Κυριακή 16 Αυγούστου 2020

Η ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΤΟΥ TRUMP ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ ΒΑΘΙΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΚΟΜΟΥΝΙΣΤΩΝ, BOLSHEVIK AGENT ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΜΕ ΤΙΣ ΗΠΑ ΠΟΥ ΕΠΙΒΙΩΝΟΥΝ - ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ ΟΛΟΥ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΛΕΓΧΟ ΤΟΥ ΑΙΜΑΤΟΣ ΤΟΥΣ.


Gwen Jones
Ο Michael Tellinger είναι Νοτιοαφρικανός συγγραφέας, πολιτικός, εξερευνητής και ιδρυτής του Ubuntu Party που υποστηρίζει την παροχή ελεύθερων πόρων σε όλη την

ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΜΟΥ ΣΤΙΣ ΗΠΑ
Παρακολουθώντας τις ΗΠΑ από έξω είναι σαν να παρακολουθείς μια μεγάλη τραγωδία που πραγματοποιείται - με τους κακοποιούς να τρέχουν ελεύθερα προκαλώντας όλο και περισσότερη καταστροφή - μετατοπίζοντας το φταίξιμο σε εκείνους που θέλουν να υποστηρίξουν την ειρήνη και την αρμονία και να ζήσουν απλά μια όμορφη ζωή.



Για όλους τους φίλους μου στις ΗΠΑ - παρακαλώ να γνωρίζετε ότι η χώρα σας δέχεται πλήρη επίθεση από τους ίδιους πράκτορες των Rothschild που χρηματοδότησαν τους Μπολσεβίκους αντάρτες που προκάλεσαν το μεγαλύτερο μέρος της καταστροφής και του χάους στον κόσμο τα τελευταία 250 χρόνια.

Αυτό είναι το πιο επικίνδυνο συνδικάτο οργανωμένου εγκλήματος στη Γη. Σκότωσαν προέδρους, ξεκίνησαν πολέμους, υπερβολικές κυβερνήσεις, απαγάγουν, βασανίστηκαν, εκβιαστούν, δωροδοκήθηκαν και δολοφόνησαν εκατομμύρια ανθρώπους για να διατηρήσουν τον έλεγχο τους στις περισσότερες κυβερνήσεις του κόσμου μέχρι σήμερα.

Μεταξύ των πιο διάσημων θυμάτων τους ήταν οι: Andrew Jackson, Abraham Lincoln, Archduke Franz Ferdinand 1914 · Tsar Nikolai Romanov 1918, JFK το 1963, Hendrik Verwoerd Νοτιοαφρικανός πρωθυπουργός 1966 και πολλοί παγκόσμιοι ηγέτες που αψήφη το τραπεζικό τους σύστημα - συμπεριλαμβανομένου του Μουαμάρ Καντάφι της Λιβύης.

Ο Ντόναλντ Τραμπ είναι ο πρώτος ηγέτης που διέλυσε αυτόν τον έλεγχο και τους έβγαλε από την εξουσία στις ΗΠΑ παίρνοντας τον έλεγχο της FED.
Γι ' αυτό οι επιθέσεις εναντίον του είναι τόσο μοχθηρές και αμείλικτες, και προέρχονται από όλες τις πλευρές. Από τότε που οι ΗΠΑ ήταν πάντα το ισχυρότερο έδαφος των Rothschild - για να ελέγξει τον υπόλοιπο κόσμο, με τον ισχυρό στρατό τους, αυτοί οι παγκόσμιοι εγκληματίες έχουν βγάλει όλες τις στάσεις για να ανατρέψουν έναν δεόντως εκλεγμένο πρόεδρο. Ενεργοποίησαν και απελευθέρωσαν όλα τα περιουσιακά τους στοιχεία για να το πετύχουν αυτό.

Δεδομένου ότι ο Τραμπ ελέγχει τον στρατό και την FED, το βασικό τους εργαλείο είναι τα mainstream media, με τα επαναλαμβανόμενα ψέματα και την προπαγάνδα 24/7 να δηλητηριάζουν τα μυαλά των ανθρώπων. Αγωνίζονται για την επιβίωσή τους.
Θα σου πουν ψέματα κατάμουτρα, θα χρησιμοποιήσουν την ανθρώπινη τραγωδία και το συναίσθημα υπέρ τους εναντίον σου, θα καταστρέψουν την οικονομία, θα καταστρέψουν πόλεις και μνημεία, θα ρίξουν μια ολόκληρη χώρα, θα σκοτώσουν και θα εξαπατήσουν τους πάντες - απλά για να πετύχουν τη
Παρακαλώ να το γνωρίζετε αυτό.
Εάν δεν μπορούν να καταστρέψουν τον Τραμπ - θα καταστραφούν οριστικά μετά από 250 χρόνια παγκόσμιου ελέγχου.

Εάν ζεις στις ΗΠΑ, είναι πολύ δύσκολο να έχεις καθαρή άποψη για την κατάσταση, επειδή τα περισσότερα αμερικανικά μέσα είναι μέρος της Cabal και τοξικά με την προπαγάνδα του μυρμηγκιού Τραμπ. Η νίκη του Trump θα απελευθερώσει όλες τις άλλες χώρες από τον έλεγχο των Rothschild όλων των κεντρικών τραπεζών και θα φέρει ελευθερία στους ανθρώπους παντού.

Είτε σας αρέσει ο Τραμπ είτε όχι, δεν είναι το θέμα - είναι ο μόνος παγκόσμιος ηγέτης που νίκησε τους Ρόθσιλντ κάνοντας αεροπειρατεία στην κεντρική τους τράπεζα στις ΗΠΑ.
Αυτό συνέβη ήσυχα τον Μάρτιο του 2020, και χωρίς καμία κάλυψη στα ΜΜΕ, επειδή τα μέσα ενημέρωσης ανήκουν στην ίδια αυτοκρατορία της Rothschild.

Η ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΤΟΥ TRUMP ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ ΒΑΘΙΟΥ ΚΡΑΤΟΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΚΟΜΟΥΝΙΣΤΩΝ, BOLSHEVIK AGENT ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΜΕ ΤΙΣ ΗΠΑ ΠΟΥ ΕΠΙΒΙΩΝΟΥΝ - ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ ΟΛΟΥ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΛΕΓΧΟ ΤΟΥ ΑΙΜΑΤΟΣ ΤΟΥΣ.
Ενημερώστε τον εαυτό σας - να είστε έξυπνοι - να προσέχετε. Η ελευθερία του κόσμου εξαρτάται από την επόμενη κίνησή σου και το τι θα συμβεί στις ΗΠΑ τον Νοέμβριο του 2020

Στην ενότητα-Michael Tellinger


https://www.facebook.com/photo.php

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters