Κυριακή 1 Αυγούστου 2021

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ από τον Giannis Spyrou 31/07/21

ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ!!ΠΛΗΣΙΑΖΕΙ Η ΩΡΑ ΜΗΔΕΝ ΜΕ ΟΣΑ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΜΕ ΤΟΥ ΣΚΟΤΕΙΝΟΥΣ ΝΑ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΟΥΝ ΠΛΗΡΩΣ ΤΑ ΒΡΩΜΙΚΑ ΣΧΕΔΙΑ ΤΟΥΣ!!
Ο ΣΤΡΑΤΟΣ ΒΓΑΙΝΕΙ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΚΑΙ ΜΕ ΕΛΙΚΟΠΤΕΡΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΝΑ ΕΦΑΡΜΟΣΕΙ ΤΑ ΑΥΣΤΗΡΑ ΠΕΡΙΟΡΙΣΤΙΚΑ ΜΕΤΡΑ ΤΟΥ [ΚΟΒΙ], ΣΕ ΜΙΑ ΧΩΡΑ ΠΟΥ ΜΟΝΟ ΤΟ [[[[17%]]]] ΤΩΝ ΕΝΗΛΙΚΩΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ ΜΠΟΛΙ!
ΣΤΙΣ ΗΠΑ ΕΙΠΑΜΕ ΧΘΕΣ ΠΩΣ Ο ΒΥΕΝΤΕΝ ΖΗΤΑ ΝΑ ΜΠ0Λ1ΑΣΤΕΙ ΟΛΟΣ Ο ΣΤΡΑΤΟΣ…
ΣΑN ΠΟΛΥ ΔΕΝ ΑΚΟΥΓΕΤΑΙ Ο ΣΤΡΑΤΟΣ ΣΕ ΠΟΛΛΕΣ ΠΙΑ ΧΩΡΕΣ;; ΤΥΧΑΙΟ ΝΟΜΙΖΕΤΕ; ΤΟ ΕΧΟΥΜΕ ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ, ΟΙ ΚΙΟΥ ΑΝΑΦΕΡΟΥΝ «Η ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΗ ΕΙΝΑΙ Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ»!!

Ο ΚΥΒΕΡΝΗΤΗΣ ΤΟΥ ΤΕΞΑΣ ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΠΩΣ ΔΕΝ ΘΑ ΥΠΑΡΞΟΥΝ ΔΙΑΒΑΤΗΡΙΑ ΚΟΒΙΝΤ ΣΤΟ ΤΕΞΑΣ.
ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΗ ΦΛΟΡΙΝΤΑ ΠΟΥ ΣΑΣ ΑΝΕΦΕΡΑ ΧΘΕΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΙΕΣ ΠΟΥ ΔΗΛΩΝΟΥΝ ΤΗΝ ΣΗΜΑΙΑ ΤΗΣ «ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗΣ».
ΤΟ ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΚΑΙ Ο ΣΤΡΑΤΗΓΟΣ ΜΑΚΛΕΡΝΕΙ «ΠΟΙΑ ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΘΑ ΑΝΑΨΕΙ ΤΗΝ 2Η ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΗ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ;». ΕΠΙΣΗΣ ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΟΥ ΣΤΡΑΤΟΥ ΣΤΟΥ ΔΡΟΜΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΕΠΙΒΑΛΟΥΝ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΟΥΣ [ΚΟΒΙ] ΑΝΑΦΕΡΕΙ: «ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΗΠΑ. Η ΤΕΛΙΚΗ ΩΡΑ ΠΛΗΣΙΑΖΕΙ»!!!


ΣΤΟ ΠΑΚΙΣΤΑΝ ΕΚΦΟΒΙΣΜΟΣ ΕΦΤΑΣΕ ΣΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ΝΑ ΚΟΨΟΥΝ ΤΗ Ν ΣΥΝΔΕΣΗ ΣΤΙΣ ΣΙΜ ΚΑΡΤΕΣ ΤΩΝ ΚΙΝΗΤΩΝ ΤΩΝ ΜΗ-ΜΒ0Λ1ΑΣΜΕΝΩΝ ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΝΑ ΜΑΖΕΥΕΤΑΙ ΜΕΓΑΛΟ ΠΛΗΘΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΣΕΙΡΑ ΓΙΑ ΤΟ ΜΠΟΛ1!!

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΡΑΜΠ ΑΝΟΙΧΤΑ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΠΕΡΙΣΤΡΟΦΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΕΤΑΛΛΑΞΗ «ΔΕΛΤΑ» ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΟΥΣ ΚΑΙ ΛΕΕΙ: «ΑΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΒΑΛΕΙ ΜΑΣΚΑ ΚΑΙ ΜΠ0Λ1ΑΣΤΕΙ ΤΙΣ 2 ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΕΒΔΟΜΑΔΕΣ, ΟΙ ΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ ΘΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΟΥΝ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΗΛΙΘΙΟΤΗΤΑ ΓΙΑ ΤΙΣ «ΜΕΤΑΛΛΑΞΕΙΣ» ΓΙΑ ΝΑ ΚΛΕΨΟΥΝ ΤΙΣ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΜΕ ΨΗΦΟΥΣ ΜΕΣΩ ΤΑΧΥΔΡΟΜΕΙΩΝ. ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΝΑ ΜΟΥ ΦΙΛΗΣΕΤΕ ΤΟΝ ΠΙΣΙΝΟ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΠΟΜΕΝΕΣ 15 ΗΜΕΡΕΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ!!!. ΘΑ ΤΟ ΣΥΛΛΑΒΙΣΩ: Η ΜΕΤΑΛΛΑΞΗ ΔΕΛΤΑ ΕΙΝΑΙ ΑΝΟΗΣΙΕΣ!!!».

ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΜΕΤΑΛΛΑΞΕΙΣ ΚΡΑΤΩ, ΑΠΟΚΩΔΙΚΟΠΟΙΩΝΤΑΣ ΤΙΣ ΛΕΞΕΙΣ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΡΑΜΠ, ΤΗΝ ΑΝΑΦΟΡΑ ΣΤΙΣ 2 ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΕΒΔΟΜΑΔΕΣ/15 ΗΜΕΡΕΣ ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΕΙ. Η ΑΝΑΦΟΡΑ ΣΕ ΑΥΤΟ ΧΡΟΝΙΚΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ, ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΚΑΤΙ ΜΕ ΑΜΕΣΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ. ΘΕΩΡΩ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΑ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΧΡΟΝΙΚΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ ΜΕ ΠΟΛΥ ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ!!
Ο ZEROHEDGE ΤΡΟΛΑΡΕΙ ΠΑΝΤΑ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΓΙΑΝ ΤΙΣ ΜΕΤΑΛΛΑΞΕΙΣ ΣΧΟΛΙΑΖΟΝΤΑΣ: «ΑΚΟΜΑ ΕΙΝΑΙ ΔΕΛΤΑ, ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΦΤΑΣΟΥΜΕ ΣΤΟ ΩΜΕΓΑ, Η ΦΕΝΤ (ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ) ΘΑ ΤΥΠΩΝΕΙ ΜΕΡΙΚΑ ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ [[ΤΕΤΡΑΚΙΣ!!!] ΚΑΘΕ ΔΕΥΤΕΡΟΛΕΠΤΟ!!!». ΤΙ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΠΕΙ Ο ΠΟΙΗΤΗΣ; ΒΟΟΟΟΟΜ

Η ΜΑΡΤΖΟΡΙ ΓΚΡΙΝ ΤΡΟΛΑΡΕΙ ΤΗΝ ΠΕΛΟΖΙ ΓΙΑ ΤΙΣ ΜΑΣΚΕΣ ΣΤΟ ΚΑΠΙΤΩΛΙΟ ΚΑΙ ΟΟΩΣ ΑΝΑΦΕΡΕΙ «ΑΠΟ ΕΔΩ ΕΙΝΑΙ Η ΓΕΡΟΥΣΙΑ, ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΗ ΦΟΡΑΤΕ ΜΑΣΚΕΣ»

ΣΤΗ ΓΑΛΛΙΑ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΜΕΓΑΛΕΣ ΠΟΛΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΤΕΡΑΣΤΙΟΥΣ ΑΡΙΘΜΟΥΣ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ, ΠΑΡΙΣΙ, ΝΙΚΑΙΑ, ΜΟΝΤΠΕΛΙΕ, ΝΑΝΤ, ΡΕΜΣ, ΤΟΥΛΟΥΖΗ, ΜΑΣΑΛΙΑ. ΑΝ ΣΤΙΣ ΗΠΑ ΤΟ ΤΕΞΑΣ ΚΑΙ Η ΦΛΟΡΙΝΤΑ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΗΝ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ, Η ΓΑΛΛΙΑ ΘΑ ΕΤΟΙΜΑΣΕΙ ΤΗΝ 2Η ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΠΟΛΥ ΣΥΝΤΟΜΑ!

ΜΕΞΙΚΟ ΑΡΝΕΙΤΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΛΑΒΕΙ ΜΒ0Λ1Α ΓΙΑ ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΙ ΓΥΡΝΑ ΤΗΝ ΠΛΑΤΗ ΣΤΙΣ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ ΜΒ0Λ1ΩΝ. ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ!

Η ΚΙΝΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΕΙ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΚΑΤΑΙΓΙΔΑ ΣΥΝ ΤΟΙΣ ΑΛΛΟΙΣ. ΕΙΧΑ ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΠΟ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ ΠΟΥ ΧΡΕΟΚΟΠΗΣΑΝ, ΑΛΛΑ ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ Η ΕΙΔΗΣΗ ΓΙΑ ΤΙΣ ΚΙΝΕΖΙΚΕΣ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΣΤΙΣ ΗΠΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΣΗΜΕΙΩΣΕΙ/ΥΠΟΣΤΕΙ ΤΙΣ ΧΕΙΡΟΤΕΡΕΣ ΑΠΩΛΕΙΕΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΟΚΤΩΒΡΙΟ ΤΟΥ 2008!!
ΘΕΩΡΩ ΠΟΛΥ ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ ΑΥΤΗ ΚΑΘΩΣ ΜΟΥ ΠΡΟΞΕΝΕΙ Η ΕΝΤΥΠΩΣΗ Η ΜΗ-ΣΤΗΡΙΞΗ (ΟΠΩΣ ΓΙΝΟΝΤΑΝ ΧΡΟΝΙΑ ΤΩΡΑ) ΑΠΟ ΤΟ ΚΚ ΚΙΝΑΣ. ΤΙ ΕΧΕΙ ΣΥΜΒΕΙ;

ΤΟ ΙΣΡΑΗΛ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕ ΠΩΣ ΕΝΑ ΤΑΝΚΕΡ ΙΣΡΑΗΛΙΝΩΝ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΩΝ ΧΤΥΠΗΘΗΚΕ ΣΤΑ ΑΝΟΙΧΤΑ ΤΟΥ ΟΜΑΝ ΣΤΗΝ ΑΡΑΒΙΚΗ ΘΑΛΑΣΣΑ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΕΠΙΘΕΣΗ ΠΟΛΛΩΝ DRONE ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΤΟ ΘΑΝΑΤΟ 2 ΕΠΙΒΑΤΩΝ ΤΟΥ ΠΛΟΙΟΥ.

ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΥΣΑ ΕΙΔΗΣΗ, ΙΡΑΝ-ΙΣΡΑΗΛ ΠΑΝΤΑ ΑΠΑΙΤΕΙ ΠΡΟΣΟΧΗ, ΚΑΘΩΣ ΕΠΙΣΗΣ ΚΑΙ Η ΧΡΗΣΗ DRONE!!
ΣΕ ΜΙΑ ΠΟΛΥ ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΕΙΔΗΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗΤΗ SANTA SURFING ΠΟΥ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΕΚΤΑΚΤΗΣ ΜΕΤΑΔΟΣΗΣ, Η FEMA ΣΤΙΣ ΗΠΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕ ΠΩΣ ΣΤΙΣ 11 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ ΘΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΗΣΕΙ ΠΑΝΕΘΝΙΚΑ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΜΕΤΑΔΟΣΗΣ ΣΕ ΤΗΛΕΟΡΑΣΕΙΣ, ΡΑΔΙΟΦΩΝΑ, ΚΙΝΗΤΑ ΚΑΙ ΟΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΛΗΦΘΟΥΝ ΓΡΑΠΤΑ ΜΗΝΥΜΑΤΑ…ΓΙΑΤΙ ΑΡΑΓΕ;;

ΣΤΙΣ ΑΠΟΚΩΔΙΚΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΘΑ ΑΝΑΦΕΡΩ ΚΑΠΟΙΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΠΟΥ ΑΦΗΝΕΙ ΣΤΑ ΜΗΝΥΜΑΤΑ ΤΑ ΤΟΥ Ο ΛΙΝ ΓΟΥΝΤ.
ΣΤΟ ΠΡΩΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΑΝΑΦΕΡΕΙ: ΤΗΝ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΑΤΑΚΑ ΠΡΙΝ ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΗΝ ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΑΠΟ ΦΙΛΟΥΣ: «ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΝΤΕΛΩΣ ΧΑΛΑΡΩΜΕΝΟΣ ΚΑΙ ΣΤΑ ΠΡΟΘΥΡΑ ΕΠΙΛΥΣΗΣ ΤΩΝ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΩΝ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ [ΓΑΙΑΣ], ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ;». ΚΡΑΤΕΙΣΤΕ ΤΙΣ ΛΕΞΕΙΣ: [ΣΤΑ ΠΡΟΘΥΡΑ ΕΠΙΛΥΣΗΣ ΤΩΝ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΩΝ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ…».

ΣΤΑ ΕΠΟΜΕΝΑ 2 ΜΗΝΥΜΑΤΑ ΕΠΙΣΗΣ ΔΙΝΕΙ ΠΟΛΥ ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΟΛΑ ΟΣΑ ΕΡΧΟΝΤΑΙ:
« Τζόι «ΟΠΟΙΟΣ ΕΙΜΑΙ» ΒΥΕΝΤΕΝ στα μέλη του Στρατού των Ηνωμένων Πολιτειών:
Σας διατάζω να μβ0λ1αστείτε και να αγνοήσετε το γεγονός ότι μπορείτε (ακόμα και μπολ1@σμεν01) να κολλήσετε κοβι και επίσης να υποστείτε πιθανότητα να βλάψετε μόνιμα τον εαυτό σας. Όπως κι εγώ, σας διατάζω επίσης να σκουπίσετε τους πισινούς σας.

Προσεύχομαι οι θαρραλέοι άνδρες και γυναίκες του στρατού μας να έχουν τη ευχέρεια να αναγνωρίζουν έναν ψεύτικο αρχηγό από τον ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΑΡΧΗΓΟ ΤΟΥ ΣΤΡΑΤΟΥ!!! ΒΟΟΟΜ!!
Χρήσιμη συμβουλή: Κατά τη γνώμη μου, Ο ΒΥΕ-ΝΤΕΝ είναι ψεύτικος. 100+ εκατομμύρια Πατριώτες τους οποίους ορκίστηκες να προστατέψεις συμφωνούν μαζί μου. Επιλέξτε με σύνεση.»
«Ο Θεός σχεδίασε την αρχή και το τέλος της ανθρωπότητας στη Γη πριν δημιουργήσει τον κόσμο. Ως ατελή παιδιά του Θεού σε αυτόν τον κόσμο, παλεύουμε να βρούμε υπομονή. Πρέπει να υπενθυμίσουμε στον εαυτό μας (όπως το κάνω συχνά) ότι πρέπει να περιμένουμε τον Κύριο. [[Τίποτα δεν συμβαίνει ένα δευτερόλεπτο νωρίτερα ή ένα δευτερόλεπτο αργότερα από ό, τι ο Θεός είχε προγραμματίσει να συμβεί]].

Περπατήστε με πίστη και όχι με ότι βλέπετε. Ενώ πολλοί βλέπουν το χάος, εγώ βλέπω ένα σχέδιο. Το σχέδιο του Θεού.

Γνωρίζοντας ότι ο Θεός ελέγχει είναι η γνώση που φέρνει ψυχική ηρεμία στις πιο ταραγμένες στιγμές ή καταστάσεις. [[Όταν προσπαθούμε να προβλέψουμε το χρονοδιάγραμμα του Θεού, σχεδόν πάντα θα κάνουμε λάθος.]]

Έτσι προσπαθώ τώρα να πειθαρχήσω ώστε να απέχω από την πρόβλεψη του χρόνου των γεγονότων. Είμαι ατελής. Είμαστε όλοι ατελείς.

Όλα θα γίνουν στο χρονοδιάγραμμα του Θεού. Μόνο ο Θεός γνωρίζει τον χρόνο του.
Ζήστε λοιπόν μια μέρα κάθε φορά και κάντε ό, τι καλύτερο μπορείτε για να κάνετε το θέλημα του Θεού κάθε μέρα. Θα κάνετε λάθη;
Ναι, Ο Θεός ξέρει ότι είμαστε ατελείς. Μας καταλαβαίνει. Και μας συγχωρεί γιατί αγαπάει πολύ τα παιδιά Του.
Τόσο πολύ που θυσίασε τον μονογενή Του Υιό για να πληρώσει το τίμημα για τις αμαρτίες μας που προκύπτουν από την ατέλειά μας.

Να είσαι καλός με τον συνάνθρωπό σου. Να είστε άφοβοι στην επιδίωξή σας για την ΑΛΗΘΕΙΑ. Να είστε δυνατοί στην πίστη σας. Έχε εμπιστοσύνη στο θεό. [[Όλα θα πάνε καλά στην ώρα του Θεού.]].

Προσευχηθείτε για τη χώρα μας. Προσευχηθείτε για τους πολιτικούς κρατούμενους στην Ουάσιγκτον. Προσευχηθείτε για τα παιδιά και όλα τα θύματα εμπορίας ανθρώπων. Προσευχηθείτε για όλους, ακόμη και για τους εχθρούς σας. Ξεκουραστείτε καλά.
Ο Θεός να ευλογεί τον καθένα σας.»

ΥΠΕΡΟΧΑ ΤΑ ΜΗΝΥΜΑΤΑ ΤΟΥ ΛΙΝ ΓΟΥΝΤ ΚΑΙ ΟΠΩΣ ΑΝΕΦΕΡΑ ΣΕ ΜΙΑ ΧΘΕΣΙΝΗ ΑΠΟΚΩΔΙΚΟΠΟΙΗΣΗ ΜΟΥ ΕΙΧΑ ΤΗΝ ΤΙΜΗ ΚΑΙ ΧΑΡΑ ΝΑ ΤΗΝ ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙ Ο WHIPLASH ΚΑΙ Ο Q The Storm Rider. ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΤΗΝ ΗΡΕΜΙΑ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΚΑΤΑΙΓΙΔΑ!!
ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΙ ΚΑΛΟ ΣΑΒΒΑΤΟΒΡΑΔΟ, ΝΑ ΠΡΟΣΕΥΧΕΣΤΕ, ΟΠΩΣ ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΚΑΙ Ο ΛΙΝ, ΚΑΙ ΝΑ ΣΤΕΛΝΕΤΕ ΤΟ ΦΩΣ ΣΑΣ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ, ΕΙΔΙΚΑ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΓΡΑΜΜΗ ΤΩΝ ΓΕΓΟΝΟΤΩΝ!!!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters