Τετάρτη 30 Ιουνίου 2021

Επίσημη ενδιάμεση έκθεση της ανάλυσης φιαλιδίου εμβολιασμού της Pfizer που εξήγησε η La Quinta Columna

Η La Quinta Columna έχει φέρει επανάσταση στην επιστημονική κοινότητα με την επίσημη ενδιάμεση έκθεση της ανάλυσης του φιαλιδίου εμβολιασμού που κυκλοφόρησαν χθες. 

Για να συνεχίσετε να ενημερώνετε τους αναγνώστες από όλο τον κόσμο που επισκέπτονται το Όργουελ Σίτι , προσφέρουμε κάτω από τον σύνδεσμο για το πρόγραμμα # 67 

στο οποίο μπορείτε να δείτε από το λεπτό 38 και μετά την έκθεση που προβλήθηκε και σχολίασε ζωντανά από τον Δρ. 

Σύνδεσμος: LoveoTV

Και εδώ, επίσης, μπορείτε να δείτε ένα βασικό κομμάτι της ανάλυσης αναφοράς με τίτλο στα Αγγλικά. 

Σύνδεσμος: Rumble

Η έκθεση είναι επίσημη και έχει γραφτεί και υπογραφεί από τον καθηγητή Dr. Pablo Campra Madridque του Πανεπιστημίου της Αλμερίας της Ισπανίας. Η υπογραφή μπορεί να επαληθευτεί .

Όπως γνωρίζετε καλά, αυτή είναι μια έρευνα που, όπως το έχουν ορίσει ο Delgado και ο Δρ Sevillano, « δεν έπρεπε να το κάνουν μόνοι τους », καθώς αυτό είναι έργο των ανθρώπων που έχουν πραγματικά πρόσβαση σε αυτά τα φιαλίδια και έχουν τα μέσα να πραγματοποιήσει τις σχετικές έρευνες. Και οι δύο γνωρίζουν ότι σε σύγκριση με τους διάσημους ανθρώπους της περιοχής, είναι κυριολεκτικοί ευγενείς που διακινδυνεύουν τη σταδιοδρομία τους, αλλά ελπίζουν ότι με αυτήν την αναφορά ότι με πολλή προσπάθεια και συνεργασία ανθρώπων που μπορούσαν να πάρουν ένα φιαλίδιο, ήταν σε θέση να πραγματοποιήσουν και Έτσι, μπορείτε να προειδοποιήσετε τον παγκόσμιο πληθυσμό για το επικίνδυνο περιεχόμενο που οι αρχές προσπαθούν να ομαλοποιήσουν και να το κάνουν να φαίνεται σαν να ήταν ακίνδυνο.

Υπάρχουν πολλές έρευνες και στοιχεία ότι το οξείδιο του γραφενίου είναι πολύ τοξικό και επιβλαβές για την υγεία. Εάν εξακολουθείτε να μην το γνωρίζετε, μπορείτε να ανατρέξετε στον επίσημο ιστότοπο της La Quinta Columna ή στο επίσημο κανάλι τους στο Telegram , όπου έχουν συλλέξει πολλά σχετικά έγγραφα και νέα για να ενημερώσουν εκείνους που τους φτάνουν για τους κινδύνους αυτού του στοιχείου.

Το Orwell City θα συνεχίσει να ενημερώνει την κοινότητα για περισσότερα νέα σχετικά με το υπόλοιπο της ανάλυσης που πραγματοποιήθηκε στο φιαλίδιο, καθώς η φασματοσκοπία και άλλες δοκιμές πραγματοποιήθηκαν επίσης για να προσθέσουν περαιτέρω δύναμη σε αυτήν την έρευνα. Η La Quinta Columna ανέφερε επίσης ότι βρίσκονται σε εξέλιξη αναλύσεις φιαλιδίων από άλλα εργαστήρια και ότι θα συνεχίσουν να στέλνουν τα αποτελέσματα στον Reiner Fuellmich .


Μετάφραση Google

Πηγη: https://www.orwell.city



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters