Δευτέρα 24 Αυγούστου 2020

Ο Τραμπ «ξεπερνά» το εμβόλιο και έχει επιτρέψει τη θεραπεία με πλάσμα

Η δημοκρατική σύμβαση ανοίγει και, την παραμονή του ραντεβού στο Σαρλότ της Βόρειας Καρολίνας, ο πρόεδρος των ΗΠΑ έρχεται στη συνέντευξη τύπου με μια ανακοίνωση και μια έκκληση: "Είναι η πιο επείγουσα θεραπεία που μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε αυτή τη στιγμή. Προσκαλούμε τους θεραπευμένους. να δωρίσεις πλάσμα "

AGI - Το «θεραπευτικό σημείο καμπής» που ανακοίνωσε ο πρόεδρος των ΗΠΑ, Ντόναλντ Τραμπ, εναντίον του Κόβιντ-19 είναι το πλάσμα των θεραπευμένων. Η Υπηρεσία Τροφίμων και Φαρμάκων (FDA) έχει δώσει επείγουσα εξουσιοδότηση για τη χρήση πλάσματος στους θεραπευμένους για τη θεραπεία όσων πλήττονται από τον κινέζικο ιό ", είπε σε συνέντευξη Τύπου στο Λευκό Οίκο, τον οποίο είχε ανακοινώσει νωρίς στο Twitter, την παραμονή της δημοκρατικής σύμβασης που θα τον στεφανώσει για την περίοδο της δεύτερης θητείας.
"Αυτή είναι μια ιστορική ανακοίνωση, είναι η πιο επείγουσα θεραπεία που μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε τώρα", εξήγησε προτού καλέσει όλους τους θεραπευμένους να "δωρίσουν πλάσμα" για να συμβάλουν σε αυτήν τη θεραπεία. Και έβαλε τα πιο σημαντικά δεδομένα: "Οι δοκιμές έχουν δείξει ότι το 35 τοις εκατό αναρρώνει πλήρως με το αναρρωμένο πλάσμα." Γεγονός που επιβεβαιώθηκε από τους εμπειρογνώμονες που ήταν παρόντες στη συνέντευξη τύπου, με επικεφαλής τον Υπουργό Υγείας, Alex Azar.
Και στις πιέσεις του FDA, ο Τραμπ διευκρίνισε ότι ήταν « μια θαρραλέα επιλογή που δεν έχει καμία σχέση με την πολιτική, αλλά είναι η ζωή ή ο θάνατος ». Μόνο χθες, κατηγόρησε ότι "η βαθιά κατάσταση, ή οποιοσδήποτε άλλος, πάνω από το FDA" καθιστά "πολύ δύσκολο για τις φαρμακευτικές εταιρείες να κάνουν τους ανθρώπους να δοκιμάσουν εμβόλια και θεραπείες. Προφανώς ελπίζουν να καθυστερήσουν την ανταπόκριση έως και μετά τις 3. Νοέμβριος. Επικεντρωθείτε στην ταχύτητα και σώστε ζωές! ".
Και σύμφωνα με τους Financial Times, η Ρεπουμπλικανική διοίκηση αξιολογεί την πιθανότητα παράκαμψης των κανονικών αμερικανικών κανονιστικών προτύπων για την επιτάχυνση του βρετανικού πειραματικού εμβολίου κοραναϊού που θα χρησιμοποιηθεί στις ΗΠΑ πριν από τις προεδρικές εκλογές.
Το σχέδιο καλεί την Υπηρεσία Τροφίμων και Φαρμάκων να χορηγήσει «άδεια χρήσης έκτακτης ανάγκης» στο υπό ανάπτυξη εμβόλιο σε συνεργασία μεταξύ της AstraZeneca και του Πανεπιστημίου της Οξφόρδης ήδη από τον Οκτώβριο, βάσει των αποτελεσμάτων μιας σχετικά μικρής μελέτης στο Ηνωμένο Βασίλειο. . Στη μελέτη AstraZeneca συμμετείχαν 10.000 εθελοντές, ενώ οι κυβερνητικές επιστημονικές υπηρεσίες των ΗΠΑ λένε ότι πρέπει να μελετηθεί ένα εμβόλιο σε 30.000 άτομα για να περάσουν το όριο έγκρισης. Η AstraZeneca διεξάγει επίσης μια μεγαλύτερη μελέτη με 30.000 εθελοντές , αν και τα αποτελέσματα θα προκύψουν μετά τη μικρότερη μελέτη.
Η διάθεση ενός εμβολίου πριν από τις εκλογές θα μπορούσε να επιτρέψει στον Τραμπ να ισχυριστεί ότι έχει μετατρέψει τον ιό που έχει σκοτώσει περισσότερους από 170.000 Αμερικανούς μετά από εκτεταμένη κριτική για τον χειρισμό της πανδημίας.

ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ ΣΤΑ ΕΛΛΗΝIΚΑ ΜΕ GOOGLE TRANSLATE
πηγη: https://www.agi.it

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters