Πέμπτη 28 Νοεμβρίου 2019

ΠΡΟΣΟΧΗ ! SOS !!! ΣΥΝΤΕΛΕΙΤΑΙ ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ, ΤΩΡΑ!


Άκουσε σήμερα αρκετός κόσμος στις τηλεοράσεις, για τις συζητήσεις της Ύπατης Αρμοστείας του ΟΗΕ με τις αρχές της χώρας μας.
Στην εκπομπή των Άκη Παυλόπουλου και Μάνου Νιφλή, στις 1 το μεσημέρι σήμερα στον Real FM, ακούσαμε ότι διεξήχθει ο εξής διάλογος μεταξύ του Ύπατου Αρμοστή Φιλίππο Γκράντι και του Γιώργου Κουμουτσάκου:

Ο Γ. Κουμουτσάκος είπε στον Υ.Α. ότι «οι Έλληνες δεν κλείνουν μόνο τα σπίτια τους, αλλά κλείνουν και τις καρδιές τους». Ο Υ.Α. απάντησε ότι «αν οι Έλληνες συνεχίσουν έτσι, θα υποστούν τις συνέπειες», εξεγέρσεις δηλαδή των λαθρο για τα δικαιώματά τους.
Ρωτώντας τον ο Γ.Κουμουτσάκος για το ενδεχόμενο να αρχίσουν να δέχονται και άλλα ευρωπαϊκά κράτη μετανάστες, η απάντηση του Υ.Α. ήταν ότι: «Μόνο να πιέσουμε τα ευρωπαϊκά κράτη να βοηθήσουν την Ελλάδα οικονομικά μπορούμε, για το πρόβλημα αυτό, καθώς και να σάς αποστείλουμε ανθρώπινο δυναμικό-υπαλλήλους, που να σάς βοηθήσουν να ανταπεξέλθετε στο βάρος της εξυπηρέτησης των προσφύγων. ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΟΜΩΣ ΝΑ ΥΠΟΧΡΕΩΣΟΥΜΕ ΤΑ ΕΥΡΩΠΑΪΚΑ ΚΡΑΤΗ ΝΑ ΔΕΧΤΟΥΝ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ, ΓΙ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΕΚΛΕΙΣΑΝ ΤΑ ΣΥΝΟΡΑ ΤΟΥΣ».
Πέραν του ότι μάς πρότεινε να στείλει κάμποσους ακόμα Ευρωπαίους πράκτορες-ρουφιάνους να ρυθμίσουν ως ειδικοί την κάνουλα της λαθροροής-εισβολής.. ΕΔΩ ΕΧΟΥΜΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΜΕ ΜΙΑ ΞΕΚΑΘΑΡΗ ΠΑΡΑΔΟΧΗ ΑΠΟ ΕΠΙΣΗΜΑ ΧΕΙΛΗ, ΟΤΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΙ Μ@Λ@ΚΕΣ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ ΩΣ ΤΩΡΑ, ΚΑΙ ΟΤΙ ΟΥΤΕ ΕΜΑΣ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΥΠΟΧΡΕΩΣΟΥΝ ΝΑ ΔΕΧΟΜΑΣΤΕ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ. Η ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΜΕΣΑ! ΟΛΟ ΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΜΑΣ ΣΥΣΤΗΜΑ ΕΥΘΥΝΕΤΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΗ ΦΥΛΑΞΗ ΤΩΝ ΣΥΝΟΡΩΝ, ΓΙΑΤΙ ΧΡΗΜΑΤΙΖΕΤΑΙ ΚΑΙ ΕΚΒΙΑΖΕΤΑΙ ΑΠΟ ΞΕΝΕΣ ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ, ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΝΩΜΑΛΙΕΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΔΙΑΣΤΡΟΦΕΣ ΤΟΥ.
ΠΡΕΠΕΙ, Ή ΤΩΡΑ ΝΑ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΗΣΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΡΙΞΟΥΜΕ ΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ
ΑΝΤΕ ΛΟΙΠΟΝ.. ΑΣ ΞΕΣΗΚΩΘΟΥΝ ΤΩΡΑ.. ΚΑΙ «ΘΑ  ΦΑΝΕ ΚΙ ΑΥΤΟΙ ΚΑΛΑ»…
ΚΩΣΤΑΣ-ΤΑΥΡΟΣ
(επεξεργασία βίντεο: Αυτόλυκος)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters