Πέμπτη 18 Ιουνίου 2020

Ανακάλυψη ενός «στρατοπέδου εμπορίας παιδιών» στην ιδιοκτησία ενός δωρητή του Ιδρύματος Κλίντον

Η εικόνα ίσως περιέχει: 1 άτομο, κείμενο που λέει ""If that fuckin bastard wins, we re all going to hang from nooses! You hetter fix this shit!" Hillary Clinton email to Donna Brazile, DNC Chair, October 17, 2016 1008"Claude LMP
Βετεράνοι και δεκάδες πολίτες έχουν ενώσει τις δυνάμεις τους για να μιλήσουν ενάντια σε αυτό που πιστεύουν ότι είναι ένα κρυφό στρατόπεδο διακίνησης παιδιών στο δάσος της Αριζόνα. Αυτή η κατασκήνωση βρίσκεται σε ιδιοκτησία που ανήκει στην The Cemex Construction Materials South, LLC., Δωρητής στο Ίδρυμα Clinton.

Το CEMEX και οι Κλίντον έχουν μια αρκετά κοινή ιστορία. Πρώτον, έλαβαν συμβόλαιο 7 εκατομμυρίων δολαρίων από την Clinton Global Initiative για την κατασκευή σπιτιών στην Αϊτή το 2012, σχεδόν δυόμισι χρόνια μετά τον σεισμό και ενώ η Χίλαρι ήταν υπουργός Εξωτερικών. .


Είναι γνωστό ότι οι Αϊτινοί μισούν απολύτως τους Κλίντον, ισχυριζόμενοι ότι έκλεψαν όλα τα χρήματα για την ανάκαμψη του έθνους. Ένας πρώην πρόεδρος της Γερουσίας της Αϊτής, Bernard Sansaricq, δήλωσε δημόσια ότι οι Κλίντον έχουν κλέψει «δισεκατομμύρια δολάρια από τους άρρωστους και τους πεινασμένους». Κατά τη διάρκεια των εκλογών του 2016, οι Αϊτινοί διαδήλωσαν έξω από το DNC, απαιτώντας τη ρίψη της Χίλαρι στη φυλακή.

Τώρα, αυτό που φαίνεται να είναι ένα στρατόπεδο εμπορίας παιδιών εντοπίστηκε στην ιδιοκτησία CEMEX. Αλλά όχι μόνο αυτό, μια γυναίκα που ερευνά τη συμμετοχή του Κλίντον στην εμπορία ανθρώπων στην Αϊτή βρέθηκε νεκρή. Μια σύμπτωση γεγονότων!
Ανακάλυψη ενός «στρατοπέδου εμπορίας παιδιών» στην ιδιοκτησία ενός δωρητή του Ιδρύματος Κλίντον

Αν και η αστυνομία της Τοσκάνης λέει ότι δεν υπάρχουν ενδείξεις σωματεμπορίας παιδιών σε στρατόπεδο αστέγων της Αριζόνα, μια ομάδα βετεράνων είπε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ότι βρήκαν στις 29 Μαΐου, Τα στοιχεία που βρέθηκαν δείχνουν διαφορετικά.

Την Παρασκευή, βετεράνοι σε περιπολία έπεσαν στο στρατόπεδο Tucson της Αριζόνα, αλλά δεν ήταν ένα τυπικό στρατόπεδο για άστεγους.

Στη μέση της ερήμου, βρήκαν δέντρα με περιορισμούς στην τοποθεσία, παιδικά ρούχα, βρεφική κούνια, καροτσάκι, εξωτερικό μπάνιο, πορνογραφικό υλικό, βαφή μαλλιών και υπόγεια σπηλιά. ύψος πέντε ποδιών που είχε ένα κομμό και κιβώτια. Το σπήλαιο δεν ήταν αρκετά μεγάλο για έναν ενήλικα, αλλά ένα παιδί μπορούσε εύκολα να μπει σε αυτό.

«Τα ηλιακά φώτα είναι αυτά που την πρόδωσαν. Αν δεν είχαμε περπατήσει στο σωστό δρόμο, δεν θα το είχαμε δει ποτέ, θα το διασχίζαμε », δήλωσε ένας από τους βετεράνους, ο Lewis Arthur, στον KOLD, τοπικό συνεργάτη της Αριζόνα. "Και είμαστε ακριβώς εκεί και η πόλη μας είναι εκεί, τα παιδιά μας είναι εκεί και δεν είναι δικό μου πρόβλημα αν δεν είναι στον κήπο μου." Τώρα είναι στην αυλή μας. "

Αφού βρήκε το στρατόπεδο, μια ομάδα υπεράσπισης αστέγων ενημέρωσε το Veterans For Children Rescue, "μια μη κερδοσκοπική οργάνωση της οποίας αποστολή είναι να βοηθήσει τις αρχές επιβολής του νόμου και τις μη κυβερνητικές οργανώσεις να εξαλείψουν την εμπορία. οικιακό ανήλικο σεξ ", σύμφωνα με την ιστοσελίδα του οργανισμού.



Τώρα ανακαλύφθηκε ότι η γη ανήκει στη CEMEX, έναν δωρητή του Ιδρύματος Clinton που έχει ήδη λάβει συμβόλαιο 7 εκατομμυρίων δολαρίων από την Clinton Global Initiative για την κατασκευή κατοικιών στην Αϊτή περίπου 2,5 χρόνια μετά τον σεισμό.

https://beesbuzz.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters