Πέμπτη 18 Ιουνίου 2020

Ο Barr ρίχνει το σφυρί σε τέσσερις δολοφόνους παιδιών, διατάζει ημερομηνίες εκτέλεσης.


Ο γενικός εισαγγελέας william barr διέταξε εκτελέσεις κρατουμένων που έχουν καταδικαστεί για δολοφονία και βιασμό παιδιών Ο Γενικός Εισαγγελέας William Barr διέταξε τις ημερομηνίες εκτέλεσης τεσσάρων τρόφιμων που καταδικάστηκαν για τη δολοφονία και τον βιασμό παιδιών.
Η προβλεπόμενη εκτέλεση θα είναι η πρώτη ομοσπονδιακή εκτέλεση από το 2003.
είπε ο κ. Barr σε δήλωσή του:
′′ Ο αμερικανικός λαός, ενεργώντας μέσω του Κογκρέσου και των προέδρων και των δύο πολιτικών κομμάτων, έδωσε εδώ και καιρό οδηγίες για τον κατηγορούμενο που καταδικάστηκε για τα πιο ειδεχθή εγκλήματα να καταδικαστεί στη θανατική ποινή ".
′′ Οι τέσσερις δολοφόνοι που ήταν προγραμματισμένοι για εκτέλεση σήμερα έχουν αποτελέσει αντικείμενο πλήρους και δίκαιης διαδικασίας σύμφωνα με το Σύνταγμα και τους νόμους μας ", ανέφερε.

′′ Χρωστάμε στα θύματα αυτών των φρικιαστικών εγκλημάτων, και στις οικογένειες που μένουν πίσω, να συνεχίσουν την ποινή που επιβάλλει το δικαστικό μας σύστημα."
Το Ομοσπονδιακό Γραφείο Φυλακών (BOP) θα ξαναρχίσει την εκτέλεση υπό τις εντολές του Barr.
Το άτυπο μορατόριουμ στην ομοσπονδιακή εκτέλεση εφαρμόζεται από το 2003, όταν ο Louis Jones εκτελέστηκε για βιασμό, δολοφονία και απομάκρυνση μιας γυναίκας στρατιώτη.
Το Ισοζύγιο εμποδίστηκε να εκτελέσει στην ηλικία της πλειοψηφίας, ένα περιφερειακό δικαστήριο εξέδωσε προδικαστική απόφαση.
Αλλά τον Απρίλιο, το Εφετείο των ΗΠΑ ακύρωσε την απόφαση, η οποία άνοιξε το δρόμο για περαιτέρω εκτέλεση.
Ο Barr διέταξε το BOP να προγραμματίσει την εκτέλεση τη Δευτέρα.
Οι τρόφιμοι που έχουν καταδικαστεί για βιασμό και δολοφονία παιδιών που έχουν προγραμματιστεί για εκτέλεση είναι:
- Daniel Lewis Lee, καταδικάστηκε για τη δολοφονία μιας οικογένειας τριών, συμπεριλαμβανομένου ενός 8 χρονου κοριτσιού.
Αφού τους έκλεψε και τους πυροβόλησε με αναισθητικό όπλο, κάλυψε το κεφάλι τους με πλαστικές σακούλες, τους σφράγισε με αυτοκόλλητη ταινία και τους πέταξε σε βάλτο.
- Wesley Ira Purkey, ο οποίος καταδικάστηκε για βιασμό και δολοφονία 16 χρονου κοριτσιού, και δολοφόνησε μια 80 χρονη γυναίκα με σφυρί νύχια.
- Ο Keith Dwayne Nelson, ο οποίος απήγαγε ένα 10 χρονο κορίτσι roller που έκανε πατινάζ μπροστά από το σπίτι της, την βίασε και την στραγγάλισε μέχρι θανάτου με μια κλωστή.
- Dustin Lee Honken, ο οποίος πυροβόλησε και σκότωσε πέντε ανθρώπους - συμπεριλαμβανομένης μιας μητέρας και της 10 και 6 χρονης κόρης της.
Τρεις από αυτές θα ξεκινήσουν στις 13 Ιουλίου
Η εκτέλεση του Νέλσον έχει προγραμματιστεί για τις 28 Αυγούστου
Αλλά οι δικηγόροι του κρατούμενου ζητούν από το Ανώτατο Δικαστήριο να επέμβει.
Οι δικηγόροι των κρατουμένων ζήτησαν από το Ανώτατο Δικαστήριο να παρέμβει.
Οι δικηγόροι του Lee ισχυρίστηκαν ότι η κυβέρνηση χρησιμοποιεί ′′ πρόχειρη επιστήμη και ψευδή στοιχεία ′′ στην περίπτωσή της.
Εν τω μεταξύ, ο δικηγόρος του Ischi δήλωσε ότι ο πελάτης του είχε σχιζοφρένεια, άνοια και νόσο Αλτσχάιμερ, σύμφωνα με το Associated Press.
Ο δικηγόρος του L υποστήριξε ότι η καταδίκη ′′ μολύνθηκε από κακή συμπεριφορά και την αναποτελεσματικότητα των δικηγόρων ".
Η περαιτέρω εκτέλεση θα οριστεί σε μεταγενέστερη ημερομηνία, σύμφωνα με το υπουργείο Δικαιοσύνης.
Μέσω του Jeppy Néron





AG Barr: Θα εκτελεστούν δολοφόνοι παιδιώνΠανικός Χόλιγουντ Flower_Shortage! Περισσότερα κωδικοποιημένα Tweets! - Τέλειο βίντεο


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters