Πέμπτη 18 Ιουνίου 2020

BE A DREAMER

Ο μέσος όρος  της ανθρωπότητας βρίσκεται στην ηλικία ενός παιδιού 10 χρονών. Άλλος είναι μελετηρός, άλλος είναι όλη μέρα έξω και παίζει, άλλος έχει πρόβλημα συγκέντρωσης, άλλος δεν καταλαβαίνει τη διαίρεση, κάποιος είναι υπόδειγμα μαθητή και καμάρι των «γονιών» του, κάποιος είναι στο περιθώριο με την ταμπέλα ΔΕΠΥ, άλλος είναι κλεισμένος στον εαυτό του, άλλος μαθαίνει ξένες γλώσσες κι άλλος περιορίζεται στα «γαλλικά», μα όλοι έχουν κάτι κοινό: είναι παιδιά.
Φυσικά, υπάρχει κι ένα μεγάλο μέρος που δεν έχει ξεπεράσει ακόμη τα 3 έτη, με όλες τις συναισθηματικές προσκολλήσεις και τις συμπεριφορικές ιδιοτροπίες που τα συνοδεύουν. Κάποιοι, λίγοι, έχουν μπει στην εφηβεία, και ακόμη λιγότεροι (και συνήθως αφανείς) έχουν ενηλικιωθεί.
Θα μπορούσε κανείς να πει «τι πειράζει, η παιδική ηλικία είναι μαγική! Τα παιδιά ονειρεύονται!», αλλά εδώ συνοδεύεται από την αυταπάτη των γνώσεων και δεξιοτήτων: είμαστε παιδιά που νομίζουμε πως είμαστε ενήλικες και παίζουμε με παιχνίδια ενηλίκων. Προϋπόθεση της ενηλικίωσης είναι η ανάληψη της ατομικής μας ευθύνης.
Δύσκολο πράγμα! Χρειάζεται σιωπή και εσωτερική μετακίνηση, κι εμείς έχουμε συνηθίσει να στεκόμαστε ακίνητοι πίσω από ένα παράθυρο, παρατηρώντας τα λάθη των συχωριανών μας….
Κοιτάξτε γύρω, και πείτε μου αν αυτή δεν είναι ξεκάθαρα μια μαγική εποχή! Είναι η εποχή του παιδιού-ονειρευτή, του Dreamer που βλέπει γύρω του να ξετυλίγεται αυτό στο οποίο εστιάζει! Τόσες παράλληλες ειδήσεις, παράλληλα προβλήματα, παράλληλες εξηγήσεις, τόσες αλήθειες μαζεμένες και ταυτόχρονα καμιά απόδειξη, αλλά ο καθένας «βλέπει» μόνο τη δική του, γιατί σ΄αυτήν εστιάζει! Έχουμε το παιδί-ονειρευτή της παγκόσμιας κατάρρευσης, το παιδί-ονειρευτή της ανα-γέννησης, το παιδί-ονειρευτή της καταστροφής των εθνών, το παιδί-ονειρευτή της δικαίωσης. Είναι η εποχή του Dreamer!
Προσωπικά, προσπαθώ  να σβήσω τα 18 μου κεράκια, και να πω «τώρα είμαι υπεύθυνη για την ύπαρξή μου». Για εσάς, όμως, συνταξιδιώτες μου, που δεν έχετε ακόμη λάβει τέτοιες αποφάσεις, σας προτρέπω να παίξουμε ένα παιχνίδι:

               BE A REAL DREAMER

               ΓΙΝΕ ΟΝΕΙΡΕΤΗΣ ΟΝΕΙΡΟΥ ΚΙ ΟΧΙ ΕΦΙΑΛΤΗ

Ονειρέψου αυτό που ονειρευόσουν παιδί, όταν ήσουν στα βιολογικά σου 10 έτη, κι άσε τα άσχημα όνειρα στην άκρη!
Άσε τη γκρίνια, και βάλε στη ζωή σου την ευγνωμοσύνη!
Σταμάτα τα παράπονα, και χαμογέλα!
Υπάρχουν 1000 +1 λόγοι για να χαμογελάς, και όχι αυτοί που αφηγήθηκε η Χαλιμά. Φτιάξε τους δικούς σου!
Αγάπα! Παίξε μαζί με τ΄ άλλα παιδάκια! Φτιάξε ομάδες, φαντάσου κόσμους, γίνε ήρωας στη δική σου ιστορία!
Ο κόσμος χρειάζεται ονειρευτές-ήρωες, όχι άλλη ανάλυση του εφιάλτη!
Γίνε ονειρευτής-ήρωας, και μια μέρα θα κλείσεις τα 18 και θα βοηθήσεις τους νέους Dreamers. Γιατί τότε, δεν θα κάθεσαι πια πίσω από το παράθυρο ακίνητος, κοιτάζοντας έξω, αλλά θα έχεις μάθει να κινείσαι, ίσως και να πετάς!

                              BE A DREAMER TODAY

                              ΓΙΝΕ ΟΝΕΙΡΕΥΤΗΣ ΤΩΡΑ!

μικρέ μου, ανήλικε συνταξιδιώτη…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters