Σάββατο 30 Νοεμβρίου 2013

"Οι πραγματικοί συγγραφείς της καινής διαθήκης" ΔΕΙΤΕ ΤΟΝ ΕΓΚΕΦΑΛΟ ΤΗΣ ΑΠΑΤΗΣ!

"Οι πραγματικοί συγγραφείς της καινής διαθήκης"!! Εδώ αποκαλύπτεται όλο το παραμύθι του Χριστιανισμού και του Εβραίου μαραγκού!! Το είχαμε γράψει ότι είναι πιο πιθανό να υπήρξε η Σταχτοπούτα παρα ο Ναζωραίος!! Έτσι εξηγείτε το γεγονός ότι δεν υπάρχει κανένα στοιχείο που πιστοποιεί ότι υπήρξε έστω και ένας από τους πρωταγωνιστές της Καινής Διαθήκης!!

Ο Φλάβιος Ιώσηπος ( πραγματικό όνομα Καλπούρνειος Πείσσων ) 
ο εγκέφαλος πίσω απ'την συγγραφή της καινής διαθήκης

"The true authership of the new testement"
"Οι πραγματικοί συγγραφείς της καινής διαθήκης"
 
Η Καινή Διαθήκη, η Εκκλησία, και ο Χριστιανισμός, ήταν όλα δημιούργημα της οικογένειας των Καλπουρίνων Πεισσώνων1, που ήταν Ρωμαίοι αριστοκράτες.
Η Καινή Διαθήκη και όλοι οι χαρακτήρες που περιέχονται σ’άυτήν – Χριστός, όλοι οι Ιωσήφ, όλες οι Μαρίες, όλοι οι μαθητές, οι απόστολοι, ο Παύλος και ο Ιωάννης ο Βαπτιστής- είναι όλοι φανταστικοί.
Οι Πείσσωνες δημιούργησαν την ιστορία και τους χαρακτήρες, σκηνοθέτησαν την ιστορία σ’έναν συγκεκριμένο χώρο και χρόνο και την συνέδεσαν με κάποια γνωστά υπαρκτά πρόσωπα , όπως ο Ηρώδης, οι Ρωμαίοι διοικητές κτλπ.
Αλλά ο Χριστός και όσοι σχετίζονται μαζί του είναι χαρακτήρες δημιουργημένοι.

Διαβάστε το βιβλίο του A. Reuchlin "The true authership of the new testement" (1979) ΕΔΩ
 


http://apollonios.pblogs.gr/2013/11/apokalypsh-bomba-aytoi-egrapsan-thn-kainh-diathhkh-deite-ton-egk.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters