Πέμπτη 18 Ιουνίου 2020

ΗΛΕΚΤΡΟΜΑΓΝΗΤΙΚΕΣ ΑΚΤΙΝΟΒΟΛΙΕΣ : ΗΛΕΚΤΡΙΚΗ ΚΟΥΒΕΡΤΑ ;;;

Μέχρι και πριν από λίγα χρόνια οι ειδικοί Θεωρούσαν ως επικίνδυνες για τον άνθρωπο τις ακτίνες χ,γ, ή τις υπεριώδεις ακτίνες του ήλιου...

Σήμερα οι υποσταθμοί, οι περιοχικοί μετασχηματιστές, οι γραμμές μεταφοράς ηλεκτρικἡς ενέργειας της ΔΕΗ και οποιαδήποτε συσκευή (ηλεκτρική), ακόμη και η απλούστερη που έχουμε στο σπίτι μας "ενοχοποιείται" για επικίνδυνες επιδράσεις στην υγεία, ακριβώς επειδή παράγει ηλεκτρομαγνητικά πεδία.

Τις "μη ιονίζουσες" ακτινοβολίες αρχικά δεν τις θεωρούσαν και τόσο επικίνδυνες και πίστευαν ότι ο κίνδυνος ήταν εξ αιτίας των θερμικών αποτελεσμάτων (μεγάλα επίπεδα ακτινοβολίας) επάνω στο κύτταρο και κατ επέκταση στο σύστημα "σταθερής θερμοκρασίας του οργανισμού"

Επιδημιολογικές μελέτες όμως με χαμηλά επίπεδα ακτινοβολίας, έδειξαν καρκινογενέσεις, λευχαιμία, κ.α. σοβαρά νοσήματα...

Τα τελευταία χρόνια δόθηκε η απάντηση:

Έχουμε διάσπαση του DNA

Αμερικανική έκθεση αποκαλύπτει ότι η λευχαιμία έχει πλήξει δύο φορές περισσότερο τα παιδιά που έμειναν σε σπίτια κοντά σε ένα μεγάλο μετασχηματιστή ρεύματος ή είχαν εκτεθεί σε ένα
ηλεκτρομαγνητικό πεδίο υψηλής τάσης μεγαλύτερο από 200nT (νανοΤέσλα ή 2mG (μίλι Γκάους) ...(μονάδες μέτρησης μαγνητικής επαγωγής)

Για λόγους πια επικινδυνότητας και όχι απλώς για λόγους οικονομίας δεν πρέπει να φορτώνουμε και να “φορτίζουμε” το σπίτι μας με ένα σωρό μηχανήματα. Ενδέχεται, κάποια στιγμή, να περάσει τα όρια επικινδυνότητας!

Όσες περισσότερες συσκευές έχουμε και μάλιστα τις χρησιμοποιούμε ταυτόχρονα, τόσο αυξάνονται οι πιθανότητες να πλησιάσουμε η και να ξεπεράσουμε το ανώτερο επιτρεπόμενο όριο ηλεκτρομαγνητικής ακτινοβολίας.

Να σας θυμίσω επίσης πως η ταυτόχρονη χρήση πολλών ηλεκτρικών συσκευών μειώνει τα Αρνητικά Ιόντα του αέρα που είναι απαραίτητα για τον οργανισμό μας και πρέπει να αερίζουμε καλά τους εσωτερικούς χώρους και να χρησιμοποιούμε Φυσικό Ιονιστή η Ηλεκτρονικό Ιονιστή.

Δεν υπάρχει λόγος τεχνοφοβίας και υστερίας, αλλά μπορούμε να “επιζήσουμε” και να αρκεστούμε στα απολύτως αναγκαία.

Δεν υπάρχει λόγος να βουρτσίζει κάποιος τα δόντια του με ηλεκτρική βούρτσα, να ξυρίζεται με ηλεκτρική ξυριστική μηχανή, να ζεσταίνει το κεφάλι του με διάφορα μηχανήματα να έχει το ηλεκτρικό ρολόι δίπλα στο προσκέφαλο του , να ζεσταίνεται με ηλεκτρική κουβέρτα.....υπάρχουν και οι ακίνδυνες απλές βούρτσες, οι απλές ξυριστικές μηχανές με το ξυραφάκι. ........

Οποιαδήποτε συσκευή που μπορεί να αναπτύξει μαγνητικό πεδίο γύρω της πάνω από 200 nT μπορεί να θεωρηθεί με ισχυρά επιχειρήματα ως επικίνδυνη.

Για να διαπιστωθεί ποια σπίτια σύμφωνα με το σύνολο των συσκευών που έχουν σε συχνή λειτουργία ξεπερνούν κάποιες φορές το όριο είναι ζήτημα μετρήσεων.

Όρια ασφαλείας δεν τίθενται από κανέναν και για κανένα είδος ηλεκτρομαγνητικἡς ακτινοβολίας, παρά μόνον όρια επικινδυνότητας!

Καμιά ακτινοβολία δεν μπορεί να θεωρηθεί ότι είναι πλήρως ασφαλής,ώστε να θέσουμε όρια Ασφαλείας.

Οικιακές Ηλεκτρικές συσκευές

Η ηλεκτρική κουβέρτα ,ηλεκτρική ξυριστική μηχανή, ο ηλεκτρικός λεμονοστίφτης,το μπλέντερ,το πιστολάκι μαλλιών ,το δράπανο, ο τροχός, κ.α κλπ μας δίνουν επικίνδυνα μαγνητικά πεδία δεδομένου του ότι δεν μπορούμε να κρατάμε αποστάσεις ασφαλείας.

Στο βίντεο υπάρχει μέτρηση σε ηλεκτρική κουβέρτα με μαγνητικό πεδίο πάνω από 1100 nT !!! Την αποχωριζόμαστε ή την χρησιμοποιούμε για προθέρμανση πριν ξαπλώσουμε ....

Κατά τη διάρκεια του Ύπνου μας θέλουμε μηδενικά ηλεκτρομαγνητικά πεδία για να μπορέσει ο οργανισμός μας να επιδιορθώσει....

Μια καλή Γείωση στο κρεβάτι μας είναι απαραίτητη ...(θα μιλήσουμε σύντομα ...)

Τα Μαγνητικά πεδία των 50 Hz μόνο με την Απόσταση εξασθενίζουν !! Οποιαδήποτε άλλη παρέμβαση με θωράκιση, ακόμα και με θωράκιση Μολύβδου δεν κάνει σχεδόν τίποτε ....



Γ. Γκέκας- Ηλεκτρονικός Μηχανικός Τ.Ε.



ygeia-sos
https://thesecretrealtruth.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters