Κυριακή 16 Αυγούστου 2020

Michael LaVaughn Robinson: επίσης γνωστό ως Michelle Obama βαθύ κράτος σατανικός NWO Tranny,


Μπορείτε να πιστεύετε ότι υπάρχουν άνθρωποι εκεί έξω που ακόμα δεν γνωρίζουν ποιος είναι ο BIG MIKE;
Αυτό το άρθρο έχει σχεδιαστεί για να σας δώσει μια σαφή κατανόηση για το ποιος ακριβώς είναι ο Michael LaVaughn Robinson.
Οι φήμες λένε ότι θα αντικαταστήσει ακόμη και τον Sleepy Joe Biden στο προεδρικό εισιτήριο μόλις τον καταργήσουν λόγω της προφανής πνευματικής του πτώσης και της αδυναμίας του να επιβιώσει μιας τετραετούς προεδρίας.
Είχαμε τον σύζυγο του Μιχαήλ στην εξουσία για 8 χρόνια και οι Ηνωμένες Πολιτείες προσπαθούν ακόμη να ανακάμψουν, δεν υπάρχει τρόπος να επιτρέψουμε έναν άλλο Φιλεμονικό Σατανιστή στον Λευκό Οίκο. Εάν είναι πρόθυμοι να ψέψουν για κάτι τόσο απλό όσο το φύλο και τη σεξουαλικότητά τους, τότε ποιος ξέρει τι άλλο είναι διατεθειμένοι να εξαπατήσουν το κοινό για ...

Εδώ είναι ένα κολάζ από τις πιο κοινές φωτογραφίες που δείχνουν ποιος είναι ο Michael:
Κάντε κλικ στην εικόνα για να ακούσετε το χιουμοριστικό Podcast μαθηματικών
Εδώ είναι ένα βίντεο του τρίτου χεριού του Μιχαήλ που αιωρείται στο παντελόνι του:
Εδώ είναι ένα άλλο βίντεο του τρίτου βραχίονα του Michael που χορεύει στο παντελόνι του στην εκπομπή Ellen:
Εδώ είναι ένα βίντεο του Joan Rivers που εκθέτει ότι ο Μπαράκ είναι γκέι, μέσα σε δύο εβδομάδες ήταν νεκρός:
Εδώ είναι μια ψεύτικη φωτογραφία του βιβλίου "Michelle" που έχει φτιαχτεί για να μοιάζει με γυναίκα:
Εδώ είναι μια εικόνα των Μπάρακ, Μπιλ Γκέιτς & Μιχαήλ στις νεότερες μέρες τους. Στα δεξιά μπορούμε να δούμε μια πανομοιότυπη εσοχή στο δεξί χέρι του Μιχαήλ τότε και πρόσφατα:
Εδώ είναι μια φωτογραφία της ιδιότητας μέλους του κλαμπ μαλλιών του Michael, η εικόνα στην κάρτα φαίνεται να φωτογραφίζεται, αλλά η ίδια η κάρτα είναι πραγματική:
Εδώ είναι ο μισός αδελφός του Μπαράκ Μαλίκ Ομπάμα (υποστηρικτής της QAnon ) που θέτει την ερώτηση "Είναι η Μισέλ Μιχαήλ;"
Ακολουθεί μια τυπική αναζήτηση google για το "Michelle Obama Pregnant", το οποίο αναπάντεχα δεν οδηγεί σε καμία εικόνα του άντρα που είναι έγκυος. Δοκιμάστε τον εαυτό σας.
Ο λόγος που δεν υπάρχουν εικόνες του Μιχαήλ έγκυου με τις κόρες του Ομπάμα είναι επειδή υιοθετούνται / δανείζονται από την οικογένεια Nesbit. Το Ancestry.com (απαιτεί λογαριασμό premium) δεν έχει κανένα αρχείο για κανένα από τα παιδιά που γεννήθηκαν ποτέ. Ο Μάικλ προσπαθεί να πει στο κοινό και στα ΜΜΕ ότι τα Μάλια και η Σάσα σχεδιάστηκαν μέσω της εξωσωματικής γονιμοποίησης . Η πραγματική μητέρα των θυγατέρων Δρ. Anita Blanchard ήταν υποτίθεται ότι ήταν ο ίδιος γιατρός που έδωσε τις κόρες του Ομπάμα, δείτε τις παρακάτω συνδέσεις μεταξύ των Nesbits και Obamas.
Κοιτάξτε τις ομοιότητες μεταξύ των κορών "Ομπάμα", του Μάρτιν Νέσβιτ και της Δρ. Anita Blanchard. Είναι αναμφισβήτητο:
Εδώ είναι η οικογένεια 6 διακοπών μαζί στη Χαβάη. Οι πραγματικοί γονείς Martin Nesbit και Dr. Anita Blanchard ακολουθούν πολύ πίσω, ώστε να μπορούν να παρακολουθούν τον Σατανιστικό Μπαράκ Ομπάμα:
Εδώ είναι ο Μπαράκ Ομπάμα που λέει: "When My Mike":
Εδώ είναι ο Μπαράκ Ομπάμα που λέει: "Michael & I":
Για να μην ξεχάσουμε το βιβλίο και το ειδικό Netflix που ονομάζεται "Becoming", το οποίο είναι μια κατάφωρη αναφορά σε σχέση με τον Michael που μεταβαίνει στην ταυτότητα της Michelle:

Υποστήριξη βίντεο YouTube


ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ ΣΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΜΕ GOOGLE TRANSLATE
https://www.humorousmathematics.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters