Πέμπτη 18 Ιουνίου 2020

Η χρεωκοπία της US Inc. οριστικοποιείται την Τετάρτη 17 Ιουνίου

Η εικόνα ίσως περιέχει: νύχτα, κείμενο που λέει "ARMY"
Fabrice Descurninges
Η χρεωκοπία της US Inc. οριστικοποιείται την Τετάρτη 17 Ιουνίου
Την Πέμπτη 11 Ιουνίου, ο Τραμπ συμμορφώνεται με τα πρωτόκολλα διάδοσης νομισμάτων (RV) και η απελευθέρωση βρίσκεται σε εξέλιξη.
Η απελευθέρωση θεωρήθηκε ′′ τεκμηριωμένο γεγονός ′′ την Πέμπτη 11 Ιουνίου, όταν ο Τραμπ και η ομάδα του παρουσίασαν τα στοιχεία της σύλληψης του Deep State σε Κινέζους Γηραιούς και έκαναν μια ομαλή ανακοίνωση, όπως ζήτησαν οι Κινέζοι πρεσβύτεροι.


Σε στρογγυλό τραπέζι που πραγματοποιήθηκε στην εκκλησία Robert Morris, Gateway Church στο Dallas TX, ο Trump έκανε μια ομαλή ανακοίνωση: ′′ Έχουμε λάβει μόνιμη χρηματοδότηση και ρεκόρ.
Δημιουργήσαμε δεκάδες χιλιάδες θέσεις εργασίας με 8 Περιοχές Ευκαιρίας. Επιχειρούμε την οικονομική ανάπτυξη με επιθετικό τρόπο.
Το καταφέραμε με τις ευκαιρίες, αλλά θα προχωρήσουμε περισσότερο αυξάνοντας την πρόσβαση σε κεφάλαιο για τις μικρές επιχειρήσεις.
Θα τα καταφέρουμε. Αυτό έπρεπε να έχει γίνει εδώ και πολύ καιρό ".
Οι υπηρεσίες πληροφοριών προχώρησαν σε ψευδείς δηλώσεις ότι η απελευθέρωση θα γίνει μόνο σε δέκα ημέρες ή στις 4 Ιουλίου
Αυτές είναι απλά πληροφορίες για την αποσταθεροποίηση του Βαθύ Κράτους.
Η DDOS (διάψευση της υπηρεσίας), η οποία αποτελείται από την εξάρθρωση των τηλεπικοινωνιακών δικτύων σε όλες τις Ηνωμένες Πολιτείες τη Δευτέρα 15 το απόγευμα, είναι στην πραγματικότητα γεγονός των στρατιωτικών Λευκών Καπέλων και NSA που έχουν διαλύσει όλες τις επικοινωνίες των Deep State για να τους σταματήσουν και έτσι δεν μπορούσαν να επικοινωνήσουν μεταξύ τους για να εφαρμόσουν άλλο ένα τρομοκρατικό γεγονός υπό ψευδή σημαία (όπως οι περιορισμοί-19, ταραχές, ανταρσία του Σιάτλ CHOP κλπ κλπ.
Έχουν πολλή φαντασία πρόσφατα) να καθυστερήσουν την κυκλοφορία νομισμάτων (RV) αυτή την εβδομάδα
Ζητείται από ομάδες επαναξιολόγησης Trump και Coins (RV) να προσευχηθούν για να πετύχει το έργο, χωρίς παρεμβολές αυτή τη φορά, και να ολοκληρωθεί.
Τα πάντα σχετικά με το εμπόριο, τις αποπληρωμές ξένου νομίσματος και άλλα αφορούν μόνο κυβερνήσεις, ορισμένους θεσμούς, ομάδες αλλά και άτομα από όλο τον κόσμο που έχουν επενδύσει και σύντομα θα εξοφληθούν.
Για παράδειγμα, οι ισχυρισμοί των Αμερικανών αγροτών που έχουν λεηλατηθεί και τελικά θα αποζημιωθούν.
Περισσότερα κονδύλια θα δοθούν σε άλλες ομάδες.
Γενικά, όλα αυτά τα χρήματα θα επανενταχθούν σε ανθρωπιστικά έργα σε όλο τον κόσμο, προκειμένου να ξεσπάσει η ανθρωπότητα από τη φτώχεια.
Αυτά τα χρήματα προέρχονται από το Trust of Saint-Germain, το οποίο δημιουργήθηκε πριν από περισσότερα από 250 χρόνια και από τότε απέκτησε ενδιαφέρον για αυτή τη μακρά περίοδο.
Το ποσό είναι τεράστιο και υπάρχει κάτι για να βγάλει κάθε ζωή στον εκατομμυριούχο της γης, συμπεριλαμβανομένων των μωρών.
Αυτά τα χρήματα θα χρησιμοποιηθούν αρχικά για την ανοικοδόμηση του κόσμου και της οικονομίας του, προκειμένου να βελτιωθεί η τύχη των κατοίκων του.
Ένα άλλο μέρος θα προέρχεται και από ακίνητα που θα κατασχεθούν από τα μέλη της Cabal που μας έκλεβαν για αιώνες.
Όλα τα περιουσιακά τους στοιχεία θα κατασχεθούν σύμφωνα με τον νόμο των ΗΠΑ Patriot Act μετά τις επιθέσεις της 11 ης Σεπτεμβρίου 2001, οι οποίες βελτιώθηκαν από τον Τραμπ τον Δεκέμβριο του 2017, αμέσως μετά
Αυτά τα αγαθά θα αναδιανεμηθούν στο λαό σε δεύτερο βήμα.
Όλα αυτά τα χρήματα πρέπει να κυκλοφορήσουν την ίδια στιγμή, ίδια μέρα παγκοσμίως. Καταλαβαίνετε τώρα γιατί αυτό πήρε τόσο πολύ χρόνο.
Αυτή η διανομή έπρεπε να οργανωθεί σε όλο τον κόσμο την ίδια μέρα.
Που σημαίνει μεταφορά αυτών των τεράστιων κονδυλίων σε όλα τα παγκόσμια κέντρα διανομής (Κέντρα Αποπληρωμής), εξασφαλίζοντας την ασφάλεια αυτών των κεφαλαίων, κέντρα διανομής, εύρεση μελών της Cabal στις τράπεζες που ήθελαν να έχουν τα κεφάλαιά της, και να τα θέσουν σε κίνδυνο και όλα αυτά πάνω από τον κόσμο.
Γι ' αυτό και οι ημερομηνίες που ανακοινώθηκαν προηγουμένως ήταν εσφαλμένες εθελοντικά.
Αυτά τα άτομα έπρεπε να ξεγελιούνται για να τους κυνηγήσουν και να τους σταματήσουν.
Είμαστε όλοι έτοιμοι για την απελευθέρωση αυτών των χρημάτων.
Δεν ξέρω αν οι ημερομηνίες είναι σωστές ή αν θα ξαναπάρουν.
Όλοι οι συμμετέχοντες θα υπογράψουν NDA, Συμφωνία Μη Αποκάλυψης.
Πράγμα που σημαίνει εν μία νυκτί, δεν θα έχουμε πλέον καμία πληροφορία για αυτές τις πληρωμές.
Αυτό δεν σημαίνει ότι δεν θα υπάρχουν πια.
Θα έχουν μόλις πληρωθεί και κανείς δεν θα έχει το δικαίωμα να μιλάει γι ' αυτό, συμπεριλαμβανομένου και εμένα με αυστηρές ποινές.
Αλλά, θα είναι μια εξαιρετική (απουσία) είδηση για τον κόσμο.
Judy Byington

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters