Τετάρτη 30 Ιουνίου 2021

La Quinta Columna: Η ανάλυση του φιαλιδίου εμβολιασμού επιβεβαιώνει την παρουσία νανοσωματιδίων γραφενίου


Στο πρόγραμμα αριθ. 63 , η La Quinta Columna (βιοστατιστικός Ricardo Delgado και Dr. José Luis Sevillano) μοιράστηκε μερικές από τις πολλές φωτογραφίες των αναλύσεων που έχουν αποκτήσει η ομάδα ερευνητών με τους οποίους εργάζονται αφού υπέβαλαν την ουσία σε διαφορετικές τεχνικές για να καθορίσουν κάθε μία των συστατικών του. 

Όπως υποσχέθηκε, έχουν παραδώσει? τα αποτελέσματα είναι εκπληκτικά. 

Οι θεωρίες τους σχετικά με την παρουσία οξειδίου του γραφενίου στα φιαλίδια έχουν επιβεβαιωθεί: υπάρχει σίγουρα οξείδιο του γραφενίου στα φιαλίδια . Όλες οι υποψίες που είχαν για αυτό έχουν μετριαστεί. 

Αυτό το πρόγραμμα υπήρξε, ίσως, το πιο σημαντικό μέχρι σήμερα λόγω του όγκου των πληροφοριών και των στοιχείων που παρουσιάστηκαν.

Κατά τη διάρκεια της μετάδοσης, ο Ricardo Delgado διευκρίνισε τα εξής: "Πρώτα απ 'όλα, δεν λέμε ότι είμαστε αντι-εμβόλιο. Το πρόβλημα είναι ότι δεν είναι εμβόλιο, αυτή είναι μια δόση γραφενίου σε ένα άτομο . "

Όπως πάντα, το Orwell City επέλεξε τις βασικές στιγμές του προγράμματος μαζί με τις εξηγήσεις που έδωσε η La Quinta Columna.


Σύνδεσμος: Rumble

Ricardo Delgado : Αυτό που πρόκειται να κάνουμε από τώρα και στο εξής είναι να δείξουμε τις εικόνες που έχουμε από το οπτικό μικροσκόπιο και το ηλεκτρονικό μικροσκόπιο ανάλυση του φιαλιδίου. 

Θα σας δείξω μια σειρά φωτογραφιών. Δώστε ιδιαίτερη προσοχή και μετά θα τα συγκρίνουμε με ένα υλικό. Θα παρουσιάσουμε επίσης τις ίδιες φωτογραφίες σε σύγκριση με αυτό το υλικό και μπορείτε να εξαγάγετε τα δικά σας συμπεράσματα. Όμως, όπως λέω, αυτοί που πρέπει να τους σχεδιάσουν είναι οι τεχνικοί και οι γιατροί και καθηγητές που έχουν κάνει τη μελέτη. Ωστόσο, είναι σημαντικό για εσάς να το γνωρίζετε αυτό, γιατί πάντα λέμε ότι όταν κάποιος πηγαίνει να φάει ένα χάμπουργκερ, ρωτούν ποια συστατικά είναι σε αυτό. Λοιπόν, πρέπει τουλάχιστον να γνωρίζουν από πρώτο χέρι τι υπάρχει στο φιαλίδιο, καθώς πρόκειται να το εγχύσουν στη φλέβα τους, σωστά; 


Λοιπόν, αυτή είναι η ηλεκτρονική μικροσκόπηση TEM που είναι ηλεκτρονική μικροσκοπία μετάδοσης. Το ηλεκτρονικό μικροσκόπιο που χρησιμοποιείται είναι το JEM-2100Plus.

Ας ξεκινήσουμε με το ηλεκτρονικό μικροσκόπιο. Αυτό εμφανίζεται στο φιαλίδιο. 


Αυτό που βλέπετε εκεί, ολόκληρη η περιοχή, το μέγεθος είναι ένα μικρό, ένα μικρόμετρο που θα ήταν χίλια νανόμετρα κάτω από το ηλεκτρονικό μικροσκόπιο. Αυτό που βλέπετε, αυτό το ύποπτο πλέγμα, είναι αυτό που έπρεπε να ανακαλύψουμε τι ήταν αρχικά. 

Εκτός από αυτό, έχουν γίνει και άλλες μελέτες που έχουν καθορίσει τι γνωρίζετε ήδη. Ωστόσο, ας συνεχίσουμε με την ανάλυση της φωτογραφίας. Η αλήθεια είναι ότι μοιάζει με ένα σατανικό πλέγμα. Ας ρίξουμε μια ματιά σε ένα άλλο.


Εδώ, επίσης σε 1 μικρόμετρο, ένα μικρό, που είναι το ένα εκατοστό του μέτρου και χίλιες φορές περισσότερο από ένα νανόμετρο. Εκεί το βλέπετε λίγο καλύτερα. Ας δούμε ένα άλλο. 


Εδώ είναι ακόμη πιο διευρυμένο: 5 φορές περισσότερο στα 200 νανόμετρα. Και αυτό που θέλω να προσέξετε είναι ειδικά αυτό το μαύρο χρώμα που εμφανίζεται εκεί ως ένα είδος πλέγματος, γιατί αυτό που κρύβεται πίσω από αυτό είναι πιθανώς οι τρύπες, πιθανώς. 


Εδώ είναι ένα άλλο στα 200 νανόμετρα, αλλά με λίγο περισσότερο φως. Και όπως λέω, το ενδιαφέρον πράγματι είναι το πλέγμα, αυτό το πλέγμα που καλύπτει τα πάντα.

Αυτή είναι μια ενδεικτική φωτογραφία που έχει ληφθεί από την επιστημονική βιβλιογραφία:


Αυτό θέλω να δείτε. Τώρα θα βάλω την εικόνα στα αριστερά του δείγματος εμβολίου και στα δεξιά του γραφενίου. Και βγάζετε τα δικά σας συμπεράσματα. 


Το πρώτο είναι στα 200 νανόμετρα και το δεύτερο στα 500. Τέλος πάντων, όπως λέω, όλοι οι άνθρωποι που έχουν δουλέψει με αυτό το υλικό, προφανώς, όταν έχουν παρουσιαστεί με αυτό το υλικό, μας έχουν πει ότι χωρίς αμφιβολία είναι το οξείδιο του γραφενίου.

Εκτός από τα στοιχεία, όπως λέω, για φασματοσκοπία και μαγνητικό συντονισμό, θα δούμε τώρα μερικές εικόνες κάτω από το οπτικό μικροσκόπιο. Αυτά έχουν πολύ λιγότερη μεγέθυνση, αλλά είναι επίσης σημαντικό. Όπως μπορείτε να δείτε, αυτό είναι το δείγμα φιαλιδίου. 


Εμφανίζεται ως ένα είδος αναδίπλωσης. Ο τρόπος που έχουν να μας δώσουν για να το καταλάβουμε, είναι σαν να ήταν ένα Kleenex (χαρτοπετσέτες) που έχει πτυχώσεις και εμφανίζονται στο κάτω μέρος της πισίνας. Αυτό είναι πρακτικά αυτό που μας λένε. Μου λένε εδώ να το επεκτείνω λίγο περισσότερο:


Λοιπόν, αυτή είναι μια από τις οπτικές φωτογραφίες μικροσκοπίου με αρκετό φως, φυσικό σε αυτήν την περίπτωση, αλλά με αρκετό φως. Ας δούμε ένα άλλο. Θα το μεγεθύνω επίσης. 



Το χαρακτηριστικό είναι, όπως λέω, είναι ότι είναι σαν ένα κομμάτι κουρέλι, ένα κομμάτι Kleenex, αυτή είναι η λέξη. Με ορισμένες πτυχές στο κάτω μέρος του κάτι. Ας δούμε μερικές ακόμη φωτογραφίες. 



Μπορεί να φανεί ότι έχει λίγο ύψος και είναι σημαντικό. 

Αυτό είναι άλλο. 




Αυτό είναι το εμβόλιο, εντάξει; Η συντριπτική πλειοψηφία του. Αλλο: 



Ακόμα, κοιτάξτε τις πτυχές σαν να ήταν ένα τέτοιο μαντήλι. Αυτό είναι το χαρακτηριστικό σχήμα αυτού του υλικού. Ας δούμε άλλο. 



Αυτό είναι οπτική μικροσκοπία, έχει πολύ χαμηλότερη μεγέθυνση από ό, τι έχετε δει στο επίπεδο νανομέτρων. 

Αλλο ένα. Υπάρχουν πολλά, έχω επιλέξει τα πιο αντιπροσωπευτικά.



Σημειώστε τις πτυχές. Πολλές φορές δεν είναι ομοιόμορφα κατανεμημένα ή ορθογώνια στοιχεία, αν και τα περισσότερα είναι. Αυτό είναι άλλο ένα από αυτά. 



De hecho, creo que es la misma, pero con un poquito menos de ampliación. Ahora van a ver ustedes una con luz, para que se vea un poquito mejor. 



Και τώρα θα κάνουμε το ίδιο: Θα σας δείξω ένα κάτω από το οπτικό μικροσκόπιο, ένα από το δείγμα, ένα από αυτά που έχετε ήδη δει, και παρακάτω, αλλά θα είναι σε ασπρόμαυρο, από γραφένιο οξείδιο. Από το GO. Ας το ρίξουμε μια ματιά. 


Πάνω είναι η φωτογραφία του φιαλιδίου, τόσο αυτή όσο και η ίδια με φως και παρακάτω είναι τα νανοσωματίδια γραφενίου. Υπάρχει μια ομοιότητα. Σας λέω ότι αυτό που αλλάζει είναι το φως σε αυτήν την περίπτωση, και εδώ λαμβάνονται σε ασπρόμαυρο. Και αυτό είναι επίσης πολύ αντιπροσωπευτικό. Ας συγκρίνουμε το αριστερό με το σωστό. 


Εδώ έχουμε το δείγμα στα αριστερά, που είναι το δείγμα εμβολίου, και στα δεξιά σε μαύρο και άσπρο, το οποίο ελήφθη από την επιστημονική βιβλιογραφία, νανοσωματιδίων γραφενίου. Λοιπόν, όπως λέω, φωτογραφίες που τραβήχτηκαν από άτομα που εργάζονται με αυτό το υλικό και που δεν δίστασαν να μας πουν ότι έχουν επίσης τις πτυχές και τα χαρακτηριστικά του οξειδίου του γραφενίου .

Λοιπόν, όπως έχω πει, το θέσαμε αυτό για να σας εξετάσει. Φυσικά, υπάρχουν και άλλες τεχνικές, ακόμη πιο εμφανείς και πειστικές από την ίδια την παρατήρηση, οι οποίες είναι ήδη έτσι. Είναι ήδη. Ειδικά αυτές των ζωνών απορρόφησης - οι ζώνες απορρόφησης που ονομάζονται -, με ορισμένα μήκη κύματος στο ηλεκτρομαγνητικό φάσμα και που δίνουν το σήμα, ακριβώς, τις κορυφές στο οξείδιο του γραφενίου. 

Αλλά όλα αυτά, όπως λέω, αν και δεν εξαρτάται από εμάς να το κάνουμε, σε εύθετο χρόνο, θα το πληροφορήσουν οι γιατροί που έχουν κάνει αυτήν τη μελέτη, γιατροί από επίσημο δημόσιο ίδρυμα στη χώρα μας . Όταν έρθει η ώρα, αυτά τα άτομα θα πάρουν συνέντευξη και θα παρουσιάσουν την έκθεση ζωντανά, πιθανώς, ή θα κάνουν ένα βίντεο για εμάς και θα το απεικονίσουμε επίσης εδώ στο κανάλι. Αλλά εμείς, όπως είπαμε και όπως υποσχεθήκαμε, θα θέλαμε να βάλουμε αυτές τις φωτογραφίες για να τις δείτεΔεν είχαμε καμία αμφιβολία λόγω του μαγνητικού αποτελέσματος που προκάλεσε αρχικά, και επίσης δεν είχαμε αμφιβολίες για το τι συνέβαινε, τι συμβαίνει εκεί. Τώρα το γνωρίζουμε πολύ καλύτερα και χωρίς αμφιβολία. Ακριβώς αυτή η ήδη επιβεβαιωμένη υπόθεση θεωρητικά, και αυτό μας επιτρέπει να παρεκτείνουμε όλα τα συμπεράσματα που έχουμε κάνει στο La Quinta columna, τα τελευταία λίγα προγράμματα. 



Σύνδεσμος: Rumble

Ricardo Delgado : Το σημερινό πρόγραμμα, γιατί νομίζω ότι ήταν αρκετά ολοκληρωμένο, πάνω από όλα, λόγω των εικόνων του δρόμου που περίμεναν. Υπάρχει κάποιος που έχει ρωτήσει αν μπορεί να βάλει τις εικόνες αλλού, λοιπόν, μπορείτε να κάνετε ό, τι θέλετε. Μπορώ ήδη να σας πω ότι πρόκειται να σας κριθούν, πρόκειται να πουν: "Αυτός ο άντρας έχει τραβήξει τις εικόνες και έχει βάλει τις εικόνες που ήθελε! " Δεν θέλω καν να δώσω ιδέες, αλλά προφανώς αν το δούμε αυτό αρνείται ο μαγνητισμός, φανταστείτε το. Επειδή τους πονάει. 

Ωστόσο, σύντομα θα υποβάλουμε μια έκθεση εμπειρογνωμόνων από τα άτομα που πραγματοποίησαν την ανάλυση. Είναι ειδικοί και εργάζονται επίσης σε επίσημα και δημόσια ινστιτούτα και ιδρύματαΜόλις κάποιος θέλει να συζητήσει τα αποτελέσματα της ανάλυσης, είναι τόσο απλό όσο να κάνει ένα άλλο και να το αντιπαραβάλλει, όπως γίνεται με την επιστημονική μέθοδο. Δεν κάνετε πρόγραμμα "Sálvame", ούτε πηγαίνετε στην τηλεόραση στο πρόγραμμα του Risto. Γίνεται σε εσωτερικό και επιστημονικό επίπεδο, και αφήστε τους να συζητήσουν ό, τι έχουν να συζητήσουν, αφήστε τους να έρθουν σε εμάς με άλλη ανάλυση. Δεν ήταν άνθρωποι εκεί έξω που είχαν πει ότι θα κάνουν ανάλυση; Τότε ας το κάνουμε, πείτε μας τι βρήκατε και μετά μπορούμε να συζητήσουμε. Ή μπορούν να συζητήσουν με τους ερευνητές μας. Υπό αυτήν την έννοια, δεν υπάρχει τίποτα περισσότερο να πούμε σε αυτό το θέμα .. 

Όταν έρθει η ώρα, αυτές οι πληροφορίες θα δημοσιοποιηθούν και θα σας γνωστοποιηθούν φυσικά. Και από τότε και μετά, θα πρέπει να αποφασίσετε από τώρα και στο εξής, θα πρέπει να αποφασίσετε τι πρέπει να κάνετε: να μην υποβληθείτε σε αυτήν τη διαδικασία εμβολιασμού του γραφενίου σε ολόκληρο τον πληθυσμό. Μην επιτρέπετε σε καμία περίπτωση - επίσης, δεν χρειάζεται καν να σας πω τίποτα για να κρατήσετε τα παιδιά σας μακριά από τον εμβολιασμό με αυτό το υλικό - εσείς οι ίδιοι, οι συγγενείς σας, για να γοναιωθείτε άμεσα, να εμβολιαστείτε με οξείδιο γραφενίου, επειδή αυτό είναι αυτό που υπάρχει στο φιαλίδιο. Επειδή αυτό είναι το φιαλίδιο . Θέλετε να σχολιάσετε κάτι José Luis πριν κλείσετε τη ζωντανή μετάδοση ;;

Δρ. José Luis Sevillano : Όχι, απλώς: ότι κάθε μέρα περνάει περισσότεροι άνθρωποι με μαγνητικά χέρια και είναι άνθρωποι που είναι στο πλευρό μας. Αλλά έχουμε εκείνη την επικείμενη πόρτα που μας οδηγεί και πρέπει να βιαστούμε. Πρέπει να ευαισθητοποιήσουμε πολλούς ανθρώπους, όσο περισσότερους ανθρώπους μπορούμε. Αυτό είναι το μήνυμά μου σήμερα. Και ο λόγος και η αλήθεια είναι στο πλευρό μας. Δεν υπάρχει συγκρότημα. Όποιος αντικρούει αυτές τις πληροφορίες σχετικά με το φιαλίδιο, κ.λπ., κ.λπ., δεν συμβαίνει τίποτα. ας του εξηγήσει γιατί ο βραχίονας είναι μαγνητικός. Ακόμα κι αν σας πει: " Δεν υπάρχει ", αφήστε τον να πει σε εκατομμύρια ανθρώπους που το φορούν. Έχουμε λοιπόν λόγο και αλήθεια από την πλευρά μας καιΘέλουμε πάρα πολύ ότι εμείς και οι άνθρωποι των επόμενων γενεών δεν είμαστε μαγνητικά σημαδεμένα βοοειδή, ελέγχονται από απόσταση και αρρωσταίνουν λόγω αυτού του ελέγχου . Έχουμε μια πρόκληση. Ποτέ η ανθρωπότητα δεν είχε τόσο σημαντική πρόκληση και πρέπει να πολεμήσουμε τη μάχη.

Ricardo Delgado : Αυτό είναι καλό. Έχετε δει τις εικόνες οπτικού μικροσκοπίου και μικροσκοπίου ηλεκτρονίων. Δεν θυμάμαι αν είναι μικροσκοπία εκπομπών και μετάδοσης ...;

Δρ José Luis Sevillano : Ηλεκτρόνιο μετάδοσης και μικροσκόπιο ηλεκτρονικών οπτικών εκπομπών. Ναι, αυτό είναι πολύ ενδιαφέρον. Αυτό που έχουμε δει εκεί. Έχει την αξία που έχει. Πρέπει να πιστέψεις τι λέμε γιατί προέρχεται από τις πηγές που το αναλύουν. Η έκθεση θα είναι έτοιμη σύντομα, γιατί πρόκειται να ... έχει ήδη γίνει, σίγουρα. Αλλά καλά, πρέπει να το κάνουμε επίσημο με την έννοια ότι θα δούμε πώς το παρουσιάζουμε, πού, πώς όλα αυτά γίνονται, αλλά το έργο έχει γίνει .

Ricardo Delgado : Πρέπει ακόμα να αποφασίσουμε για τη γλώσσα. Θα το βάλουμε σε πολλές γλώσσες, ώστε να μπορεί να εξαπλωθεί σε όλο το δίχτυ και να πάει εκεί που χρειάζεται. Ο Γερμανός δικηγόρος Reiner Fuellmich ενημερώθηκε επίσης αρχικά . Δεν ξέρουμε αν αυτό θα λειτουργήσει έτσι, αλλά όπως λέμε πάντα: αυτό θα τελειώσει από κάτω προς τα πάνω. Φυσικά θα καταγγελθεί, θα καταγγελθεί νομικά. Γνωρίζετε ήδη πώς λειτουργεί η δικαιοσύνη: θα πάει στα ισπανικά δικαστήρια, θα μιλήσει για την ιχνηλασιμότητα, θα πάει στο δικαστήριο της Χάγης και στη συνέχεια στο Διεθνές Ποινικό Δικαστήριο. Αλλά προφανώς η δουλειά μας είναι να φτάσουμε στο τέλος και θα εξαντλήσουμε όλες τις οδούς. Αλλά το πρώτο και πιο σημαντικό είναι ότι έχετε τη γνώση του τι πραγματικά συμβαίνει.

Δρ José Luis Sevillano: Αυτό είναι σωστό, και ας το σταματήσουμε. Αφήστε όλα να σταματήσουν. Τα παντα. Να δουν ότι η επόμενη κίνηση γίνεται από αυτούς, γιατί προς το παρόν δεν δίνουν απάντηση. Αυτή είναι μια απάντηση. Η μη απάντηση είναι μια απάντηση που πρέπει να μας κάνει να είμαστε σε εγρήγορση. Θάρρος! Και ξέρετε ότι ο λόγος και η αλήθεια είναι στο πλευρό μας. Η επιστήμη είναι στο πλευρό μας. Όπου κι αν βάζετε το χέρι σας ψάχνοντας άρθρα, όλα μιλούν για αυτό. Δεν έχετε προβλήματα, δεν υπάρχει τίποτα ενάντια σε αυτήν την έκδοση που δίνουμε εδώ. Μόνο αυτό που μιλά για όλη την ιολογία αυτού του περασμένου έτους, το οποίο είναι λανθασμένο αν το συνειδητοποιήσετε. Όλα είναι ψεύτικα, δεν σηκώνονται, υπάρχουν αντιφάσεις, όλα είναι σύγχυση ή δεν έχουν δει ποτέ. Μπορείτε να επικεντρωθείτε σε αυτήν την έκδοση, αλλά θα χάσετε. Από την άλλη πλευρά, σε αυτό, αν ψάχνετε για πληροφορίες όπως έχουμε κάνει, όλα ταιριάζουν.


Μην χάσετε τα καθημερινά προγράμματα της La Quinta Columna και ξεκινήστε να παρακολουθείτε τον Dr. José Luis Sevillano και τον βιοστατιστικό Ricardo Delgado στο Telegram , το Twitch , το Instagram και το YouTube . 

Βοηθήστε στη διάδοση αυτού του άρθρου, ώστε άλλοι να μπορούν να μάθουν περισσότερα σχετικά με αυτήν την εξαιρετική ομάδα.

Μετάφραση Google

Πηγη: https://www.orwell.city



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters