Κυριακή 16 Αυγούστου 2020

Πέθανε ο μικρός αδερφός του Τραμπ!


Θρήνος από χθες για τον πρόεδρο των Ηνωμένων Πολιτειών, Donald Trump, Καθώς έχασε τη ζωή ο μικρός του αδερφός, Ρόμπερτ.
Ο Ρόμπερτ Τραμπ νοσηλευόταν σε μονάδα εντατικής θεραπείας σε νοσοκομείο της Νέας Υόρκης από τον Ιούνιο. Η είδηση της νοσηλείας του, είχε προκαλέσει πολλές συζητήσεις για το εάν ήταν θύμα του κορονοϊού όχι, πιθανότητα όμως που έχει διαψευστεί. Ο Ρόμπερτ έφυγε σε ηλικία 71 ετών, ήταν επιχειρηματίας, στήριζε τον αδερφό του σε όλες τις προσπάθειες του, δεν τα πήγαινε καλά με την δημοσιότητα.


Robert
Ρόμπερτ και Ντόναλντ Τραμπ

Για την ακρίβεια, την απεχθανόταν σε αντίθεση με τον αδερφό του. Ενδεικτικό πάντως για τις σχέσεις των δύο ανδρών είναι το μήνυμα θρήνου του αμερικανού προέδρου στην είδηση του θανάτου του αδερφού του:
«Δεν ήταν απλά ο αδερφός μου, ήταν ο καλύτερος μου φίλος. Θα μου λείψει πολύ, θα ζεις στην καρδιά μου για πάντα, μέχρι να ξανασυναντηθούμε», Κατέληγε το μήνυμα του προέδρου Τραμπ που ανακοινώνει το θάνατο του αδελφού του.
Πηγή: newsbreak.gr
Το The Flag Report, δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε σημαίνει ότι συμφωνεί με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το The Flag Report, ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς χώρους.
Follow us on twitter
Join our Facebook page

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters