Τετάρτη 3 Ιουνίου 2020

ΨΥΧΡΑΙΜΙΑ ΑΝΟΙΧΤΑ ΑΥΤΙΑ & ΜΑΤΙΑ. ΒΟΜΒΑ ΜΕΓΑΤΟΝΩΝ: ΣΤΗΜΕΝΟΣ ο «θάνατος» του George Floyd. Σύνδεση με τον ψευτο- κορωνοϊό και τον…ΚΟΜΠΙ ΜΠΡΑΪΝΤ!!! ΟΛΑ τα στοιχεία. ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ


 -Του ερευνητή – δημοσιογράφου Ιωάννη Κουντούρη | Λος Άντζελες  ΚΑΛΑ ΚΡΑΤΕΙ ΤΟ…ΔΙΑΙΡΕ ΚΑΙ ΒΑΣΙΛΕΥΕ ΣΤΙΣ ΦΥΛΕΤΙΚΕΣ ΣΧΕΣΕΙΣ ΛΕΥΚΩΝ ΚΑΙ ΜΑΥΡΩΝ!!!… ΜΕΓΑΛΗ…ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ο ψευτο- θάνατος του Τζόρτζ Φλοϊντ…!!!"Η ανθρώπινη φυλή μαθαίνει να διαβάζει τη γλώσσα του συμβολισμού, τότε ένα μεγάλο πέπλο θα πέσει από τα μάτια των ανθρώπων." – Manly P Hall...


Για μια ακόμη φορά, ο κόσμος πέφτει ΕΡΜΑΙΟ ενος ακόμη ψεύτικου δημόσιου γεγονότος, είτε μιλάμε για «τρομοκρατική επίθεση», «πυροβολισμό», «θάνατο» μεγάλης διασημότητος (π.χ. Κόμπι Μπραϊντ), κ.ο.κ...

Ισχυρίζεται ότι ένας αστυνομικός ονόματι Derek Chauvin (Ντέρεκ Τσάββιν) «πάτησε», με το ένα γόνυ του, μέχρι θανάτου έναν Αφρικο-αμερικανό ονόματι George Floyd (Τζορτζ Φλόιντ). Είναι όμως έτσι τα πράγματα, ιδιαίτερα που υπάρχει ΚΑΙ βίντεο αυτού του «γεγονότος»;;;

ΕΑΝ πιστεύετε όλα αυτά, τότε ξεχνάτε ότι σήμερα, τα ΜΜΕ έχουν την ικανότητα να περάσουν Ο,ΤΙ ΘΕΛΟΥΝ στον κόσμο ως «αληθινό» ενώ είναι.. ΨΕΥΤΙΚΟ!!!
Το θέμα εδώ δεν πρόκειται για αυτά που βλέπουμε στις τηλεοράσεις, αλλά να φροντίσουμε να μην ξεγελιόμαστε από αυτά που βλέπουμε, διότι είναι αδιαμφισβήτητο γεγονός ότι την τηλεόραση τι εφηύρε η…CIA για την…ΠΛΥΣΗ ΕΓΚΕΦΑΛΟΥ ΤΗΣ ΜΑΖΑΣ!!!
Προσέξτε τα εξής σημεία που κάνουν το όλο ΠΑΠΑΜΥΘΙ-ΘΕΑΜΑ αυτό να καραρρέουν…
-Η «δολοφονία» είναι στην 38th Street (Οδό 38η). Το δε 38, σύμφωνα με την αριθμολογία = Death, Murder, Killing (Θάνατος, δολοφονία, φόνος). ΤΥΧΑΙΟ;;;
-Οι αναταραχές που έχουν ξεσπάσει εκεί, «ξέσπασαν» στην…East 33rd Street (οδό…33η της Ανατολής). Το 33 είναι ο ανώτατος βαθμός της…ΜΑΣΟΝΙΑΣ.
-ΠΡΟΣΕΞΤΕ την πινακίδα του οχήματος του Τσάββιν. Γράφει…POLICE. ΠΟΙΟΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΣ ΓΡΑΦΕΙ ΤΗ ΛΕΞΗ «ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ» ΣΤΗΝ ΠΙΝΑΚΙΔΑ ΤΟΥ;;;!! ΕΛΕΟΣ ΔΗΛΑΔΗ!!! Και λέξη POLICE =…33. ΤΥΧΑΙΟ ΚΙ ΑΥΤΟ;;;….
-Είναι όντως «αστυνομικός» ο κος Τσάββιν, διότι ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΟΙ ΓΕΙΤΟΝΕΣ ΤΟΥΣ ΛΕΝΕ ΟΤΙ  ΔΕΝ ΗΞΕΡΑΝ ΚΑΝ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ…!!! Νόμιζαν ότι ήταν κτηματομεσίτης!!! Δείτε τώρα το σχετικό βίντεο…
-Το επίθετο Chauvin (Τσάββιν), στα ΑΓΓΛΙΚΑ, και σύμφωνα με την αριθμολογία ίσον…. = 33. ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΑΡΧΙΣΕΙ ΝΑ ΣΧΗΜΑΤΙΖΕΤΑΙ ΕΝΑ…ΜΟΤΙΒΟ ΕΔΩ…
-Το νοσοκομείο στο οποίο μετεκομίσθη ο Φλοϊντ ήταν το Hennepin County Medical Center (Ιατρικό Κέντρο του Νομού Hennepin) = 133.
 
ΕΤΣΙ ΜΑΣ ΜΙΛΑΝΕ οι κρυφοί μας μάστορες, ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΑ…ΝΟΥΜΕΡΑ, ΤΟΥΣ ΣΥΜΒΟΛΙΣΜΟΥΣ ΚΑΙ ΤΑ ΣΗΜΑΔΙΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΠΕΤΑΝΕ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΜΕΣΩ ΑΠΟ ΤΑ ΜΜΕ. ΔΕΝ ΘΑ ΜΑΣ ΠΟΥΝΕ ΠΟΤΕ ΕΥΘΑΡΣΩΣ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΚΑΝΟΥΝ Ή ΠΟΥ ΈΧΟΥΝ ΚΑΤΑ ΝΟΥ ΝΑ ΜΑΣ ΚΑΝΟΥΝ!!!
Δείτε τώρα τον δήμαρχο εκεί που, οφείλω να σας πω, είναι ένας από τους…ΧΕΙΡΟΤΕΡΟΥΣ ΗΘΟΠΟΙΟΥΣ ΠΟΥ ΕΧΩ ΔΕΙ ΠΟΤΕ ΣΤΗ ΖΩΗ ΜΟΥ!….
Προσέξτε το….ΦΟΝΤΟ της ακόλουθης φωτογραφίας όπου βλέπουμε τον George Floyd. ΚΑΙ ΤΙ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΟΛΥ;;; Μα τη λέξη…CORONA…ΚΩΡΟΝΑ…δηλαδή….ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ!!!
Αυτό όμως μας θυμίζει ένα…ΆΛΛΟ ΨΕΥΤΙΚΟ ΔΗΜΟΣΙΟ «ΓΕΓΟΝΟΣ»: ΤΟΝ “ΘΑΝΑΤΟ”, δηλαδή, του…ΚΟΜΠΙ ΜΠΡΑΙΝΤ!!!
Υπάρχει δηλαδή…ΣΥΝΔΕΣΗ μεταξύ του George Floyd και του…Kobe Bryant (Κόμπι Μπράιντ);;; ΒΕΒΑΙΩΣ ΥΠΑΡΧΕΙ, όπως η σύνδεση μεταξύ του ψευτο- θανάτου του Μπράιντ με τον ΨΕΥΤΟ- …ΚΟΡΩΝΟΪΟ!!!
Αν ψάξετε στην μηχανή αναζητήσεως του σάιτ μας, “ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΝΕΩΝ ΤΩΡΑ” (GreekNewsOnDemand.com), για τις λέξεις «Κόμπι Μπράιντ» και «θάνατος, Κομπι Μπράντ», εκεί θα βρεί δεκάδες άρθρα που είχαμε δημοσιεύσει πριν μήνες φέτος για τον…ΣΤΗΜΕΜΟ θάνατο του και πως συνδέεται με το…COVID-19!!! Π.χ., η πόλις στην οποίαν «θάφτηκε» ο Κόμπι μαζί με τη κόρη του ονομάζεται…ΚΟΡΩΝΑ ΝΤΕΛ ΜΑΡ, της Καλιφόρνιας. CORONA DEL MAR. ΤΥΧΑΙΟ ΑΥΤΟ;;
Είναι «τύχαιο» επίσης πως το Kobe στα Εβραϊκά μεταφράζεται ως…COVID ;;;
Διαβάστε λοιπόν μερικά από τα αποκαλυπτικά μας άρθρο στο σάιτ μας για τον ψεύτικο θάνατο του Κόμπι για να καταλάβετε, όπως….
Ο Τζορτζ Φλόιντ και ο τώρα πρώην αστυνομικός Ντέρεκ Τσάββιν εργάστηκαν σε ασφάλεια στο κλαμπ El Nuevo Rodeo στη οδό Lake, σύμφωνα με τη Maya Santamaria. Η Santamaria ήταν ιδιοκτήτρια του κτηρίου για σχεδόν δύο δεκαετίες, αλλά πούλησε τον χώρο τους τελευταίους μήνες.

“Ο Τσάββιν ήταν ο εκτός υπηρεσίας αστυνομικός μας για σχεδόν τα 17 χρόνια που ήμασταν ανοιχτοί σαν επιχείρηση”, δήλωσε η Σανταμαριά. «Δούλευαν ταυτόχρονα (Φλοϊντ και Τσαββίν)• απλά ο Τσάββιν δούλευε έξω ενώ οι σεκουριτάδες ήταν μέσα».
ΔΗΛΑΔΗ, ΓΝΩΡΙΖΟΝΤΑΝ ΦΛΟΪΝΤ ΚΑΙ ΤΣΑΒΒΙΝ ΕΔΩ ΚΑΙ ΑΡΚΕΤΟ ΚΑΙΡΟ!!!
Δείτε τώρα το ακόλουθο απόσπασμα του άρθρου…
Χαρακτηριστικό του «θανάτου» του George Floyd είναι πως όταν τον «σκότωνε» ο Τσαββίν, φώναζε ο Floyd «Δεν μπορώ να αναπνέω!» (“I can’t breathe!”). Αλλά…ΠΑΛΙ αυτό μας θυμίζει μια…ΑΛΛΗ ΨΕΥΤΙΚΗ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ, αυτήν ενος ΆΛΛΟΥ ΜΑΥΡΟΥ ονομάτι Eric Garner, ο οποίος φώναζε ΚΙ ΑΥΤΟΣ το «ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΑΝΑΠΝΕΩ!» την ώρα που τον «δολοφονούσαν» αστυνονικοί στην πόλη Staten Island της Νέας Υόρκης το 2014 (περισσότερα εδώ).
Και…ΟΛΩΣ «ΤΥΧΑΙΩΣ», το ἴδιο φώναζε κι ο…GEORGE FLOYD. ΓΙΑ ΦΑΝΤΑΣΤΕΙΤΕ!!! Ίσως ο κος…ΚΟΜΠΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΦΩΤΙΣΕΙ ΠΕΡΑΙΤΕΡΩ ΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ, Ο ΟΠΟΊΟΣ, ΜΕΤΑ ΤΗΝ «ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ» ΤΟΥ GARNER ΤΟ 2014, ΦΟΡΟΥΣΕ, ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΣΥΜΠΑΙΧΤΕΣ ΤΟΥ ΣΤΟΥΣ LAKERS, ΈΝΑ ΠΟΥΚΑΜΙΣΟ ΠΟΥ ΕΓΡΑΦΕ ΠΑΝΩ ΤΟΥ…«ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΑΝΑΠΝΕΩ».
ERIC GARNER —> ΚΟΜΠΙ ΜΠΡΑΙΝΤ –> COVID —> FLOYD GEORGE. ΧΜΜΜ….
Αυτοί που βλέπουμε στις τηλεοράσεις όσο αφορά όλα αυτά τα ΣΤΗΜΕΝΑ «γεγονότα» είναι ΟΛΟΙ…ΗΘΟΠΟΙΟΙ που παίζουν τους δικούς…ΡΟΛΟΥΣ σε αυτά τα ψευτο-δράματα της Νέας Τάξης Πραγμάτων που προορίζονται ΜΟΝΟ και ΜΟΝΟ για την ΠΑΡΑΠΛΑΝΗΣΗ ΤΗΣ ΜΑΖΑΣ για να μην μάθει ΠΟΤΕ τι εκτυλίσσεται ύπουλα… ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΑ ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΑ και…ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΤΟΥ!!!
Μιλάμε εν προκειμένω για μια ΜΕΓΑΛΗ…ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ όσον αφορά τον ψεύτο- θάνατο του Τζόρτζ Φλοϊντ που χρησιμεύσει στο να συνεχόζονται οι προστριβές μεταξώ των Μαύρων και των Λευκών ανθρώπων. Οι Λευκοί έχουν γίνει στόχος των Εβραίων Σιωνιστών εδώ και δεκαετίες διότι είναι το τελευταίο ΠΡΟΠΥΡΓΙΟ της καλής, συντηρικής και ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΗΣ ΑΜΕΡΙΚΗΣ. Εξ ου η…ΔΑΙΜΟΝΟΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥΣ από τα ΜΜΕ, κτλ., όσον αφορά στις σχέσεις τους με τους Μαύρους.
Ο Myron Fagan (Μύρων Φάγκαν), ο οποίος ήταν χρόνια μεγάλος και γνωστός σκηνοθέτης στο Μπρόντγουεϊ, Εβραίος ών, ΗΣΠΆΣΘΗ τον Χριστιανισμόν και έγινε κατόπιν εξαιρετικός και ατρόμητος ερευνητής για όλα τα σχετικά που αφορούν την Νέαν [Εβραικην] Τάξιν Πραγμάτων. Έγράψα πριν μερικά χρόνια ένα άρθρον περι της μελέτης που διεξήγαγε ο ίδιος ο Φάγκαν πάνω στο θέμα που αφορά τις σχέσεις Μαύρων-Λευκών-Εβραίων, και για το πώς εδημιουργήθησαν φιλετικά ζητήματα στην Αμερική μεταξυ των τριών ομάδων αυτών.
Όλα ξεκίνησαν απο το 1911 όταν οι Εβραίοι στο Μπρόντγουεϊ εφτιάξαν μια παράσταση με τίτλο «ΤΟ ΧΩΝΕΥΤΉΡΙ», η οποία έδειχνε πως οι λευκοί άνθρωποι «μισούν» όλους ΚΑΙ τους μαύρους ΚΑΙ τους εβραίους, και πως κάνανε κι άλλα κακά εις βάρων αυτών των δύο φυλετικων ομάδων.  Απο τοτε ξεκίνησε αυτό το πρόβλημα στην Αμερική και ετσι διεγείρουν οι εβραίοι τους μαύρους και τις άλλες φυλές κατα των λευκών! Αναφέρω επισης και τις μελέτες που έκανε ο Φάιγκαν (Fagan) για το πως ανέλαβαν οι Εβραίοι την εξουσία της Αμερικής απο την στροφή του αιώνος και εξής. ΉΤΑΝ ΑΠΊΣΤΕΥΤΟΣ Ο ΦΆΓΚΑΝ. ΕΞΈΘΕΣΕ ΑΚΌΜΑ ΚΑΙ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΑΣ ΣΤΟ ΧΟΛΙΓΟΥΝΤ!
Αλλά, προσέξτε, γιατί αυτές οι σκευωρίες των Εβραίων που αναφέρει εδώ ο Φάγκαν, χρησιμοποιούνται ακόμη και σήμερα εις βάρος ΆΛΛΩΝ ΕΘΝΏΝ—ΣΥΜΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΜΈΝΗΣ ΤΗΣ ΕΛΛΆΔΟΣ.  Στην περίπτωτη της Ελλάδος, η Ευρωπαϊκη Ένωσις εδημιούργησε ένα μετανευστευτικό σχέδιο για να χρησιμοποιηθει και εις βάρος της Ελλάδος που ανάγεται απο τον πόλεμο στο Κόσσοβό και μετά, οπότε είχει πει στην Ελλάδα να αρχίσει να δέχεται τακτικά μεγάλο αριθμο λαθρομεταναστών στο εδαφος της και θα παίρνει κοινωνική βοήθεια απο την ΕΕ!
ΚΑΙ ΟΣΟΙ ΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΔΕΧΟΝΤΑΙ…«ΡΑΤΣΙΣΤΕΣ» ΕΙΝΑΙ, ΟΠΩΣ ΟΙ ΛΕΥΚΟΙ ΣΤΙΣ ΗΠΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΜΑΥΡΟΥΣ!!!
Περισσότερα στο «Myron Fagan on Rothschild’s Banking and Communist Takeover of America» | Λίνκ: http://300sploggers.blogspot.com/2010/12/myron-fagan-on-rothschilds-banking-and.html
Δείτε τώρα την ακόλουθη pod cast του RussianVids  στο Youtube όπου αναλύει την όλη ΨΕΥΤΟ-δολοφονία αυτήν με απίστευτες αποκαλύψεις! Αυτόν τον έχουμε φιλοξενήσει αρκετές φορές στην ελληνική τηλεοπτική εκπομπή «ΚΩΔΙΚΑΣ ΜΥΣΤΗΡΙΩΝ» του ASTRA TV από τον Βόλο με τον κ Βασίλη Μπαντίδη. Μας έχει βοηθήσει στο να ξυπνήσουμε σε αρκετά ΨΕΥΤΙΚΑ «γεγονότα» (π.χ., «τρομοκατικές επιθέσεις», στημένοι πυροβολισμοί και όχι μόνο) δημιουργημένα από τους κρυφούς ελεγκτές-εξουσιαστές αυτού του κόσμου!!!…



Fotios Koytsinhs και 3 ακόμη κοινοποίησαν μια δημοσίευση.

Αρίστανδρος ΑνδρομέδειοςΑκολουθήστε



ΟΣΟ ΣΚΑΛΙΖΕΙΣ ΒΡΙΣΚΕΙΣ....

Ο ΜΑΥΡΟΣ "ΜΑΚΑΡΙΤΗΣ" ΤΖΩΡΤΖ ΦΛΟΫΝΤ ΗΤΑΝ ΣΤΡΕΗΤ ΠΟΡΝΟΣΤΑΡ ΚΑΙ Ο "ΜΠΑΤΣΟΣ" ΠΟΥ ΤΟΝ "ΕΠΝΙΞΕ" ΗΤΑΝ ΗΘΟΠΟΙΟΣ ΚΑΙ ΓΚΕΗ ΠΟΡΝΟΣΤΑΡ...(ΦΩΤΟΣ ΚΑΙ ΒΙΝΤΕΟ ΑΡΚΕΤΑ)
ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ ΓΝΩΣΤΟΙ ΑΠΟ ΠΡΙΝ, ΕΡΓΑΖΟΝΤΑΝ ΣΤΟ ΙΔΙΟ NIGHT CLUB.
Ο ΗΘΟΠΟΙΟΣ ΚΑΙ ΓΚΕΗ ΠΟΡΝΟΣΤΑΡ "ΜΠΑΤΣΟΣ" ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΕΝΑ ΣΩΡΟ ΦΩΤΟΣ ΜΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΚΛΙΝΤΟΝ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΚΑΛΙΚΑΝΤΖΑΡΟΥΣ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΑ ΑΠΟ ΔΙΠΛΑ, ΕΝΩ ΠΑΡΑΛΛΗΛΑ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΦΩΤΟΣ ΣΤΗ ΒΟΜΒΙΣΤΙΚΗ ΕΠΙΘΕΣΗ ΤΟΥ ΜΑΡΑΘΩΝΙΟΥ ΤΗΣ ΒΟΣΤΩΝΗΣ ΚΑΙ ΣΤΟ ΠΙΣΤΟΛΙΔΙ ΣΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΤΟΥ ΣΑΝΤΗ ΧΟΥΚΣ. (CRISIS ACTOR)


ΑΧ ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ...ΓΙΑΤΙ ΜΑΣ ΤΟ ΔΩΣΑΤΕ;...ΤΙΠΟΤΑ ΚΡΥΦΟ ΔΕ ΜΕΝΕΙ ΓΙΑ ΠΟΛΥ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters