Τετάρτη 3 Ιουνίου 2020

ΟΙ ΝΕΟΤΑΞΙΤΕΣ ΣΤΕΛΝΟΥΝ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥΣ ΣΤΙΣ ΤΑΡΑΧΕΣ, ΓΙΑ ΝΑ ΤΙΣ ΟΡΓΑΝΩΣΟΥΝ ΚΑΛΑ! ΣΥΝΕΛΗΦΘΗ Η ΚΟΡΗ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΥΟΡΚΗΣ!

[https://www.etonline.com/nyc-mayor-bill-de-blasios-daughter-arrested-while-protesting-in-manhattan-147463]

Όχι μόνο χειραγωγούν τους δήθεν «εξεγερμένους» οι νεοταξίτες αντίπαλοι του Τραμπ, για να τον ρίξουν από την εξουσία, αλλά στέλνουν στις ταραχές και τα ....παιδιά τους, προφανώς για να τις οργανώσουν καλά!


Ships Ahoy! De Blasio Fam Headed to Italy

Συνελήφθη, λοιπόν, από την αστυνομία της Νέας Υόρκης η 25χρονη Κιάρα Ντε Μπλάζιο, κόρη του «δημοκρατικού» δημάρχου της πόλεως, Μπιλ Ντε Μπλάζιο, που ήταν επικεφαλής των ταραχοποιών.

Inside the weird world of Bill de Blasio, the latest Democrat to ...

Και για όσους καλόπιστους σκεφτούν πως αυτό δε σημαίνει πως υπάρχει οικογενειακή ευθύνη, ο νεοταξίτης δήμαρχος δήλωσε μεν πως δεν την έστειλε ο ίδιος εκεί («δεν μου ζήτησε την άδεια προτού πάει για να διαδηλώσει»), αλλά πως είναι «υπερήφανος για εκείνη, που νοιάζεται τόσο πολύ και είναι διατεθειμένη να βγει εκεί έξω και να κάνει κάτι για αυτό».

Why the De Blasio Family Matters: Meet the 'Boring White Guy' of ...

Κι αν αυτή η ιστορία σας θυμίζει τα τέκνα των βουλευτών του "ΞΥΡΙΖΑ", υπουργών και λοιπών, που συμμετείχαν στις συγκεντρώσεις των παρακρατικών, καλώς σας τήν θυμίζει!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters