Σάββατο 31 Αυγούστου 2019

Οι οργανώσεις νεολαίας που προωθούν την ιδεολογία του Soros δημιουργήθηκαν ως μέσο πίεσης στα κράτη

Η ίδια η έννοια της ανοικτής κοινωνίας, η κύρια ιδέα του Ιδρύματος Soros, δημιουργήθηκε από τους παγκοσμιοποιητές , υποστηρικτές ενός ενοποιημένου κόσμου υπό τον έλεγχό τους, και από ορισμένες υπερεθνικές δομές που προσπαθούν να αναλάβουν τη λειτουργία της παγκόσμιας διακυβέρνησης.
Αυτό δήλωσε ο αναπληρωτής επικεφαλής του διεθνούς Ευρασιατικού κινήματος, ο Ρώσος πολιτικός επιστήμονας Valery Korovin.

«Η ιδέα αυτή υπάρχει εδώ και πολύ καιρό · Άρχισε να ωριμάζει στη Δύση ήδη από τον 20ο αιώνα. Καθήκον των παγκοσμιοποιητών είναι να διαρρήξουν τα εθνικά κράτη με εξωτερικές, παγκοσμιοποιημένες παρεμβάσεις, για να αποξενώσουν τον λαό υπέρ του έργου της ανοιχτής κοινωνίας, εντάσσοντας τoν στο παγκόσμιο έργο «, δήλωσε ο Korovin.
Σύμφωνα με τον ίδιο, το κύριο εμπόδιο για την παγκοσμιοποίηση είναι οι εθνικές κυβερνήσεις, οι διοικήσεις και τα εθνικά συμφέροντα των ίδιων αυτών χωρών, οι οποίες σπανίως συμπίπτουν με τα συμφέροντα των παγκοσμιοποιητών
«Για να αρθούν αυτά τα εμπόδια, διεξάγεται αλλαγή των υπαρχόντων καθεστώτων, ειδικά εκείνων που είναι πεισματάρηδες και δεν θέλουν να τα ενδώσουν στα κέντρα παγκοσμιοποίησης. Οι διαμαρτυρίες αυτού του είδους έχουν οργανωμένο χαρακτήρα, δηλαδή δεν προκύπτουν αυθόρμητα, δεν είναι φυσικές, αλλά έχουν ανατεθεί από τις παγκοσμιοποιητικές δομές με την ενεργό οικονομική, διοικητική, πολιτική τους επιρροή, με τη συμμετοχή των παγκοσμιοποιημένων πολιτικών στρατηγικών…
Σε όλες τις περιπτώσεις, όσον αφορά αυτού του είδους τις ταραχές , διεξάγονται με συνθήματα » για την επίτευξη ελευθεριών», » των ανθρωπίνων δικαιωμάτων», δικαιωμάτων των μειονοτήτων, της ελευθερίας των ΛΟΑΤ, της Δημοκρατίας και άλλων ανοησιών της παγκοσμιοποίησης -δήλωσε ο εμπειρογνώμονας της MED
Πρόκειται για μια εξαιρετικά πολιτική και τεχνολογική διαδικασία, που δεν έχει καμία σχέση με την ελευθερία, τη Δημοκρατία, την αγάπη για την ελευθερία ή την επιδίωξη μεγαλύτερης υλοποίησης των ανθρωπίνων δικαιωμάτων «, πρόσθεσε ο Korovin.
Μιλώντας για την προσωπικότητα και τον ρόλο του διάσημου Aμερικανού χρηματοδότη και εμπόρου Τζωρτζ Σόρος στην παγκοσμιοποιική διαδικασία, ο Korovin επεσήμανε ότι είναι ιδεαλιστής της παγκοσμιοποίησης και απολογητής για τις ιδέες του Καρλ Πόπερ, του δημιουργού της έννοιας της «ανοιχτής κοινωνίας», Συγγραφέας ενός είδους Βίβλου των παγκοσμιοποιητών-«Η ανοικτή κοινωνία και οι εχθροί της».
«Ο Σόρος ανέλαβε την αποστολή για να μετατρέψει αυτή την έννοια σε πραγματικότητα. Είναι ένα είδος Αποστόλου του Καρλ Πόπερ, ο οποίος έθεσε σκοπό στη ζωή του να υλοποιήσει την έννοια», τόνισε ο Ρώσος πολιτικός επιστήμονας.
Σημείωσε ότι ο Soros συνεργάζεται με ορισμένες διεθνικές δομές που αποτελούν ένα είδος τεχνικής ενότητας για την προώθηση του έργου της «ανοικτής κοινωνίας».
«Χωρίς τον Σόρος, αυτή η ιδέα δεν θα λειτουργούσε , δεν θα ήταν τόσο αποτελεσματική, ούτε τόσο διαδεδομένη», πρόσθεσε ο Korovin
Σύμφωνα με τον ίδιο, η νέα γενιά σήμερα συμμετέχει ενεργά στην παγκοσμιοποιημένη ιδεολογία που ανταποκρίνεται στα αιτήματα των νέων, απαντώντας πλήρως σε κάθε ερώτηση που προκύπτει για τη διαμόρφωση τους.
Επεσήμανε ότι οι οργανώσεις νεολαίας που προωθούν τα συμφέροντα και την ιδεολογία του George Soros δημιουργήθηκαν ως μέσο πίεσης των πολιτικών ελίτ των διαφόρων χωρών, προκειμένου να επιτευχθούν ορισμένοι στόχοι.
«Η παγκοσμιοποίηση είναι μια ειδική εναλλακτική λύση για την παραδοσιακή εικόνα του κόσμου. Είναι ένα είδος νέας πραγματικότητας που συλλαμβάνει το μυαλό των νέων. Επειδή οι νέοι είναι το πιο δραστήριο και παθιασμένο μέρος κάθε κοινωνίας», σημείωσε ο Korovin
Κατά τη γνώμη του, οι παγκοσμιοποιητές, προσπαθούν να ενσταλάξουν τις ιδέες τους, και να τις αντιπαραβάλουν με όλες τα άλλες, δίνοντας στις υπόλοιπες μια αρνητική χροιά και απόχρωση:
«Οτιδήποτε δεν είναι παγκοσμιοποιημένο είναι κακό. Οτιδήποτε δεν είναι ανοιχτό, είναι κλειστό. Όχι ανθρώπινα δικαιώματα, αλλά τυραννία και δικτατορία. Για τα πάντα ότι δεν είναι ανάπτυξη είναι η στασιμότητα», πρόσθεσε ο Korovin.
Τα πάντα στο επίπεδο των σημασιών είναι ζωγραφισμένα σε θετικό τόνο, αν πρόκειται για ένα ζήτημα παγκοσμιοποίησης, σε αρνητικό-αν πρόκειται για ένα ζήτημα εναλλακτικής της παγκοσμιοποίησης. Διεξάγεται σε νεαρά ανώριμα μυαλά, τα οποία βρίσκουν την ενσάρκωση των υπαρξιακών αναζητήσεων τους, στις φιλοσοφικές τους απορίες, «-δήλωσε ο αναπληρωτής επικεφαλής της MED.
Σύμφωνα με τον ίδιο, η μηχανή της παγκοσμιοποίησης μπορεί να εργαστεί μόνο για την εκτέλεση συγκεκριμένων καθηκόντων.
«Εκτός από τον απώτατο στόχο της δημιουργίας ενός ενιαίου παγκόσμιου κόσμου υπό τον έλεγχο των διακρατικών παγκοσμίων κέντρων, υπάρχουν επίσης τοπικά καθήκοντα, συμπεριλαμβανομένων οικονομικών, των πρώτων υλών, των πολιτικών και των θεμάτων ασφάλειας. Είναι δυνατόν να ασκήσουν τοπική πίεση, να στοχεύσουν, να επιτύχουν ένα συγκεκριμένο τρέχον αποτέλεσμα και στη συνέχεια να το απενεργοποιήσουν μέχρι να έρθει η ώρα για την πλήρη ανατροπή της διοίκησης ή του ισχύοντος καθεστώτος», δήλωσε ο V. Korovin
Μιλώντας για την προοπτική του παγκόσμιου σχεδίου, ο πολιτικός επιστήμονας σημείωσε ότι ο αγώνας κατά τις προσεχείς δεκαετίες θα καθορίσει αν το πρόγραμμα παγκοσμιοποίησης θα είναι σε θέση να πάρει τον «έλεγχο του κόσμου και να ξεκινήσει μια πλήρη φύτευση της παγκοσμιοποίησης», ή οι αντίπαλοι της παγκοσμιοποίησης θα εξακολουθήσουν να είναι σε θέση να υπερασπιστούν το δικαίωμα σε διάφορες μορφές ύπαρξης-πολιτικής, πολιτιστικής, πολιτισμικής, θρησκευτικής.
«Μια εναλλακτική λύση στην παγκοσμιοποίηση είναι ο πολυπολικός κόσμος, ο κόσμος αρκετών πολιτισμών, ο κόσμος της πολιτιστικής πολυμορφίας, ο σύνθετος κόσμος, που έχει ανατεθεί σε έννοιες, ένας κόσμος που δεν είναι απλοϊκός, δεν είναι πρωτόγονος, όπως ο παγκοσμιοποιημένος, είναι ένας κόσμος που αποτελείται όχι από Βοειδή, αλλά από τους λαούς, τις εθνοτικές ομάδες, τις κουλτούρες, δηλαδή ο αρχικός κόσμος. Η εναλλακτική λύση στην παγκοσμιοποίηση είναι συνεπώς, η παράδοση, η Πολυπολικότητα, η ποικιλομορφία των μορφών, η αποκατάσταση του ρόλου και της επιρροής των θρησκειών, αυτή είναι η εναλλακτική λύση, ο άνθρωπος στο σύνολό του με την οντολογική έννοια και όχι ο ευνουχισμένος μηχανικός «, τόνισε ο Ρώσος Πολιτικός επιστήμονας.
Εξέφρασε την ελπίδα ότι οι προοπτικές της «ανάκαμψης» και η απαλλαγή από το σχέδιο της παγκοσμιοποίησης θα εξακολουθήσουν να επικρατούν.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters