Κυριακή 16 Αυγούστου 2020

Ενημέρωση GITMO στα μέσα του 2020: Συλλήψεις, κατηγορίες και εκτελέσεις

Προτού ξεκινήσουμε, ας καταλάβουμε πρώτα ότι πριν ο Τραμπ ήταν ο POTUS GITMO (στρατόπεδο κράτησης στον κόλπο του Γκουαντάναμο) ήταν ένα κλάσμα του μεγέθους που είναι τώρα. Αυτό μπορεί να επιβεβαιωθεί με σαφήνεια από τα ακόλουθα γραφικά, προσδιορίζοντας μια σημαντική επέκταση για ό, τι αναμένεται να είναι δεκάδες χιλιάδες νέοι πρώην ελίτ κρατούμενοι. Λοιπόν, όσοι δεν εκτελούνται τουλάχιστον μέσω στρατιωτικού δικαστηρίου.
Τώρα, εάν δεν γνωρίζετε αυτά τα κατηγορητήρια στα οποία αναφέρομαι, αυτό έχει νόημα γιατί εξακολουθούν να είναι σφραγισμένα και όχι ακόμη γνώση του κοινού. Επιτρέψτε μου να σας διαφωτίσω. Αυτά ισοδυναμούν με περίπου 176.000 σφραγισμένα κατηγορητήρια και αφορούν τα πιο ενοχλητικά και διεφθαρμένα εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας.



Αυτά κυμαίνονται από την εμπορία ανθρώπων, την εμπορία οργάνων, την εμπορία παιδικών σεξ, τη δουλεία, την προδοσία, την τρομοκρατία, την απάτη, την κατάχρηση της τεχνητής νοημοσύνης, τη γενοκτονία, το πλύσιμο εγκεφάλου, τη δυσφήμιση, τον κίνδυνο 5G, τις θρησκευτικές διακρίσεις, την παραποίηση, τη λογοκρισία, την παραβίαση της ιδιωτικής ζωής και την πρόληψη της διάσωσης της ανθρωπότητας από κίνδυνος βιοτεχνολογίας.
Παρακάτω θα βρείτε τη σχετική και επιβεβαιωμένη αγωγή που έχει κατατεθεί από την Κύπρο A. Parsa, The AI ​​Organization εναντίον Google et al. στις 26 Φεβρουαρίου 2020.
Πολλές από αυτές τις εμπλεκόμενες ελίτ χρησιμοποιούν το COVID-19 ως πρόσχημα για τα εγκλήματά τους κατά της ανθρωπότητας, χρησιμοποιώντας κωδικοποιημένες επικοινωνίες για να ενημερώσουν ο ένας τον άλλον τις νομικές τους καταστάσεις. Αυτή η εικόνα παρακάτω δίνει μια μεγάλη ανάλυση των comms τους.
Πολλές από αυτές τις εμπλεκόμενες ελίτ είναι επί του παρόντος κατάλληλες για παρακολούθηση αστραγάλου ή μικροτσίπ. Παρακάτω βλέπουμε την Ellen DeGeneres με το SMART Monitor της.
Ο Justin Trudeau, για παράδειγμα, είχε τον εαυτό του να παρακολουθεί τον αστράγαλο για κάποιο χρονικό διάστημα, έως ότου υποτίθεται ότι είχε τον εαυτό του μικροτσίπ, όπως εξηγείται παρακάτω από την Annie, αξιωματούχο της καναδικής κυβέρνησης.
Από τις 11 Ιουνίου 2020 οι ακόλουθες εικόνες εμφανίστηκαν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και άρχισαν να μεταδίδονται σε ομαδικές συζητήσεις. Φαίνονται να προσδιορίζουν ποιος είναι επί του παρόντος σε κατ 'οίκον περιορισμό, στο GITMO ή εκτελέστηκε. Υπάρχουν τρεις εκδόσεις της λίστας και φαίνεται να υπάρχει κάποια επικάλυψη ονομάτων, κάτι που βοηθά στην επιβεβαίωση της εγκυρότητάς τους. Προσοχή, η ποιότητα δεν ήταν ποτέ η καλύτερη για να ξεκινήσει στα δύο πρώτα.
Έκδοση 1 - Συνελήφθη: Στο GITMO, εκτελέστηκε ή On House House
Έκδοση 2 - Συνελήφθη: Στο GITMO, εκτελέστηκε ή On House HouseΣΤΗΝ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΛΙΣΤΑ ΚΑΤΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΟΙ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ & ΠΙΚΡΑΜΜΕΝΟΣ
Έκδοση 3 - Συλλήφθηκε: Στο GITMO, εκτελέστηκε ή On House House

Ακολουθούν ορισμένες εξηγήσεις βίντεο σχετικά με τις παραπάνω εικόνες:
ΕΝΕΡΓΟΠΟΙHΣΤΕ ΤΟΥΣ ΥΠΟΤΙΤΛΟΥΣ ΚΑΙ ΠΗΓΑΙΝΕΤΕ ΡΥΘΜΙΣΕΙΣ  ΚΛΙΚ ΥΠΟΤΙΤΛΟΙ ΑΓΓΛΙΚΑ, ΜΕΤΑ ΑΥΤΟΜΑΤΗ ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ, ΕΠΙΛΟΓΗ ΕΛΛΗΝΙΚΑ




Όπως αναφέρθηκε στα παραπάνω βίντεο, η ανθρώπινη κλωνοποίηση έχει επιβεβαιωθεί και πολλές από τις ελίτ που βλέπετε τώρα είναι στην πραγματικότητα κλωνοί ή διπλασιασμοί . Ο λόγος για αυτούς τους κλώνους είναι επειδή η ανθρωπότητα δεν έχει ξυπνήσει ακόμα αρκετά για να αντιμετωπίσει όλα τα εγκλήματα που αυτά τα άρρωστα αηδιαστικά Deep State Freemasonic Illuminati Cabal Globalist Satanists εμπλέκονται πραγματικά. Η πλειοψηφία της κοινωνίας θα κυριολεκτικά θα ήταν διανοητικά τρελή αν δεν μάθουν όλα αυτές τις πληροφορίες ταυτόχρονα. Γι 'αυτό πρέπει να βοηθήσουμε όλους όσους γνωρίζουμε να αυξήσουν τη συχνότητα δόνησης τους , να ξεπεράσουν τη γνωστική ασυμφωνία, να πάρουν το Κόκκινο Χάπικαι νικήστε την κατήχηση. Μόλις δούμε συλλογικά το φως θα δούμε την αλήθεια.


ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ ΣΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΜΕ GOOGLE TRANSLATE
https://www.humorousmathematics.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters