Κυριακή 16 Αυγούστου 2020

Κίνδυνοι μάσκας προσώπου: Υποξία, μειωμένη ανοσολογική αποτελεσματικότητα και αιτία συμπτωμάτων COVID-19

Η χρήση μάσκας οδηγεί σε μειωμένη περιεκτικότητα σε οξυγόνο στην κυκλοφορία του αίματος που είναι γνωστή ως στέρηση οξυγόνου ή υποξία.
Αυτό όχι μόνο έρχεται με δυσμενείς συνέπειες που σχετίζονται με την υποξία, αλλά επίσης απλώς μειώνει την αποτελεσματικότητα του ανοσοποιητικού σας συστήματος, καθώς χωρίς την κατάλληλη περιεκτικότητα σε οξυγόνο στην κυκλοφορία του αίματος τα όργανα σας δεν μπορούν να λειτουργήσουν τόσο αποτελεσματικά όσο συνήθως.
Όταν τα όργανα σας δεν λειτουργούν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, τότε γίνεστε πιο ευαίσθητοι σε όλους τους τύπους βακτηρίων και ιών. Επομένως, ενδέχεται να εμφανίσετε συμπτώματα που θα οδηγούσαν σε θετική διάγνωση του COVID-19 εάν φοράτε μάσκα που μειώνει τον κορεσμό της περιεκτικότητας σε οξυγόνο και εξασθενεί το ανοσοποιητικό σας σύστημα.

Υποξία (στέρηση οξυγόνου)

WebMD:

Όταν το σώμα σας δεν έχει αρκετό οξυγόνο, θα μπορούσατε να πάρετε υποξαιμία ή υποξία. Αυτές είναι επικίνδυνες συνθήκες. Χωρίς οξυγόνο, ο εγκέφαλος, το ήπαρ και άλλα όργανα μπορεί να υποστούν βλάβη λίγα λεπτά μετά την έναρξη των συμπτωμάτων.
Η υποξαιμία (χαμηλό οξυγόνο στο αίμα σας ) μπορεί να προκαλέσει υποξία (χαμηλό οξυγόνο στους ιστούς σας) όταν το αίμα σας δεν μεταφέρει αρκετό οξυγόνο στους ιστούς σας για να καλύψει τις ανάγκες του σώματός σας. Η λέξη υποξία μερικές φορές χρησιμοποιείται για να περιγράψει και τα δύο προβλήματα.

Βραχυπρόθεσμα συμπτώματα:

  • Αλλαγές στη συμπεριφορά
  • Αλλαγές στο χρώμα του δέρματος ή των νυχιών σας, που κυμαίνονται από μπλε έως κόκκινο κεράσι
  • Αδεξιότητα
  • Βήχας
  • Ζάλη, ζάλη ή λιποθυμία
  • Υπνηλία
  • Γρήγορος καρδιακός ρυθμός
  • Απροσεξία, σύγχυση ή κακή κρίση
  • Προβλήματα με την κίνηση των τμημάτων του σώματος
  • Ταχεία αναπνοή
  • Δυσκολία στην αναπνοή
  • Αργός καρδιακός ρυθμός
  • Ιδρώνοντας
  • Προσωρινή απώλεια μνήμης
  • Η όραση αλλάζει
  • Συριγμός

Σοβαρές επιπτώσεις:

  • Θάνατος εγκεφάλου
  • Κώμα
  • Η επιλήπτική κρίση

Μακροπρόθεσμες προϋποθέσεις:


Ασθένειες που μπορούν να προκαλέσουν υποξία περιλαμβάνουν αποφρακτική άπνοια ύπνου, καρδιαγγειακές παθήσεις, υψηλή αρτηριακή πίεση, νεφρική νόσο και πιο πρόσφατα, φορώντας μάσκες προσώπου. Τα χαμηλά επίπεδα οξυγόνου δεν επηρεάζουν μόνο τη λειτουργία του αναπνευστικού συστήματος, όπως ασθένειες που σχετίζονται με τους πνεύμονες (π.χ. άσθμα και χρόνια αποφρακτική πνευμονοπάθεια), αλλά τον τρόπο με τον οποίο μεταβολίζονται τα σάκχαρα (π.χ. διαβήτης) και η φλεγμονή του συστήματος, η οποία μπορεί να επιδεινώσει οποιαδήποτε υποκείμενη ασθένεια ή / και να οδηγήσει σε άλλες ασθένειες, οδηγώντας σε σοβαρότερες ανησυχίες για την υγεία όπως καρκίνος, καρδιακές προσβολές, νευροεκφυλιστικές ασθένειες (π.χ. νόσος του Πάρκινσον και Αλτσχάιμερ) και χρόνια νεφρική νόσο.
Η έλλειψη οξυγονωμένου αίματος στους πνεύμονες σημαίνει επίσης έλλειψη οξυγονωμένου αίματος στον εγκέφαλο. Έχουν γίνει μελέτες που δείχνουν ότι τα χαμηλά επίπεδα οξυγόνου στον εγκέφαλο είναι ένας σημαντικός πρόδρομος της νόσου του Αλτσχάιμερ. Η νόσος του Alzheimer είναι μια ασθένεια που υποβαθμίζει αργά τη μνήμη και τη γνωστική λειτουργία καθώς μεγαλώνει, η οποία πιστεύεται ότι προκαλείται από πλάκες στον εγκέφαλο που προκαλούνται από την έλλειψη οξυγονωμένου αίματος στον εγκέφαλο. Τα χαμηλά επίπεδα οξυγόνου βλάπτουν κάθε όργανο και κύτταρο του σώματος, γεγονός που καθιστά έκπληξη το γεγονός ότι οδηγεί σε νεφρική νόσο.
Η χρόνια νεφρική νόσος μπορεί να εμφανιστεί ως αίμα στα ούρα, δύσπνοια, κόπωση, αίσθημα αδιαθεσίας και στυτική δυσλειτουργία. Η έλλειψη οξυγόνου προκαλεί αυξημένα επίπεδα ενός παράγοντα μεταγραφής που ονομάζεται παράγοντας που προκαλείται από υποξία (HIF), ο οποίος μπορεί να οδηγήσει σε χρόνια νεφρική νόσο. Ένας παράγοντας μεταγραφής είναι μια πρωτεΐνη που βοηθά στη ρύθμιση της γονιδιακής έκφρασης και όχι αρκετό οξυγόνο μπορεί να οδηγήσει σε ενεργοποίηση και απενεργοποίηση πολλών γονιδίων, προκαλώντας περισσότερες ασθένειες από αυτές που αναφέρονται εδώ.

Βιβλιογραφικές αναφορές:

Τώρα αναρωτηθείτε πόσα από αυτά τα συμπτώματα ή καταστάσεις είναι επίσης συμπτώματα COVID-19; Χμμ ...


Γνωρίζετε ότι η ακτινοβολία 5G που μεταδίδεται στα 60 GHz έχει σχεδόν 100% απορρόφηση οξυγόνου και οδηγεί επίσης σε στέρηση οξυγόνου; Χμμ ...


Γνωρίζετε ότι τα νοσοκομεία εξετάζουν μόνο συμπτώματα κατά τη διάγνωση του COVID-19 σε αντίθεση με τον έλεγχο ενός απομονωμένου ιού; Χμμ ...

Γνωρίζετε ότι η παρουσία 2 συμπτωμάτων COVID-19 τόσο απλή όσο η ρινική καταρροή και ο πονοκέφαλος οδηγούν σε θετική διάγνωση COVID-19; Χμμ ...

Υποστηρικτικές εικόνες & βίντεο

Το παρακάτω είναι ένα παράδειγμα μιας γυναίκας που φορούσε μάσκα όλη την ημέρα και στη συνέχεια δοκίμασε τον κορεσμό του οξυγόνου όταν έφτασε στο σπίτι, ο κανονικός κορεσμός ήταν 98% αντί για το 92%.
Το κυριολεκτικό κουτί που έρχονται οι μάσκες προσώπου λέει ακόμη και σε καθαρή θέα ότι δεν παρέχουν καμία προστασία έναντι του COVID-19 ή άλλων ιών ή μολυσματικών ουσιών.
Στον Καναδά, ορισμένοι πατριώτες που έχουν βαρεθεί την τυραννία των απόλυτα υγιών ανθρώπων που φορούν μάσκες έχουν κάνει την έρευνα σχετικά με τα δικαιώματά τους και ανακάλυψαν ότι δεν χρειάζεται να φορούν μάσκα εάν επιβάλλει μεγαλύτερο κίνδυνο για την υγεία από ό, τι όχι. Υπάρχουν ακόμη και νόμοι που υποστηρίζουν αυτά τα δικαιώματα και εάν οι επιχειρήσεις αρνούνται να επιτρέψουν σε κάποιον λόγω της κατάστασής τους, μπορεί να θεωρηθεί διάκριση! Υπάρχει ακόμη ένα συνεχιζόμενο νομικό ζήτημα που υποστηρίζει ότι οι μάσκες προσώπου είναι αντισυνταγματικές. Αυτή η συνταγματική καταγγελία αμφισβητεί την απαίτηση να φοράτε μάσκες σε κλειστούς δημόσιους χώρους. Θεωρούν ότι αυτή η προστασία δεν βασίζεται σε κανένα επιστημονικό γεγονός.
Το μεγαλύτερο ζήτημα που οι άνθρωποι δεν φαίνεται να συνειδητοποιούν είναι ότι αν και είναι απλώς μια περιττή μάσκα αυτή τη στιγμή που είναι πολύ αναποτελεσματική, σύντομα θα γίνει αναγνωριστικό εμβολίου, ακολουθούμενο από ένα επιβλαβές εμβόλιο RFID-μικροτσίπ που χωρίς αμφιβολία θα περιέχει COVID-19. Οι ψεύτικες ειδήσεις προκαλούν φόβο στους ανθρώπους στο σημείο που δεν ξέρουν τι να πιστέψουν πια και όταν έρθει η ώρα, θα χαρούν να σκαρφαλώσουν στο μεγάλο φαρμακείο και να πάρουν ένα εξαιρετικά επικίνδυνο επιβλαβές εμβόλιο.
Έχετε ακούσει ποτέ για 5D σκάκι ....
Απλώς παρακολουθήστε και δείτε πώς τα ψεύτικα νέα αλλάζουν τη στάση τους στις μάσκες ...




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters