Δευτέρα 24 Αυγούστου 2020

Trump: Η Ιταλία εκτός ΕΕ και 5G σε σύντομο χρονικό διάστημα!

Η πίεση του Ντόναλντ Τραμπ συνεχίζεται στην ιταλική κυβέρνηση για αλλαγή πολιτικής.
Μέχρι τώρα, προσπαθούμε με καλή τύχη, δεδομένου ότι στη φάση που προηγείται της επανεκλογής, με μια εκλογική εκστρατεία σε εξέλιξη, είναι απαραίτητο να κινηθούμε με προβάδισμα.

Μετά τον Νοέμβριο, εάν ο Τραμπ επανεκλεγεί (οι δημοσκοπήσεις τον δείχνουν μπροστά από τον Δημοκρατικό υποψήφιο), θα γίνει κακό.

Ο Αμερικανός πρόεδρος έχει ένα συγκεκριμένο σχέδιο: να διαταράξει τις κινεζικές δυνάμεις στην Ευρώπη. Στη Γερμανία έχει ήδη μετακινηθεί, μειώνοντας κατά το ήμισυ το αμερικανικό στρατιωτικό σώμα για να το μετακινήσει στην Ιταλία. Η Γερμανία θεωρείται από την Ουάσιγκτον ως ο κύριος σύμμαχος του Πεκίνου στην παλιά ήπειρο. Όχι πιο αξιέπαινη από την προστασία που έχουν εγγυηθεί οι Ηνωμένες Πολιτείες από το τέλος του πολέμου. Η κίνηση δεν ευχαρίστησε τη Μέρκελ, τόσο επειδή η χώρα της δεν διαθέτει ισχυρό στρατό, και επειδή με αυτόν τον τρόπο εκτίθεται στον κίνδυνο επίθεσης από την Ανατολή, ειδικά από τη Ρωσία. Πούτιν ευχαριστώ. Με αυτόν τον τρόπο έχει ελεύθερο χέρι. Αλλά ας επιστρέψουμε στην Ιταλία.

Ο Τραμπ θέλει δύο πράγματα: η Ιταλία να εγκαταλείψει την ΕΕ, να επιστρέψει ξανά υπό την πιο ειρηνική και ασφαλή επιρροή των ΗΠΑ που η Ιταλία κόβει με 5G. Στη Βρετανία, το σχέδιο πήγε τέλειο. Ο Μπόρις Τζόνσον εγκατέλειψε τόσο την Ευρωπαϊκή Ένωση όσο και κάθε έργο που σχετίζεται με την ανάπτυξη του δικτύου 5G ( διαβάστε εδώ ).
Τώρα εναπόκειται στην Ιταλία. Πριν από λίγες εβδομάδες, λίγες ώρες μετά την απόφαση της βρετανικής κυβέρνησης να απαγορεύσει το 5G της Huawei, ο Πρέσβης Pietro Benassi, διπλωματικός σύμβουλος του Πρωθυπουργού Giuseppe Conte, συναντήθηκε με τον Robert O'Brien, Σύμβουλο Εθνικής Ασφάλειας του Προέδρου Donald Trump . Η διμερής συνάντηση πραγματοποιήθηκε στην αμερικανική πρεσβεία στο Παρίσι, στο περιθώριο της συνάντησης Quint (η συλλογική ομάδα των ΗΠΑ, της Ιταλίας, της Γερμανίας, της Γαλλίας και του Ηνωμένου Βασιλείου).
"Άνοιγμα εκ νέου των οικονομιών μας, της Κίνας και της ασφάλειας 5G", τα θέματα της συζήτησης ( διαβάστε εδώ ). Πρέπει να σημειωθεί ότι ο O'Brien  συζήτησε την αμυντική συνεργασία, τον  επιμερισμό των βαρών , την ενεργειακή ασφάλεια και το Αφγανιστάν, καθώς και την Κίνα και την ασφάλεια 5G με τον Γερμανό ομόλογό του, Jan Hecker ). Ο Τραμπ ήταν ξεκάθαρος και με τους τέσσερις. Παιδιά, αυτό δεν είναι αστείο. Απαγορεύστε τους Κινέζους και το 5G, διαφορετικά θα είναι πρόβλημα . Συνοπτικά, η βασική αρχή του μηνύματος που ο εκπρόσωπος των ΗΠΑ απευθύνθηκε στους ευρωπαίους ομολόγους του. Λέγεται, οι Βρετανοί το έχουν ήδη κάνει. Η πρόσκληση απευθύνθηκε στη Γαλλία, τη Γερμανία και την Ιταλία.
Η Macron έχει ήδη πουλήσει εν μέρει, δεν απαγορεύει ακόμη το 5G, αλλά συμβουλεύει να μην χρησιμοποιηθεί (που είναι ο προθάλαμος της βραχυπρόθεσμης απαγόρευσης). Μόνο η Γερμανία κράτησε πίσω. Οι Γερμανοί έχουν πολλές επιχειρήσεις στην Κίνα και φοβούνται ότι, με το τέλος του 5G, οι Κινέζοι θα λάβουν περιοριστικά μέτρα εναντίον τους.
Η Ιταλία, από την άλλη πλευρά, κινείται ήδη προς μια ευνοϊκή κατεύθυνση προς τις ΗΠΑ, παρά την παρέμβαση του κύριου λόμπι που εργάζεται στην Ιταλία εκ μέρους των Κινέζων, Casaleggio (ένας χαρακτήρας που οι Αμερικανοί θεωρούν με βαθιά υποψία σε επίπεδο πληροφοριών). Έχουν γίνει βήματα προς τα εμπρός. Μεταξύ αυτών, η επιλογή του Tim να αποκλείσει την Huawei από τους διαγωνισμούς στην Ιταλία και τη Βραζιλία με απόφαση του Συμβουλίου Υπουργών να ασκήσει τις εξουσίες της χρυσής εξουσίας για την προμήθεια τεχνολογίας Huawei στον Tim και τον Windtre ( διαβάστε εδώ ).
Ο Τραμπ μίλησε για το ζήτημα με τους εξής όρους: "Έχουμε πείσει πολλές χώρες - πολλές χώρες - και το έκανα σε μεγάλο βαθμό μόνο του, να μην χρησιμοποιήσω την Huawei γιατί πιστεύουμε ότι είναι κίνδυνος για την ασφάλεια" , είπε χθες στη διάσκεψη. Ο Πρόεδρος των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ  επανατοποθετεί το κινέζικο θέμα στο πλαίσιο της εκλογικής εκστρατείας ενόψει των προεδρικών εκλογών του Νοεμβρίου από τον κήπο με τριανταφυλλιές του Λευκού Οίκου  Η τεχνολογία της Huawei "αποτελεί μεγάλο κίνδυνο ασφάλειας" , συνέχισε"Έχω αποτρέψει πολλές χώρες από τη χρήση του". Αν θέλουν να συνεργαστούν μαζί μας, δεν μπορούν να το χρησιμοποιήσουν. Μόλις σήμερα, πιστεύω ότι το Ηνωμένο Βασίλειο ανακοίνωσε ότι δεν θα το χρησιμοποιήσει. Ήταν κάτι που παρέμεινε στον αέρα για μεγάλο χρονικό διάστημα, αλλά αποφάσισαν (μια επιλογή καλωσορίστηκε επίσης από το Στέιτ Ντιπάρτμεντ, με ένα tweet από τον εκπρόσωπο  Morgan Ortagus που επανήλθε  επίσης από τον λογαριασμό της αμερικανικής πρεσβείας στη Ρώμη, ed). Σκεφτείτε την Ιταλία. σκεφτείτε πολλές άλλες χώρες » .

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters