Πέμπτη 18 Ιουνίου 2020

ΑΚΕΦΑΛΗ, ΧΡΕΩΚΟΠΗΜΕΝΗ ΑΜΕΡΙΚΗ ΣΕ ΚΡΑΥΓΕΣ ΧΑΟΥΣ ΚΙ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗΣ

BEN FULFORD 15/6/2020
(Από τη μεταφράστρια:
Η πρόθεσή μου είναι να μεταφέρω στον αναγνώστη – που δε γνωρίζει επαρκώς την αγγλική γλώσσα – μιαν άλλη οπτική των γεωπολιτικών παιχνιδιών/κινήσεων. Όσο πιο ευρεία είναι η εικόνα μας, τόσο περισσότερα ίσως καταλάβουμε. Δε συμφωνώ πάντα με τις απόψεις του συγκεκριμένου ρεπόρτερ, όπως επίσης γνωρίζω το ιστορικό συνεργασίας του με την «άρχουσα» τάξη. Δεν είναι κάτι που το κρύβει, άλλωστε. Κάντε τη δική σας έρευνα και αναζητήστε τις βαθύτερες αλήθειες σας!)
Η κατάρρευση της Εταιρίας ΗΠΑ κλιμακώθηκε την περασμένη εβδομάδα σε αυτό που οι Κινέζοι προπαγανδιστές παρομοιάζουν με την πολιτιστική επανάσταση που αντιμετώπισε η Κίνα τις δεκαετίες του ’60 και ’70. Το χάος αναμένεται να κλιμακωθεί περισσότερο κατά τους καλοκαιρινούς μήνες μέχρι να προκύψει μια πραγματική επανάσταση, κι όχι αυτή η φτιαχτή από την ελίτ πολιτιστική επανάσταση. Το μόνο αμερικανικό ίδρυμα που διατηρεί την ακεραιότητά του σε αυτές τις δυσοίωνες συνθήκες είναι ο στρατός, ο οποίος βρίσκεται σε επιφυλακή για να βεβαιωθεί πως το πολιτικό αυτό χάος δεν θα καταλήξει σε μαζικές αιματοχυσίες και ταλαιπωρίες.
Εντωμεταξύ, την περασμένη εβδομάδα οι υψηλόβαθμες διαπραγματεύσεις μεταξύ των Ανατολικών και των Δυτικών μυστικών κοινωνιών κατέληξαν σε αδιέξοδο, μετά την απαίτηση των Ασιατών ηγετών να υποταχθούν σε αυτούς οι Δυτικοί, κάτι που δε θα συμβεί ποτέ, σύμφωνα με πηγές που εμπλέκονται στις διαπραγματεύσεις.
Αυτό σημαίνει πως ο κόσμος πρόκειται να διανύσει ένα πολύ επικίνδυνο και καυτό καλοκαίρι χωρίς σαφή προγνωστικά, πέραν του επιταχυνόμενου χάους, ειδικά μέσα στις ΗΠΑ. Θα υπάρξει επίσης ένας αυξανόμενος κίνδυνος πολέμου με χρήση ηλεκτρομαγνητικού και πυρηνικού οπλοστασίου.
Πριν επιστρέψουμε στις διαπραγματεύσεις Ανατολής/Δύσης, ας ρίξουμε μια ματιά στο τι πραγματικά κρύβεται πίσω από την πολιτιστική επανάσταση μέσα στις ΗΠΑ. Να τι είχε να πει η προπαγανδιστική εφημερίδα Global Times της κινεζικής κομμουνιστικής κυβέρνησης:
“ Ούτε οι διαδηλωτές ούτε οι Δημοκρατικοί δεν έχουν καταλήξει σε πρακτικές λύσεις αναφορικά με τα χρονίζοντα ρατσιστικά προβλήματα, αλλά χρησιμοποιούν την οργή του κόσμου για να κερδίσουν το πολιτικό πλεονέκτημα…. στο μέλλον θα προκύψουν περισσότερα εσωτερικά προβλήματα και συγκρούσεις, και η αναταραχή δεν είναι παρά μόνο η αρχή.”
Οι πηγές από την Κοινωνία των Λευκών Δράκων στον Καναδά λένε πως πολλοί από τους διαδηλωτές επονομαζόμενους Black Lives Matter και Antifa έχουν αναλάβει υπεργολαβίες από τους Κινέζους κομμουνιστές σε Σατανικές Συναγωγές της Δυτικής ακτής της Β. Αμερικής. Είναι η εκδίκησή τους για τις επιθέσεις που οργανώθηκαν στο Χονγκ Κονγκ, όπως επιβεβαιώνουν πηγές από τις  υπηρεσίες πληροφοριών της Κίνας.
Αυτό που λένε οι Κινέζοι προπαγανδιστές, ωστόσο, είναι πως η κινεζική πολιτιστική επανάσταση ξεκίνησε από κλίκες της κινεζικής κομμουνιστικής κυβέρνησης που ήθελαν να εκτρέψουν το θυμό του  κόσμου μακριά από την αποτυχημένη οικονομική τους πολιτική και προς την κατεύθυνση των πολιτικών τους εχθρών.
Το ίδιο μπορεί να ειπωθεί και για την εν εξελίξει πολιτιστική επανάσταση στις ΗΠΑ. Η ελίτ προσπαθεί να εκτρέψει το θυμό του κόσμου μακριά από τους χρηματιστές της Γουόλ Στριτ και τις μεγαλο-εταιρίες, προκαλώντας ρατσιστικές διαμάχες και στρέφοντας τον κόσμο κατά της αστυνομίας.
Αν κοιτάξουμε κάτω από την επιφάνεια θα βρούμε την διαχείριση μαζών του Παγκόσμιου Οικονομικού Φόρουμ (ΠΟΦ) του Νταβός, οι οποίοι χρησιμοποιούν την παλιά και μη εξαιρετέα τεχνική “Ab Chao Ordo” (Τάξη μέσα από το Χάος) ως μηχανισμό ελέγχου του πλήθους. Δεν υπάρχει αμφιβολία, η λεγόμενη κρίση κορονοϊού και η ως αποτέλεσμα οικονομική κατάρρευση σκηνοθετήθηκε από τους συμμετέχοντες του Νταβός. Τώρα, προσφέρουν λύσεις σε αυτό το χάος που δημιούργησαν (από κοινού με τους Κινέζους). Με τα λόγια του επικεφαλής και ιδρυτή του ΠΟΦ, Klaus Schwab, “Χρειάζεται μια Μεγάλη Επανεκκίνηση για να διαμορφωθεί η μετά-COVID 19 Εποχή, βάζοντας προτεραιότητα στην ανάγκη επαναπροσδιορισμού των κοινωνικών μας συμβάσεων.” Περιττό να πω πως θέλουν να έχουν τον έλεγχο του επαναπροσδιορισμού.
Ευτυχώς, τα στρατιωτικά Λευκά Καπέλα των ΗΠΑ και οι πατριάρχες τους της οικογένειας Farnese ανέλαβαν δράση την προηγούμενη εβδομάδα τραβώντας αποφασιστικά την αλυσίδα του Προέδρου Τραμπ όταν προσπάθησε να εμπλέξει τον στρατό των ΗΠΑ σε έναν κατασκευασμένο εμφύλιο πόλεμο με ξένους πληρωμένους πράκτορες της Antifa και των Black Lives Matter.  Αντ΄αυτού, ανέλαβαν διακριτική δράση για να απομακρύνουν τους Χαζαρικούς πράκτορες που προσπαθούσαν να ενορχηστρώσουν τον εμφύλιο αυτό πόλεμο.
Αυτές οι κινήσεις κατέστησαν δυνατές μετά την εκτέλεση του αρχι-Ιησουίτη Στρατηγού Adolfo Nicolas, λένε οι πηγές από τους P3 Ελευθεροτέκτονες. Οι πηγές προσθέτουν πως “Δεν ήταν σύμπτωση, γιατί στις 29 Απριλίου οι Fra’ Della Torre/Ιππότες της Μάλτας επίσης «πέθαναν»”.
Οι δομές ισχύος των P3 και του Βατικανού είναι σημαντικές γιατί ελέγχουν όλες τις δυτικές πυραμιδοειδείς δομές ισχύος, όπως τον στρατό και τις κυβερνητικές γραφειοκρατίες. Αυτό ισχύει επίσης και για τους συλλόγους της ιατρικής, της οδοντιατρικής, της αρχιτεκτονικής κ.λπ., οι οποίοι περιλαμβάνουν υψηλόμισθους ανθρώπους που έχουν «άδειες».
Σε κάθε περίπτωση, ως αποτέλεσμα αυτών των αλλαγών στην κορυφή του Βατικανού τα στρατιωτικά Λευκά Καπέλα τώρα διεκδικούν ξανά τον έλεγχο της προεδρίας του Τραμπ. Αυτό το είδαμε στην ομιλία που ανάγκασαν το σωσία του Τραμπ να διαβάσει, λένε οι πηγές από την NSA, στην τάξη που αποφοίτησε από τη στρατιωτική ακαδημία West Point στις 13 Ιουνίου. Εδώ είναι κάποια αποσπάσματα:
“Καμία μοχθηρή δύναμη στη Γη δε μπορεί να αντισταθμίσει την ευγενή δύναμη και την ενάρετη δόξα του Αμερικανού πολεμιστή… ενωμένοι μαζί σε κοινή αποστολή να προστατέψουμε τη χώρα μας, να υπερασπιστούμε το λαό μας και να συνεχίσουμε την παράδοση της ελευθερίας, της ισότητας και των δικαιωμάτων για την εξασφάλιση των οποίων έδωσαν τη ζωή τους τόσοι άνθρωποι… παραδειγματίζετε τη δύναμη του κοινού σκοπού της υπέρβασης όλων των διαφορών και της επίτευξης αληθινής ενότητας… ο στρατός των ΗΠΑ είναι η μεγαλύτερη δύναμη  ειρήνης και δικαιοσύνης που έχει γνωρίσει ποτέ ο κόσμος. Αυτή τη στιγμή, η Αμερική χρειάζεται μία τάξη δοκίμων που ζουν με το δικό σας μότο «Με όραμα, οδηγούμε»”.
Φυσικά, η ομιλία δεν ανέφερε πως ο στρατός των ΗΠΑ παραπλανήθηκε και λανθασμένα οδηγήθηκε σε εγκληματική συμπεριφορά από την ώρα που η Χαζαρική μαφία κατασκεύασε το φασιστικό πραξικόπημα της 11ης Σεπτεμβρίου 2001. Ωστόσο, υπάρχουν ενδείξεις ότι διαδραματίζεται μια αληθινή αλλαγή καθώς οι στρατιώτες των ΗΠΑ αρχίζουν να αποσύρονται  από το Αφγανιστάν, το Ιράκ, το Ισραήλ και άλλα μέρη που εξ αρχής δεν θα έπρεπε ποτέ να έχουν πάει.
Παρ’ όλα αυτά, ως έχουν τα πράγματα, μακροχρόνιοι σύμμαχοι από την Ευρώπη –συμπεριλαμβάνοντας το Η.Β. – συμμαχούν με τον υπόλοιπο κόσμο για να εξασφαλίσουν πως ο στρατός των ΗΠΑ θα σταθεί στη ρητορική του ως «η μεγαλύτερη δύναμη ειρήνης και δικαιοσύνης», επιτρέποντας τις προσαγωγές Αμερικανών και Ισραηλινών εγκληματιών πολέμου οι οποίοι δολοφόνησαν, βασάνισαν και σκότωσαν γυναίκες, παιδιά και αμάχους.
Το άλλο θέμα που πρέπει να αντιμετωπιστεί είναι το γεγονός πως ο Τραμπ παραμένει κολλημένος σε μια κομματική δίνη (Fisagate εναντίον Russiagate), ενώ πολύ μεγαλύτερα ζητήματα παραμένουν άλυτα.
Το μεγαλύτερο άλυτο πρόβλημα είναι το αποτυχημένο οικονομικό σύστημα. Τα αρνητικά επιτόκια και τα ψευδο-χρήματα αφαίρεσαν τη δύναμη από τις πραγματικές καταθέσεις και επιταγές  και τη συγκέντρωσε στα χέρια της καμπάλ που της ανήκει το σύστημα των κεντρικών τραπεζών καθώς και η περιουσία 500 κρατών, και εμπλέκεται σε έναν τεράστιο φαύλο κύκλο κοροϊδίας. Έχουν χρησιμοποιήσει τα χρήματά τους και τον έλεγχο που ασκούν στα ΜΜΕ με τρόπο τέτοιο, που το πολιτικό σύστημα υποβαθμίστηκε σε σημείο δυσλειτουργίας. Όπως έχουν τα πράγματα, οι πηγές από την NSA λένε πως οι Αμερικανοί ψηφοφόροι έρχονται αντιμέτωποι με την επιλογή μεταξύ ενός ψεύτικου Τραμπ και ενός ψεύτικου Μπάιντεν που είναι υποψήφιοι για την προεδρία μέσω των ΜΜΕ που ψεύδονται και μιας στημένης ηλεκτρονικής ψηφοφορίας.
Ωστόσο, προσφέρονται κάποιες ουσιαστικές λύσεις από πραγματικούς σκεπτόμενους του κατεστημένου. Εδώ, για παράδειγμα, είναι μια πρόταση του πρώην αξιωματικού υπηρεσίας πληροφοριών της CIA και του Ναυτικού, Robert David Steele:
“Η Γουόλ Στριτ κατέστρεψε πάνω από 10.000 επιχειρήσεις, χιλιάδες καινοτομίες και εκατομμύρια θέσεων εργασίας μέσω των εγκληματικών της οικονομικών πρακτικών, που τις ανέχτηκε και τις επέτρεψε όλες η Τραπεζική Επιτροπή των Γερουσιαστών, το Υπουργείο Δικαιοσύνης (σημειωτέον το Μετοχικό Μνημόνιο έβγαλε από το τραπέζι το θέμα της φυλάκισης), το FBΙ και η Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς.
Συνδυάζοντας τα στοιχεία από την NSA, από τον αναγκαστικό έλεγχο της  Καταπιστευτικής Εταιρίας Καταθέσεων και Διακανονισμού (DTCC) που έφτυσε τους νόμους μας από την ίδρυσή του, και τα στοιχεία από την ShareIntel, μια εταιρία ώριμη για πρόσκτηση στο Υπουργείο Δικαιοσύνης, μπορείτε να προσπεράσετε εντελώς όλους τους δικηγόρους της Γουόλ Στριτ και τις δεκαετίες καθυστερήσεων που φέρνουν μαζί τους οι δικηγόροι, και ν΄αρχίσετε να κατάσχετε αποθέματα χρυσού και ασημιού, τέχνης, παραλιακών επαύλεων, συγκροτημάτων κατοικιών σε όλο τον κόσμο, πολυτελών γιοτ, ιδιωτικών αεροπλάνων, ιδιωτικών νησιών, και άλλων. Εξαπατηθήκατε όταν σας είπαν πως μπορείτε να πάρετε μόνο 17 τρις δολάρια. Ο Bill Binney κι εγώ, μπορούμε να σας βρούμε άλλα 100 με 200 τρις δολάρια που θα βοηθήσουν να γίνει η Αμερική Μεγάλη Ξανά.”
(Για περισσότερες λεπτομέρειες κοιτάξτε το «γράμμα στο εκδότη» : https://benjaminfulford.net/2020/06/15/open-letter-to-the-president/ )
Οι πηγές από τη βρετανική MI6 βρίσκονται επίσης σε επαναστατική κατάσταση ενάντια στην ελίτ του Νταβός, σημειώνοντας: “ Το μοτίβο της εικονοκλασίας στη νεοεισαχθείσα Παγκόσμια Επανάσταση είναι σημαντικό… αν διατηρηθεί ψηλά η δυναμική στις πρόσφατες ταχύτατες εξελίξεις, οραματιζόμαστε μια ολοκληρωτική απομάκρυνση αυτού που κοινώς αναφέρεται ως Παγκόσμια Κυβέρνηση/Άρχουσα τάξη ή όπως λένε οι Αμερικανοί «ελίτ».”
Η ΜΙ6 μας ζήτησε να προσέξουμε πως η Βασίλισσα εμφανίστηκε δημόσια στις 13 Ιουνίου για να πάψει τις φήμες περί θανάτου της ή αντικατάστασής της. Σημειώνουν πως η Βασίλισσα υποστηρίζει πλήρως τη θετική αλλαγή στον κόσμο με όλες τις απαραίτητες προεκτάσεις.
Στα πλαίσια αναζήτησης θετικής αλλαγής έγινε και η συνάντηση μεταξύ των Δυτικών και Ανατολικών μυστικών κοινωνιών την περασμένη εβδομάδα. Εδώ είναι κάποιες επιπλέον λεπτομέρειες σχετικά με τη συνάντηση, από έναν συμμετέχοντα:
“Ο εκπρόσωπος της Ασιατικής Μυστικής Κοινωνίας είπε πως διέθεταν στοιχεία αξίας δεκάδων τρισεκατομμυρίων δολαρίων-βασισμένων σε χρυσό- που μπορούσαν να βάλουν στο τραπέζι. Χρειάζονταν μία συμφωνία με αυτούς που έχουν το Συμβούλιο της Ομοσπονδιακής Τράπεζας υπό τον έλεγχό τους ώστε να τα νομισματοποιήσουν. Οι Ασιάτες ήθελαν μοιρασιά 60/40 προς όφελός τους. Ωστόσο, ο εκπρόσωπος των Δυτικών επέμεινε στα 50/50. Οι Ασιάτες θέλουν 60% επειδή ελέγχουν το μεγαλύτερο μέρος του παγκόσμιου χρυσού και της βιομηχανικής ισχύος.
Ωστόσο, η Δυτική πλευρά τονίζει ότι αν και είχαν την τεχνική ικανότητα να σκοτώσουν ή να υποδουλώσουν το μεγαλύτερο μέρος της Ασίας από τον 19ο αιώνα, αντ΄αυτού μετέφεραν χρήματα, τεχνολογία και βιομηχανική δύναμη για να βοηθήσουν τους Ασιάτες να βελτιώσουν τις κοινωνίες τους. Επιπλέον, η Δύση μπορεί να φέρει στο τραπέζι φουτουριστική τεχνολογία πολύ πιο εξελιγμένη απ΄ό,τι διαθέτει η Ασία.
Τελικά, η Δύση θα πρέπει να απομακρύνει εντελώς τη σατανική μόλυνσή της πριν αρχίσει να σκέφτεται οποιαδήποτε μεταφορά δύναμης προς την Ασία. Αν η Ασία καταλάμβανε τη Δύση ως έχουν τώρα τα πράγματα, θα διείσδυαν μέσα τους και θα τους σάπιζαν οι Σατανιστές, ακριβώς όπως έκαναν και στις ΗΠΑ. Η Δύση πρέπει να ολοκληρώσει την αυτοθεραπεία της πριν καταστεί δυνατή οποιαδήποτε μεταφορά.”
Η ημερομηνία της επόμενης συνάντησης δεν έχει ακόμη οριστεί, αλλά οι Ασιάτες είπαν πως χρειάζονται να συγκεντρώσουν κάποια έγγραφα πριν αρχίσουν να απελευθερώνονται κονδύλια. Είπαν πως κάτι τέτοιο θα μπορούσε να συμβεί από τις αρχές Ιουλίου.
Κλείνοντας, αυτή την εβδομάδα θα θέλαμε να παρουσιάσουμε την αναφορά ενός αναγνώστη που κατοικεί εντός της επονομαζόμενης «ελεύθερης ζώνης» στο Σιάτλ:
“Αυτή την εβδομάδα η αστυνομία του Σιατλ διατάχθηκε να εκκενώσει την Ανατολική Περιοχή του Capitol Hill. Για την ιστορία, αυτή ήταν η περιοχή που έλαβε χώρα μέρος των ταραχών του WTO (Οργανισμός Διεθνούς Εμπορίου) το 2000. Τις έζησα ο ίδιος αυτές τις ταραχές. Οι ίδιες ομάδες διαμαρτύρονταν ουσιαστικά για τους ίδιους λόγους – ανάληψη ευθυνών και διαφάνεια σε όλες τις μορφές της διακυβέρνησης.
Οι ειδήσεις δε μιλούσαν γι΄αυτό, εκτός των εναλλακτικών μέσων ενημέρωσης. Έχοντας δει ο ίδιος την κατάσταση, ήταν αρκετά ειρηνική και δεν υπήρχαν λεηλασίες ή εκτεταμένοι βανδαλισμοί. Αν και η λίστα των αιτημάτων προήλθε από μια ομάδα Antifa/Αναρχικών που δε μιλούσαν εκ μέρους της κοινότητας. Οι περισσότεροι από αυτούς που είναι υπεύθυνοι για την ασφάλεια δεν επιθυμούν ούτε βία ούτε καταστροφές, μόνο διάλογο με την αστυνομία και το Δήμαρχο. Μέχρι σήμερα δεν έχει επιτευχθεί.
Αρχικά (από πληροφορίες που άκουσα από τις δυνάμεις επιβολής του νόμου) η ομάδα που ανέλαβε άρχισε να ετοιμάζει την κατάσταση για ένοπλη σύγκρουση με την αστυνομία και την Εθνοφρουρά. Αυτές οι ομάδες εκ των υστέρων μετακινήθηκαν από την περιοχή. Τώρα εκμεταλλεύονται την κατάσταση οι παρατρεχάμενοι για να επεκτείνουν την ατζέντα τους και το έγκλημα αρχίζει να κορυφώνει. Κάποιες ομάδες ταρακούνησαν τους επιχειρηματίες για να πουλήσουν προστασία και να πάρουν χρήματα. Άλλες έκλεψαν μόνο αγαθά με την απειλή όπλων.
Όσο κι αν θα ήθελα να το δω όλο αυτό να διαλύεται, θα πρέπει να συνεχίζει να παίζεται ώστε να μπορέσει να δει ο υπόλοιπος κόσμος τι συμβαίνει όταν η αστυνομία αποχωρεί. Αναμφισβήτητα είναι ένας τρόπος των Δημοκρατικών να επιδείξουν ως ανήθικη την αστυνομία και να αντικαταστήσουν τους απλούς αστυνομικούς με τους μπράβους τους που θα τους  κάνουν τα θελήματα. Το είδα από πρώτο χέρι με τον Ράμσφελντ και τον Ομπάμα κατά τη διάρκεια της θητείας τους.
Αυτά όλα δεν θα λήξουν ειρηνικά. Θα προκύψει βία όταν η μία ή η άλλη ομάδα θα προσπαθήσει να πάρει τον έλεγχο. Όπως και να ‘χει, πρόκειται για προσχεδιασμένο σενάριο για λαϊκή κατανάλωση…. θα δούμε πώς θα τελειώσει.”
Δεν υπάρχει αμφιβολία παίδες, ζούμε γεγονότα που για καλό ή για κακό έχουν βιβλικές ή τουλάχιστον ιστορικές διαστάσεις.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters