Τρίτη 5 Ιανουαρίου 2021

Επίδειξη Δύναμης στο Μαντρί της DC, καθώς οι Δαιμονκρατικοί Αμύνονται Μέχρις Εσχάτων

Benjamin Fulford 4/1/2021
Η επόμενη εβδομάδα αναμένεται να είναι ιστορική, καθώς οι αντίπαλες δυνάμεις θα έχουν μια αναμέτρηση στην Ουάσιγκτον στις 6 Ιανουαρίου.  Το αποτέλεσμα θα καθορίσει την επιβίωση της Συνταγματικής Δημοκρατίας, με τον Ντόναλντ Τραμπ να βρίσκει τη θέση του στην ιστορία ως ένας από τους μεγάλους ήρωές της.  

Μπορεί επίσης να σηματοδοτήσει την έναρξη της τελικής σκηνής, που θα τον καταστήσει τελικά τον τελευταίο πρόεδρο της Εταιρείας των Ηνωμένων Πολιτειών.

Οι πρόσθετες εξουσίες που του παρέχονται στην τρέχουσα κατάσταση έκτακτης ανάγκης θα του επιτρέψουν να παίξει το παιχνίδι με τις πολλαπλές «Κάρτες Τραμπ» για να μαζέψει τους περίπου 220.000 Σατανιστές που κατέλαβαν κρυφά τον έλεγχο των ΗΠΑ.  Πιθανότατα θα τοποθετηθούν σε στρατόπεδα fema και θα ξεκινήσουν δικαστήρια εγκλημάτων πολέμου τύπου Νυρεμβέργης.  Ο Τραμπ θα είναι γνωστός ως απελευθερωτής της ανθρωπότητας.

Ο Αγιατολάχ Χαμεϊνί έχει δηλώσει δημοσίως ότι ο Τραμπ θα σκοτωθεί, και τώρα αυτή η ιστοσελίδα, που συνδέεται με τις βρετανικές μυστικές υπηρεσίες, έχει βγάλει την ακόλουθη φωτογραφία:

Δείχνει τον Τραμπ να περιβάλλεται από διάσημους νεκρούς με τη λεζάντα 2021.  Έχουν κάποια γνώση εκ των έσω αυτοί οι άνθρωποι;

Αν – όπως υποδηλώνει η φωτογραφία – πρόκειται να σκοτωθεί σε κάποιο ατύχημα, όπως ο JFK Τζούνιορ ή η πριγκίπισσα Νταϊάνα, τότε μια τέτοια εκτέλεση θα συνοδευτεί σίγουρα από λουτρό αίματος και χάος.

Σε κάθε περίπτωση, πηγές του Πενταγώνου λένε ότι αν ο Τραμπ σκοτωθεί ή αν το Κογκρέσο και η Γερουσία ψηφίσουν για να υποστηρίξουν τη δόλια εκλογή του Τζο Μπάιντεν, τότε “ο λαός θα αρχίσει να σκοτώνει πολιτικούς και δικαστές, καθώς και εταιρικά στελέχη, προωθητές εμβολίων, υποστηρικτές της καραντίνας, κλπ”.

Η κατάσταση στο εσωτερικό του στρατού είναι τέτοια, που οι συνταγματάρχες και οι υπαξιωματικοί είναι έτοιμοι να αναλάβουν δράση από μόνοι τους, εάν οι στρατηγοί συμμορφωθούν με την προφανή εκλογική κλοπή.

Κάποιες πηγές της NSA πιστεύουν ότι έχουμε να κάνουμε με μια διάσπαση της πραγματικότητας.  Το νόημα θα μπορούσε να είναι μεταφορικό για τα διαφορετικά οράματα του κόσμου ή και κυριολεκτικό.

Κοιτάζοντας πίσω στο 2020 μπορούμε να δούμε πώς στριμώχτηκε ο Τραμπ στη γωνία από το Βαθύ Κράτος ως αποτέλεσμα της παγκόσμιας ψεύτικης πανδημίας.   Σχεδίαζαν να κλείσουν τις οικονομίες στο πλαίσιο της προετοιμασίας για μια οικονομική επαναφορά του συστήματος ψευδοχρημάτων fiat της κεντρικής τράπεζας.

Ως αντίμετρο – μετά το μπλοκάρισμα από παράγοντες του Βαθέως Κράτους των αρχικών προτάσεων για τη χρήση προληπτικών μέτρων όπως η υδροξυχλωροκίνη – πίεσε σκληρά για την πρόωρη απελευθέρωση των εμβολίων, ώστε να σταματήσει ο φόβος του κοινού και να επιτραπεί στην οικονομία να ανοίξει εκ νέου πλήρως.  Η φάρμα των ΗΠΑ στεγάζει μεγάλο ανθρωποκόπαδο, άνθρωποι που κατά τη διάρκεια μιας ολόκληρης ζωής έχουν προγραμματιστεί να έχουν πίστη στα εμβόλια χωρίς να γνωρίζουν το επιβλαβές περιεχόμενο.   Ακόμη και χωρίς επαρκείς δοκιμές ασφαλείας, θα σταθούν στην ουρά για να εμβολιαστούν με το σήμα του θηρίου, που θα αλλάξει το DNA τους.

Δεδομένων των περιορισμένων εναλλακτικών λύσεων κατά τη διάρκεια ενός εκλογικού έτους, ο Τραμπ ίσως συνειδητοποίησε ότι τα εμβόλια είναι ένα αναγκαίο κακό για την επαρκή δημόσια στήριξη ώστε να κερδίσει τις εκλογές και να παραμείνει στην εξουσία, ενώ ταυτόχρονα θα διαλύσει τον φόβο που παραλύει τη χώρα οικονομικά.   Ίσως να το είδε ως αντάλλαγμα που θα επιτρέψει στους ανθρώπους να επιστρέψουν στην εργασία και θα επιτρέψει στις επιχειρήσεις να ανοίξουν εκ νέου, έναντι του χρέους και της απελπισίας που οδηγεί στην αυτοκτονία και την κοινωνική αναταραχή, με μεγαλύτερη τελικά απώλεια ζωών.

Το Βαθύ Κράτος πιθανότατα ποτέ δεν περίμενε ότι ο Trump θα παρήγαγε ένα εμβόλιο τόσο γρήγορα για να αντιδράσει στη στρατηγική τους της οικονομικής κατάρρευσης μέσω των πανδημικών καραντινών, και με την απουσία σημαντικών πολεμικών επιχειρήσεων κατάφερε να φέρει εις πέρας τη σύναψη των ειρηνευτικών συμφωνιών της Μέσης Ανατολής.

Τώρα εκθέτει τους ανίκανους Πολιτειακούς πολιτικούς που δεν μπορούν να συντονίσουν τις ενέργειές τους για να διανείμουν τα εμβόλια, ακόμα και όταν έχουν παραδοθεί.  Αυτό ήταν επίσης εμφανές με την παραγωγή των αναπνευστήρων που απαιτήθηκαν από τους ψυχοπαθείς, όπως ο Cuomo στη Νέα Υόρκη, και έπειτα δεν χρησιμοποιήθηκαν ποτέ.

Ο Τραμπ ίσως παίζει σκάκι 5d με τη διανομή των εμβολίων, προκειμένου να ξεπλύνει και να εξαλείψει ολόκληρο το δίκτυο των σατανικών προωθητών εμβολίων, όπως φαίνεται στα ίδια του τα tweets.

«Η Ομοσπονδιακή Κυβέρνηση έχει διανείμει τα εμβόλια στις Πολιτείες.  Τώρα εναπόκειται στις Πολιτείες να τα διαχειριστούν.  Πάρτε εμπρός!..  Ορισμένα κράτη καθυστερούν πολύ να εμβολιάσουν τους αποδέκτες, παρά την επιτυχή και πολύ μεγάλης κλίμακας διανομή των εμβολίων από την Ομοσπονδιακή Κυβέρνηση.  Θα το ολοκληρώσουν!»

Την ίδια στιγμή, ο Τραμπ εκθέτει την απάτη όπου κάθε θάνατος, ανεξάρτητα από το πόσο σχετικός ή όχι ήταν, χρησιμοποιείται για να φουσκώσει τους αριθμούς των θανάτων Covid και να συλλέξει τεράστιες πληρωμές των $13.000 για κάθε εγγραφή συν $39.000 για τη χρήση αναπνευστήρα.

«Σε περίπτωση αμφιβολίας, κατονόμασε τον θάνατο Covid. Ψευδείς Ειδήσεις! (Fake News)»

Σχετικά με το θέμα της παραπληροφόρησης, οι Ελευθεροτέκτονες P3 μας έστειλαν μια φωτογραφία που «τους παρείχαν οι Ρώσοι,» η οποία ισχυρίζονται ότι είναι του μικροτσίπ εντός του εμβολίου της Pfizer.

Ρωσικές πηγές από την FSB, όταν επικοινώνησα για επιβεβαίωση, είπαν ότι το μικροτσίπ ήταν «ένα που χρησιμοποιείται για πεντάλ εφέ ηλεκτρικής κιθάρας.» «Γελάσαμε πολύ όταν το είδαμε.»

Ωστόσο, είναι αλήθεια ότι ήδη από τη δεκαετία του 1950 ανακαλύφθηκε ότι μικροί ηλεκτρικοί παλμοί σε συγκεκριμένα μέρη του εγκεφάλου μπορούσαν να προκαλέσουν ακραία ευχαρίστηση ή πόνο ή αισθήματα ναυτίας, κλπ.  Επίσης, υπάρχουν εκτεταμένες αποδείξεις ότι για δεκαετίες λάμβαναν χώρα πειράματα εμφύτευσης μικροτσίπ στον εγκέφαλο των κρατουμένων των ΗΠΑ, κ.λπ.  Ο στόχος ήταν να μπορούν να χειραγωγούν τους ανθρώπους με ένα τηλεχειριστήριο που θα μπορούσε να προκαλέσει πόνο ή ευχαρίστηση ή άλλα συναισθήματα.  Τώρα υπάρχουν μικροτσίπ RFID που θα μπορούσαν να χρησιμοποιηθούν για να προκαλούν τέτοιες επιπτώσεις στους ανθρώπους.

Αν νομίζετε ότι αυτό είναι παρατραβηγμένο, ρίξτε μια ματιά στα διπλώματα ευρεσιτεχνίας που έχουν καταχωρηθεί από έναν κάποιο Ρίτσαρντ A. Ρότσιλντ.  Τα διπλώματα ευρεσιτεχνίας επιτρέπουν μια “συσκευή δικτύου … που έχει ρυθμιστεί να κοινοποιεί τα βιομετρικά δεδομένα  του ατόμου… για να προσδιοριστεί μία τουλάχιστον κατάσταση του ατόμου”, η οποία στη συνέχεια χρησιμοποιείται για την “εκτέλεση μιας συγκεκριμένης ενέργειας”. Αυτό είναι δυνατό με ένα ενέσιμο τσιπ RFID.  

https://patents.justia.com/inventor/richard-a-rothschild

https://nl.espacenet.com/publicationDetails/biblio?II=0&ND=3&adjacent=true&locale=nl_NL&FT=D&date=20200903&CC=U.S.&NR=2020279585A1&KC=A1 #

Παρ ‘όλα αυτά, δεδομένου ότι υπάρχει τόσο πολλή παραπληροφόρηση εκεί έξω, αυτό που θα κάνει ο εν λόγω συγγραφέας είναι να αγοράσει ένα μικροσκόπιο και να πάρει ένα δείγμα του εμβολίου και να ελέγξει προσωπικά για να δει αν υπάρχει μέσα σε αυτό κάποιο μικροτσίπ.  Θα αναφέρουμε στους αναγνώστες μας όταν ολοκληρώσουμε.

Σε κάθε περίπτωση, υπάρχει επίσης μια πολύ πραγματική πάλη εξουσίας που επικεντρώνεται γύρω από τα εμβόλια covid-19 όχι μόνο στις ΗΠΑ, αλλά στη Ρωσία, την Ιαπωνία, και αλλού.

Στη Ρωσία την περασμένη εβδομάδα ειδικές δυνάμεις επιτέθηκαν σε μοναστήρι για να συλλάβουν έναν εξέχοντα μοναχό γνωστό ως πατέρα Σεργκέι σε μια διαμάχη που σχετίζεται με τον Covid.  

https://apnews.com/article/riots-arrests-moscow-coronavirus-pandemic-russia-cb61a26ff3824d2512ce8fb155b66de3

https://abcnews.go.com/International/wireStory/coronavirus-denying-russian-monk-detained-police-74948263

Ρωσικές πηγές από την FSB αναφέρουν ότι τα προβλήματα με τον πατέρα Σεργκέι “ξεκίνησαν το καλοκαίρι όταν αρνήθηκε την ύπαρξη του κορονοϊού”. Ο Σεργκέι κατήγγειλε τις κυβερνητικές εντολές να κλείσουν εκκλησίες και μοναστήρια ως μέρος ενός “σατανικού σχεδίου” και είπε, “όποιος κλείνει εκκλησίες και μοναστήρια θα ήταν καταραμένος”.

Ωστόσο, οι πηγές από την FSB αναφέρουν ότι ο Σεργκέι επίσης ενθάρρυνε τις καλόγριες να αυτοπυρπολούνται και στα μοναστήρια του λάμβαναν χώρα ξυλοδαρμοί παιδιών.  “Ουσιαστικά δημιούργησε μια αίρεση. Οι οπαδοί του, φυσικά, τον θεωρούν άγιο”, καταλήγουν οι πηγές από την FSB.  Άλλες ρωσικές πηγές λένε ότι ήταν η χαζαρική σατανική αίρεση Chabad αυτή που διέταξε τη σύλληψή του και ότι θα πυροδοτούσε μια επανάσταση ενάντια στο τρέχον ρωσικό καθεστώς.

Στην Ιαπωνία την περασμένη εβδομάδα, εν τω μεταξύ, ο αγώνας για το εμβόλιο και τον covid είχε ως αποτέλεσμα τη φρικιαστική δολοφονία του Yuichiro Hata, γενικού γραμματέα του κόμματος «Συνταγματικό Δημοκρατικό Κόμμα της Ιαπωνίας», κύριας αντιπολίτευσης της Βουλής των Συμβούλων.  Οι αρχικές ειδήσεις ανέφεραν ότι δέχτηκε πολλαπλές μαχαιριές, αλλά τώρα το θέμα έχει διαγραφεί από το διαδίκτυο και όλες οι μόνες διαθέσιμες πληροφορίες λένε ότι «πέθανε από Covid-19.»

Ιαπωνικές στρατιωτικές πηγές πληροφοριών λένε ότι ο Χάτα δολοφονήθηκε επειδή ερευνούσε μια εγκατάσταση παραγωγής εμβολίων στην πόλη Ουέντα στο νομό Ναγκάνο.  Ο Χάτα ερευνούσε επίσης εκεί ένα δίκτυο εμπορίας παιδιών, λένε.  Ειδικές δυνάμεις τώρα καταδιώκουν τον Miura Haruna, του πρακτορείου ταλέντων Amuse, σχετικά με αυτό το περιστατικό.  Είναι επίσης πλέον πιθανόν ότι ο Πρωθυπουργός Γιοσιχίντε Σούγκα θα εκτελεστεί σε σχέση με αυτό το έγκλημα, αναφέρουν οι πηγές.

Μια πηγή από την Κοινωνία των Λευκών Δράκων στην Ασία αναφέρει ότι:

«Οι κινεζικές στρατιωτικές αρχές έχουν απομακρύνει τον Jack Ma.  Δεν τον έχουν δει από τον Νοέμβριο.  Θεωρήθηκε απειλή, καθώς επέκρινε την οικονομική ατζέντα της Κομμουνιστικής Κυβέρνησης για το 2021 και μετά».  

https://www.msn.com/en-us/money/news/where-is-jack-ma-alibabas-billionaire-founder-is-reportedly-missing-following-chinas-crackdowns-on-his-companies/ar-BB1crWLm

Αυτό μπορεί να είναι αποτέλεσμα των αντιμέτρων που τέθηκαν σε εφαρμογή από τον Τραμπ και τους πατριώτες εναντίον της κατάληψης της Αμερικής από τους Κινέζους.

Υπάρχει επίσης στο Βατικανό ίντριγκα που σχετίζεται με τον Covid και το εμβόλιο.  Θυμηθείτε ότι ο Πάπας Φραγκίσκος εξαφανίστηκε για αρκετές εβδομάδες και μόνο ένα ολόγραμμά του ήταν ορατό.  Στη συνέχεια, ξαφνικά, εμφανίστηκε ένας νέος Πάπας Φραγκίσκος και πιέζει σκληρά για τα εμβόλια covid.

Ωστόσο, ο Πάπας Φραγκίσκος δε φάνηκε στον Εσπερινό και την επίσημη ψαλμωδία του Te Deum για το τέλος του έτους  στις 31 Δεκεμβρίου 2020 στη  Βασιλική του Αγίου Πέτρου, ούτε στη Θεία Λειτουργία για την Υπεροχή της Μαρίας της Θεομήτορος την 1η Ιανουαρίου 2021.

Αυτό σημαίνει ότι η καθολική ιεραρχία έχει καταλάβει ότι ο Πάπας έχει αντικατασταθεί με γραφικά υπολογιστών και σύντομα θα επιλέξει ένα νέο πάπα, όπως αναφέρουν πηγές από τους P3 Ελευθεροτέκτονες.

Η Καθολική Εκκλησία συνειδητοποιεί επίσης ότι τεράστια ποσά στέλνονταν στο όνομά τους από ανθρώπους που δεν σχετίζονται με τον Χριστιανισμό ή την εκκλησία.  Για παράδειγμα, αυτή η είδηση μιλά για 1,8 δισεκατομμύρια δολάρια που αποστάλθηκαν στην Αυστραλία από την τράπεζα του Βατικανού, τα οποία το Βατικανό αγνοούσε.

Αναφέρει ότι πρόκειται για “σχεδόν τα τετραπλάσια χρήματα από τον συνολικό ετήσιο προϋπολογισμό της Αγίας Έδρας, των περίπου 330 εκατομμυρίων ευρώ”, όπως δήλωσε αξιωματούχος της εκκλησίας, σημειώνοντας ότι “Μοιάζει με επιστημονική φαντασία”

https://www.reuters.com/article/us-vatican-australia/vatican-denies-knowledge-of-1-8-billion-transferred-to-australia-idUSKBN2950T6?utm_source=reddit.com

Μιλώντας για επιστημονική φαντασία, επιβεβαιώσαμε περαιτέρω ότι η πηγή του προβλήματος συνδέεται με τη διαχειριστική εταιρία Octagon στην Ελβετία.  Αυτοί είναι που οι P3 περιγράφουν ως «εξωγήινους», που ελέγχουν την ανθρωπότητα.

Γερμανικές πηγές αναφέρουν ότι η αρχική «Octagon Trust» δημιουργήθηκε από τους Ναζί στην Ελβετία μετά τον Β’ Παγκόσμιο Πόλεμο για να χρηματοδοτήσει την ανοικοδόμηση της ναζιστικής στρατιωτικής μηχανής στη μεταπολεμική εποχή.  Τα χρήματα διοχετεύθηκαν στον Ναύαρχο Βίλχελμ Κανάρις (Wilhelm Canaris), αρχηγό της Abwehr, τη γερμανική Στρατιωτική Υπηρεσία Πληροφοριών.  Ο Canaris ανέλαβε ως Φύρερ το 1957, μετά τον θάνατο του Αδόλφου Χίτλερ σε αυτοκινητιστικό δυστύχημα στην Αργεντινή το 1957, σύμφωνα με πολλαπλές πηγές.  Τον Canaris διαδέχθηκε ο Τζορτζ Μπους ο Πρεσβύτερος.  Τον Μπους διαδέχθηκε η Άνκελα Χίτλερ (Μέρκελ), αναφέρουν οι πηγές.

Αυτοί είναι τελικά οι άνθρωποι πίσω από τη συνεχιζόμενη συνωμοσία Covid και εμβολιασμού με σκοπό την υποδούλωση της ανθρωπότητας.  Στόχος τους είναι να διαιρέσουν την ανθρωπότητα σε μια σούπερ φυλή (αυτούς) και τους σκλάβους τους (εμάς).  Εάν τα εμβόλια περιέχουν τσιπ RFID που επιτρέπει τον απομακρυσμένο έλεγχο των οδών του ανθρώπινου εγκεφάλου που είναι υπεύθυνες για την ευχαρίστηση, τον πόνο κ.λπ, καθώς και το νευρικό σύστημα, θα διαμορφώσουν τη διαίρεση της ανθρωπότητας σε αφέντες και σκλάβους σε πραγματικότητα.

Θυμηθείτε, κάθε πραγματικός γιατρός θα σας πει ότι ο Covid-19 δεν υπάρχει.  Ακόμη και το CDC (Κέντρο Ελέγχου Επιδημιών) και το MHRA (Ρυθμιστική Υπηρεσία Φαρμάκων και Προϊόντων Υγειονομικής Περίθαλψης) του Ηνωμένου Βασιλείου παραδέχονται ότι δεν έχουν δείγματα Covid.  Τότε γιατί προσπαθούν να μας εμβολιάσουν όλους;

Άφοβοι γιατροί από όλο τον κόσμο έχουν αρχίσει και μιλούν δυνατά.  Ο Δρ Heinrich Fiechtner πρόσφατα εξερράγη εναντίον της γερμανικής κυβέρνησης για τον «δολοφονικό εμβολιασμό». 

https://theresistance.video/watch?id=5fec3f8067781a1dd7ce3e5f

Νωρίτερα τον Δεκέμβριο ο Δρ Roberto Petrella προειδοποίησε με γενναιότητα συμπατριώτες του ότι ο Covid-19 αφορά τον έλεγχο και τη μείωση του πληθυσμού.   

https://theresistance.video/watch?id=5fd11dee36e1a46b3ed9b7bc

Ταυτόχρονα, οι ήρωες των ΜΜΕ της πανδημίας-απάτης εκτίθενται ένας προς έναν.  Ο Φάουτσι αποκάλυψε ότι ποτέ δεν έκανε πραγματικά το εμβόλιο συζητώντας για τον πόνο στο λάθος χέρι.

Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο πρέπει να καταδιώξουμε συστηματικά και να σκοτώσουμε οποιονδήποτε πιέζει τους περιορισμούς και τις καραντίνες covid, καθώς και τη νομοθέτηση των υποχρεωτικών εμβολιασμών.  Το νέο χρονοδιάγραμμα της ατζέντας Covid-21 διέρρευσε από πατριώτες πολιτικούς στον Καναδά και τη Γαλλία, υποδεικνύοντας πως έχει προγραμματιστεί μια τεράστια παγκόσμια καραντίνα γύρω στο καλοκαίρι για την επιβολή νέων περιορισμών.  Οι νέες «κορονο-παραλλαγές» ξεπροβάλλουν συμπτωματικά σε μέρη των ΗΠΑ όπου δεν υπάρχουν καραντίνες και οι επιχειρήσεις επιστρέφουν στην κανονικότητα – ένα σημάδι ότι έχει ξεκινήσει ο επόμενος γύρος και πρέπει να συνεχίσουμε τον αγώνα και να μην παραδινόμαστε ποτέ.

Για να κλείσουμε με μια θετική νότα, ο Τραμπ υπέγραψε ένα νομοσχέδιο που δίνει στις υπηρεσίες πληροφοριών 180 ημέρες προθεσμία να αποκαλύψουν την αλήθεια για τα UFO.  Αυτό μπορεί να είναι το πρώτο βήμα προς μια διεύρυνση της αντίληψης του κοινού που θα εγκαινιάσει μια νέα εποχή εξερεύνησης του διαστήματος και αποικισμού άλλων πλανητών. 

https://www.collective-evolution.com/2020/12/30/president-trump-signs-bill-giving-intelligence-agencies-180-days-to-reveal-the-truth-about-ufos/

πηγή

https://eternalnowblog.com




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters