ να ερμηνεύσω κοινωνικά φαινόμενα και σεξουαλικούς προσανατολισμούς, με τρόπο τέτοιο ώστε να διατηρηθεί η σχέση της σεξουαλικότητας με την πνευματικότητα· δηλαδή η δυνατότητα μετασχηματισμού της ψυχής, της ίδιας της σεξουαλικής επιθυμίας/εμπειρίας, σε κάτι υπερβατικό.

         Αν θεωρείς ότι είναι θετικό πως οι ομοφυλόφιλοι έχουν πολιτικά δικαιώματα τώρα, ενώ ίσως σε μια άλλη εποχή σε κάποιες κουλτούρες υπόκεινταν σε δίωξη, με αυτό συμφωνώ.


         Όμως παράλληλα το θέμα της ομοφυλοφιλίας χρησιμοποιήθηκε ως Δούρειος Ίππος για να περάσει στον ευρύ κόσμο την ιδέα πως η σεξουαλική επιθυμία είναι θέμα γούστου και δικαιώματος, ενώ στην πραγματικότητα είναι η αιχμαλωσία σου σε μια πραγματικότητα που σε ξεπερνά και απ' την οποία ελευθερώνεσαι εμβαθύνοντας στην εμπειρία:
         στην εμπειρία του πόθου να ενωθείς με κάτι μεγαλύτερο από σένα το οποίο θα σε αναγεννήσει.
         Αυτός ο πόθος, βαθιά, αν μπορείς να τον βρεις στην πηγή του, αφορά το πνεύμα.


         Ήταν το πνεύμα που με αναγέννησε, και που απελευθέρωσε την ενέργεια που θα χανόταν στους οργασμούς, στο υλικό σώμα, μέσα στο νοητικό και ψυχοπνευματικό πεδίο.


         Η απελευθέρωση αυτή είναι συγχρόνως πλησμονή.


         Γιατί ποτέ δεν μπορείς να αισθάνεσαι πραγματικά γεμάτος μέσα από τη σχέση με εξωτερικά πράγματα.


         Αυτή η πλησμονή, το γέμισμα, χρειάζεται να έρθει από μέσα. Είναι ένα δώρο που σου δίνει ο Θεός όταν απευθύνεις την ψυχή σου στο άυλο.


         Ένα εκρηκτικό δώρο, μια πυρηνική έκρηξη, που ενώνει την ψυχή σου –και τη σεξουαλικότητά σου– με τον κόσμο.

         Υ.Γ. Πιο πάνω λέω: «…ώστε να διατηρηθεί η σχέση της σεξουαλικότητας με την πνευματικότητα· δηλαδή η δυνατότητα μετασχηματισμού της ψυχής, της ίδιας της σεξουαλικής επιθυμίας/εμπειρίας, σε κάτι υπερβατικό.»


         Τι ακριβώς είναι αυτό που μετασχηματίζεται; Δεν εννοώ πως κάνεις σεξ και ξαφνικά περνάς στην αιωνιότητα. Εννοώ πως εμβαθύνεις στην ίδια την εμπειρία του πόθου που αφορά το σώμα, και βρίσκεις τον πόθο που αφορά το πνεύμα.


         Και η εμπειρία του σώματος, μιας σύσπασης που σε ταυτίζει με το αντικείμενο, γίνεται εμπειρία της ψυχής – μιας πολύ μεγαλύτερης σύσπασης που σε ταυτίζει με το σύμπαν ολόκληρο, σε μια ενεργειακή πραγματικότητα που περιλαμβάνει την ύλη –γιατί είναι η πηγή της– χωρίς όμως παράλληλα να είναι υλική.


         Αυτό δεν το πετυχαίνεις μέσω του σεξ. Το πετυχαίνεις μέσω της αποδέσμευσης από το σεξ. Διότι όταν η σεξουαλική ενέργεια δεν προσδένεται στο υλικό, τότε εκρήγνυται μέσα στον ίδιο το νου – και το σώμα του νου σου οικουμενοποιείται.

         Το σώμα του νου – η ψυχή – αυτό είναι η βάση της κατανόησης, της σοφίας, αυτό που σε ξεχωρίζει από τα ζώα και σε κάνει άνθρωπο – δηλαδή ένα ον με πνευματικό δυναμικό.

         Αυτό είναι που χρειάζεται να καλλιεργηθεί. Το αν έλκεσαι προς το ίδιο ή το άλλο φύλο είναι λεπτομέρεια. Το σημαντικό είναι αν έλκεσαι προς την πηγή αυτών των πόθων, που είναι μια οικουμενική ουσία.


         Βρίσκοντας, αναπτύσσοντας, καλλιεργώντας και πραγματώνοντας αυτή την ουσία, το ίδιο το υλικό σώμα καθίσταται περιττό. Διότι έχεις τότε τις ίδιες λειτουργίες, την ίδια ζωή, στο άυλο και αιώνιο επίπεδο.




http://youtubetranslations.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters