Τετάρτη 3 Ιουνίου 2020

Χρήστος Μπαλάσκας: Απειλείται με στυγερή δολοφονία η Ομάδα ΖΗΤΑ


Παραθέτουμε ανάρτηση τού Χρήστου Μπαλάσκα, συνδικαλιστή της ΕΛ.ΑΣ: 

ΑΠΕΙΛΕΙΤΑΙ ΜΕ ΣΤΥΓΕΡΗ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ Η ΟΜΑΔΑ (Ζ). Ομάδα (Ζ) η ομάδα (Θ); Τελικά τι γίνεται; 

Ο κατήφορος δεν θα τελειώσει ποτέ; Τα πράγματα όλο και χειροτερεύουν για την ομάδα (Ζ). Άκουσον άκουσον. Οι ζητάδες τίθενται υπο τις εντολές του Διευθυντή των πεζών περιπολιών. Μα τι γίνεται πιά έχει χαθεί κάθε λογική; Είναι δυνατόν να μετατρέπουν το πιο κοφτερό κομάτι της αιχμής του δόρατος σε ουραγό;

Νομίζω ότι αυτοί οι οποίοι έχουν στο μάτι την ομάδα εδώ και πολύ καιρό, προσπαθούν να της δώσουν τη χαριστική βολή. Βγάζουν το μίσος και τα απωθημένα τους στους συναδέλφους ζητάδες και στήν ομάδα.


Εκτός απο τα ακίνητα το ότι κινούνται κατά μόνας (είναι άκρως επικίνδυνο),και γενικά τις χαμαλοδουλειές, τους φόρτωσαν καινούργια δρομολόγια πέριξ κυβερνητικών κτηρίων και να ελέγχονται απο τον επικεφαλής των πεζών περιπολιών. Δηλαδή κτύπημα στο φιλότιμο και στην περηφάνια των ένδοξων ζητάδων. 


Τώρα μαθαίνουμε για καινούργιο ακίνητο. Εδώ έχω απορία. Η διοίκηση της ομάδας και η διοίκηση της Άμεσης Δράσης κάνουν συνεχώς έγγραφα και αγωνα για ενίσχυση της ομάδας πλήν όμως δεν εισακούγονται.

Γιατί; Λίγα έχει προσφέρει η ομάδα (Ζ) στο κοινωνικό σύνολο; Λίγους νεκρούς έχει εν ώρα καθήκοντος; 
Λίγες επιτυχίες έχει στο ενεργητικό της; 
Κάποιος πρέπει να παρέμβει δυναμικά. 
Η απαξίωση έχει περάσει κάθε όριο. 
Το αρχηγείο και η πολιτική ηγεσία τι λέει για όλα αυτά; 
Έχει γνώση του τι γίνεται; 
Ερωτήματα που πρέπει να απαντηθούν. Αλλιώς διαλύστε τη κύριοι. Να ξέρουν και οι συνάδελφοι τι γίνεται.
Διαλύστε τη και χρεωθείτε το. Έλεος. ΟΛΟΙ ΟΙ ΖΗΤΑΔΕΣ ΚΑΡΤΑ ΤΩΡΑ ΑΛΛΙΩΣ................


http://www.bloko.gr/2020/06/blog-post_43.html

https://greeknation.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters