Πέμπτη 18 Ιουνίου 2020

Διεθνές Δίκτυο Διακίνησης Παιδικού Σεξ της Κλίντον:

Fabrice Descurninges
Είναι σαφές ότι το Βατικανό, η Χίλαρι Κλίντον, ο Τζωρτζ Σόρος, η βασίλισσα Ελισάβετ και ο Χάρβεϊ Γουάινσταϊν του Χόλιγουντ, μεταξύ άλλων ελίτ, έχουν τα χρήματα και την επιρροή για να αποφύγουν να ανταποκριθούν σε εγκλήματα παραγωγικής ικανότητας.

Οι ισχυροί και πλούσιοι άνθρωποι που μπόρεσαν να καλύψουν τον εαυτό τους δεν πρέπει να εκπλαγούν από εκείνους που ακολουθούν τις σατανικές δραστηριότητες του διεθνούς δικτύου παιδιών της παγκόσμιας ελίτ που λέγεται ότι είναι ασφαλείς.


2018 Ιουνίου 17: Παιδικά βασανιστήρια από την αμερικανική κυβέρνηση:
Ένας πράκτορας του FBI ανακάλυψε ένα email από τη Χίλαρι Κλίντον (σελίδα 324 της έκθεσης του IG που μόλις δημοσιεύτηκε) που αναφερόταν σε εμπορία παιδιών, αλλά του είπαν, ′′ Δεν μπορούμε να το δούμε αυτό ".
Είναι σαφές ότι η έκθεση του IG βρήκε χιλιάδες emails στο laptop του Anthony Weiner σχετικά με το Ίδρυμα Κλίντον και τα εγκλήματά του εναντίον παιδιών που δεν έχουν βρει ακόμη θέση στα δημόσια μέσα μαζικής ενημέρωσης.

16 Ιουλίου 2018:
Σύμφωνα με πηγές πληροφοριών, χιλιάδες παιδιά πέρασαν τα σύνορα των ΗΠΑ και απήχθησαν ή πωλήθηκαν ως μέρος της εμπορίας παιδικής σεξουαλικής βίας για να ανταποκριθούν στις απαιτήσεις παιδόφιλων από ανώτερους αξιωματούχους των ΗΠΑ, συμπεριλαμβανομένου του Κογκρέσου των ΗΠΑ και των νομοθέτων των πολιτειών.

25 Ιουλίου 2018:
Το δίκτυο σεξουαλικής διακίνησης παιδιών της Κλίντον, οι ελίτ υποστηρικτές του οποίου υποτίθεται ότι θα συμπεριλάμβαναν τους αστέρες του Χόλιγουντ και τους κορυφαίους πολιτικούς, βρέθηκε αντιμέτωπη με την άρση των φώκιων με ομοσπονδιακές κατηγορίες, οι περισσότερες από τις οποίες εμπλέκονται εγκληματίες παι
Τον περασμένο χρόνο, αρκετές χιλιάδες σφραγισμένες κατηγορίες έχουν κατατεθεί σε όλα τα κράτη της Ένωσης.
Υπήρχαν επίσης κατηγορίες, που έδειχναν χρόνια απόκρυψης εγκλημάτων παιδοφιλίας του Κλίντον μέσω FBI, CIA, Justice Department, παραδοσιακά μέσα ενημέρωσης, Twitter, Google και YouTube.
Μια έκθεση του NBC της 2017 ης Μαρτίου 30 ανέφερε ότι η υπουργός Εξωτερικών Χίλαρι Κλίντον είχε τερματίσει μια έρευνα για ένα ελίτ παιδεραστρικό δίκτυο στο state department για να προστατεύσει την καριέρα των ανώτερων αξιωματούχων.

1 Αυγούστου 2018:
Πρόσφατα, Tom Hanks, Harvey Weinstein, Meryl Streep, Steven Spielberg, George Lucas, Jack Nicolson, Kevin Spacey, Isaac Seth Green, Hollywood Allison Mack ' s ′′ Smallville ′′ NXIVM Cult, ο πατέρας της Nicole Kidman Anthony Kidman, πρώην διευθυντής του BBC και Ο Γενικός Διευθυντής της New York Times Mark Thompson, ο γερουσιαστής της Μοντάνα Jon Tester και μεγάλες εταιρίες όπως η εταιρεία αλκοολούχων ποτών της Rew York Times έχουν οριστεί από θύματα της εμπορίας παιδικής πορνείας ως συμμετέχοντες ή τουλάχιστον παρόντες σε πάρτι παιδεραστίας, ενώ μερικές από αυτές τις ε κατηγορείται ή / και συνελήφθη.

18 Δεκεμβρίου 2019:
Ο έπαινος που γεμίζει τις εναέριες γραμμές στον Πρόεδρο H.W. Bush ήταν λίγο δύσκολο να τον χωνέψουμε στην κηδεία του στις 5 Δεκεμβρίου
Ο Μπους συνέβαλε στη δημιουργία της CIA, η οποία, μετά τον Β ' Παγκόσμιο Πόλεμο, έφερε τις Ηνωμένες Πολιτείες, την Αυστραλία και τον Καναδά, το ναζιστικό μυαλό των ναζιστών ελέγχουν τους ειδικούς για να βασανίσουν και να σκοτώσουν χιλιάδες παιδιά που
Ο θάνατος του Μπους σε καμία περίπτωση δεν έχει λύσει το πρόβλημα της παιδικής εκμετάλλευσης. Ακόμη και σήμερα, πιστεύεται ότι η CIA χρησιμοποιεί χρήματα των αμερικανών φορολογουμένων για να χρηματοδοτήσει ένα διεθνές δίκτυο διακίνησης παιδικής σεξουαλικής διακίνησης, εμπορίας όπλων και εμπορίας ναρκωτικών, με σκοπό την ανάληψη εξουσίας σε παγκόσμια θέματα τραγουδώντας τις πολιτικές ελίτ. CIA / Βατικανό βασανιστήρια και εμπορία παιδιών.

20 Φεβρουαρίου 2019:
Μια προδοτική προσπάθεια πραξικοπήματος να αντιστραφεί ο πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ θα δημοσιοποιηθεί στην αποχαρακτηριστική των εγγράφων του FISA. Ο πρώην πρόεδρος Μπαράκ Ομπάμα, πρώην υπουργός Εξωτερικών Χίλαρι Κλίντον, πρώην διευθυντής του FBI Τζέιμς Κόμεϊ, πρώην διευθυντής της Εθνικής Πληροφοριών Τζέιμς Κλάπερ, πρώην διευθυντής της CIA John Brennan, πρώην διευθυντής της CIA John Brennan, πρώην διευθυντής της CIA John Brennan, πρώην Γενικός Εισαγγελέας των ΗΠΑ, Loretta Lynch, πρώην διευθυντής του FBI Andrew Ο McCabe, πρώην πράκτορας του FBI Peter Strzok και πρώην πράκτορας του FBI Lisa Page θεωρούνται οι κατηγορούμενοι σε αυτό το πραξικόπημα για προδοσία.
Προφανώς ο McCabe ήταν υπό δικαστική απόφαση που τον ανάγκαζε να αποκαλύψει ′′ μισές αλήθειες ′′ στο κοινό και έκανε αυτό που του διέταξε. Την Κυριακή 17 Φεβρουαρίου αποκάλυψε σε είκοσι λεπτά ότι ο βοηθός Γενικός Εισαγγελέας Rod Rosenstein σκόπευε να συνδεθεί με συναντήσεις στον Λευκό Οίκο και συνομιλίες με τον Τραμπ.

22 Φεβρουαρίου 2019:
Η Nancy Pelosi, το Δημοκρατικό Κόμμα, Χίλαρι Κλίντον, επιτροπή αντικατασκοπείας της Βουλής των Αντιπροσώπων, Adam Schiff, και άλλοι έχουν λάβει εκατομμύρια δολάρια σε χρήματα από ναρκωτικά, σύμφωνα με την μαρτυρία του Lord El REPRESENTATIVES, που καταδικάστηκε για διακίνηση ναρκωτικών, κατά την ακρόαση της καταδίκης του.

6 Απριλίου 2019:
Το Σάββατο 6 Απριλίου ο δικηγόρος του Λευκού Οίκου Rudy Giuliani κατέθεσε επίσημη κατηγορία για προδοσία κατά της Προέδρου του Οίκου Νάνσυ Πελόζι και ζήτησε την απομάκρυνσή του.
Τα δικαστικά έγγραφα δεν έχουν δημοσιοποιηθεί ακόμη, αν και η Pelosi είναι ύποπτη για συμμετοχή σε διακίνηση παιδιών στην Αριζόνα, ότι έλαβε εκατομμύρια δολάρια σε χρήματα ναρκωτικών από τον Lord El-καταδικαστέα (όπως παραδέχθηκε ο Chapo και τον ονόμασε μεταξύ άλλων στην ακρόαση της καταδίκης του) , που θα μπορούσε να είναι η προφανής κίνησή της για να παραμείνει ανοικτά τα σύνορα του Μεξικού για ναρκωτικά και διακίνηση παιδιών · ήταν ύποπτη για συνωμοσία στην πύλη της Ρωσίας (πραξικόπημα για να αντιστρέψει τις εκλογές του 2016 και να ξεκινήσει πόλεμο με τη Ρωσία) · οι κόρες της φέρεται να πιάστηκαν έφερνε ναρκωτικά από το Μεξικό στη διπλωματική της βαλίτσα και κατηγορήθηκε ότι έκανε προνομιακή Day Trading στο υπόγειο των γραφείων του Κογκρέσου πριν το άνοιγμα της αγοράς.
Judy Byington


Υπόγειες σήραγγες και επιχειρήσεις

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters