Τετάρτη 3 Ιουνίου 2020

Πώς, πότε και ποιοι προκαθόρισαν τη χριστιανική πίστη


Ενα σύντομο ντοκυμαντέρ που καταγράφει ιστορικά δεδομένα που αφορούν την εδραίωση της θρησκείας (γωνιακό μαγαζί) τη θεσμοθέτηση του ιερατείου, το δόγμα, και εν γένει την ψυχονοητική χειραγώγηση των μαζών.  Δύο τα ισχυρά ιερατεία στον πλανήτη.  Το πολιτικό και το θρησκευτικό. Συγκοινωνούντα δοχεία. Δύο προαιώνια δένδρα με τα κλαδιά και τα παρακλάδια τους, διαπλεκόμενα.
Η θρησκειο-πολιτική ατζέντα σίγουρα δεν είναι σημερινό φαινόμενο. Στόχος της ήταν είναι και θα είναι, η απόκρυψη ή η στρέβλωση αληθειών απο τους χειραγωγούς και ελεγκτές των συνειδήσεων
(είτε ιεράρχες είτε πολιτικούς) που θα ήταν καθοριστικές για την ψυχονοητική ανέλιξη του ανθρώπου (στο πνευματικό πεδιο) και κατ’επέκταση για τη συνειδητή αντίληψη του αυτεξούσιου και των εξ ορισμού υπαρκτών ατομικών δικαιωμάτων που κανείς δεν δικαιούται να αφαιρεί, καταπατά ή καταστέλλει (στο κοινωνικοπολιτικό πεδίο)
Εστιάζοντας στο πρώτο σκέλος (το πνευματικό ) το οποίο πραγματεύεται αυτο το βίντεο,  οι αντιδράσεις  ήταν ήδη (μια μέρα μετά την ανάρτησή του) πολλές, ποικίλες και κατά κανόνα έντονες… Σύνηθες φαινόμενο στην ανθρώπινη ψυχολογία, είναι η ενστικτώδης επίθεση, αποκλείοντας την ψύχραιμη και αποστασιοποιημένη πρόσληψη της παροουσίασης, κι αυτο διότι αν κάτι πάει κόντρα σε ένα συγκεκριμένο σύστημα πεποιθήσεων, εκλαμβάνεται ως σκοτεινό, κακόβουλο και καταστροφικό γι’αυτό και οι άνθρωποι πάντα αντιδρούν ενστικτώδικα και σπασμωδικά απέναντι σε ό,τι απειλεί να γκρεμίσει το εδραιωμένο σύστημα πεποιθήσεών τους.
Το βίντεο παραθέτει ιστορικά δεδομένα που αν τα δει κανείς με ανοιχτό μυαλό, αντικειμενικά,  συναισθηματικά αποστασιοποιημένα και χωρίς τους φακούς των ατομικών του πεποιθήσεων, (δύσκολο μεν εφικτό δε) μπορεί να βγάλει κάποια συμπεράσματα ή/και να αντιδράσει διαφορετικά.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters