Τετάρτη 3 Ιουνίου 2020

”Αμερικάνικη Άνοιξη”: σχεδόν 10.000 συλλήψεις και περί τους 70.000 Εθνοφρουροί στο δρόμο….ΣΤΡΑΤΟΚΡΑΤΙΑ

Παρά την αυστηροποίηση μέτρων για αντιμετώπιση της ”αμερικάνικης άνοιξης” το κίνημα μαζικοποιείται όλο και πιο πολύ ενώ διεθνοποιείται καθώς μεγάλες κινητοποιήσεις έγιναν σε πολλές χώρες από Καναδά ως τη Σκανδιναβία και τη Ν Ζηλανδία και κορυφώθηκαν μ’ επεισόδια χθες στο Παρίσι και μεγάλες πόλεις της Γαλλίας όπως Λιών και Λίλ και στην Αγγλία όπου στο Λονδίνο μετά από τις διαδηλώσεις στο Hyde Park πριν λίγο μάχες σώμα με σώμα πραγματοποιήθηκαν στην Downing Street.Στις ΗΠΑ 26 Πολιτείες έχουν ενεργοποιήσει την Εθνοφρουρά τους, με σχεδόν 80 περιοχές να εφαρμόζουν απαγόρευση κυκλοφορίας εν μέσω των διαδηλώσεων μετά το θάνατο του Τζορτζ Φλόιντ.Το Σαββατοκύριακο ξέσπασαν διαδηλώσεις σε δεκάδες πόλεις των ΗΠΑ. Τουλάχιστον 4.400 άτομα συνελήφθησαν τη Δευτέρα, σύμφωνα με το Associated Press.
Mαζικές κι αθρόες συλλήψεις στις ΗΠΑ κατά τη διάρκεια της εξέγερσης. Η αστυνομία έχει συλλάβει περισσότερους από 9.300 άτομα στις 8 μέρες των βίαιων διαδηλώσεων. Στο μεταξύ ο Τραμπ παραδέχθηκε το ταπεινωτικό γι αυτόν ότι την Παρασκευή φυγαδεύθηκε στο κρησφύγετο του Λευκού Οίκου αλλά για να διασκεδάσει τις εντυπώσεις επικαλέστηκε ότι μετέβη για .. επιθεώρηση...Τριγμοί στο κυβερνητικό στρατόπεδο σ΄επίπεδο κορυφής άλλη γραμμή υιοθετεί ο Υπ. Άμυνας έναντι του Τραμπ που θέλει πάταξη του κινήματος μ’ επιβολή στρατιωτικής πυγμής.Ο Mark Esper σε συνέντευξη τύπου αντιτέθηκε στην ανάπτυξη στην ανάπτυξη στρατού σ΄αμερικάνικο έδαφος για πάταξη του κινήματος υπέρ του George Floyd , αποστασιοποιήθηκε από Αμερικανό Πρόεδρο.Δήλωσε «Η επιλογή χρήσης ενεργών δυνάμεων σε ρόλο επιβολής του νόμου θα πρέπει να χρησιμοποιείται μόνο ως έσχατη λύση και μόνο στις πιο επείγουσες και τρομερές καταστάσεις. Δεν βρισκόμαστε σε μια από αυτές τις καταστάσεις τώρα. Δεν υποστηρίζω την επίκληση του νόμου περί εξέγερσης.”


protest heating up in . Crowd confronting police outside the gates of . Officer punched in the face, numerous objects being thrown at police now.

56 people are talking about this

Από τη Δευτέρα το πρωί, 66.700 στρατιώτες της Εθνικής Φρουράς ενεργοποιήθηκαν για εγχώριες επιχειρήσεις στις Ηνωμένες Πολιτείες προς υποστήριξη των κυβερνητών “, ανέφερε το Δελτίο Τύπου τη Δευτέρα σ΄ανακοινωθέν της Εθνικής Φρουράς.
Έκτοτε, οι μισές Πολιτείες της χώρας έχουν ενεργοποιήσει την Εθνική Φρουρά για να βοηθήσουν την κατά τόπους επιβολή του νόμου.Η Νέα Υόρκη ανακοίνωσε τη Δευτέρα το απόγευμα ότι η πόλη θα θέσει σε ισχύ απαγόρευση κυκλοφορίας στις 11 μ.μ.

Εικόνα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters