Τετάρτη 3 Ιουνίου 2020

ΕΚΤΑΚΤΟ! Επεισόδια και στην Αθήνα για όσα συμβαίνουν στις Ηνωμένες Πολιτείες (ΒΙΝΤΕΟ)

Έγινε πρόσκληση για διαδήλωση έξω από την Αμερικανική Πρεσβεία....

Και στην Αθήνα ξέσπασαν επεισόδια, στο πλαίσιο των λεηλασιών που πραγματοποιούνται στις ΗΠΑ από την αριστερή οργάνωση ANTIFA.
Τα επεισόδια ξέσπασαν λίγο μετά τις 8μιση το βράδυ, έξω από την αμερικανική πρεσβεία στο κέντρο της Αθήνας. 
Πολίτες και αριστερές συλλογικότητες πραγματοποίησαν πορεία στην Αμερικανική Πρεσβεία ενώ σημειώθηκαν συγκρούσεις όταν νεαροί εκτόξευσαν μολότοφ προς τις αστυνομικές δυνάμεις.
Έριξαν μολότοφ, έστησαν οδοφράγματα και πετούσαν πέτρες. Τα επεισόδια κράτησαν περίπου δέκα λεπτά, τώρα η κατάσταση δείχνει να έχει ηρεμήσει.
Συγκεκριμένα, λίγο μετά τις 19:00, περίπου 2.000 διαδηλωτές συγκεντρώθηκαν στην πλατεία Συντάγματος προκειμένου να πραγματοποιήσουν πορεία διαμαρτυρίας προς την πρεσβεία των Η. Π. Α.
Για την πορεία έγινε ειδική πρόσκληση:
Λόγω της πορείας, σταμάτησε η κυκλοφορία στην πλατεία Συντάγματος και τους γύρω δρόμους, καθώς και στην Βασιλίσσης Σοφίας μέχρι την Αμερικανική Πρεσβεία.
Ο κύριος όγκος της πορείας είχε φτάσει στην πρεσβεία των ΗΠΑ και πριν ολοκληρωθεί, τα επεισόδια ξέσπασαν στο ύψος του Μεγάρου Μουσικής. 
Οι διαδηλωτές πέταξαν μολότοφ, πέτρες και μπουκάλια κατά της διμοιρίας των ΜΑΤ που βρισκόταν μπροστά από την πρεσβεία ενώ έβαλαν και φωτιά σε κάδους απορριμμάτων.


el.gr


https://thesecretrealtruth.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters