Τετάρτη 3 Ιουνίου 2020

ΒΙΝΤΕΟ «φωτιά» – Δείτε ποια αποθεώνει τον Τζορτζ Σόρος με αγκαλιές και φιλιά!


Θα το ρίξουν από τα social media;
Ο Τζορτζ Σόρος, όπως και ο Bill Gates, έχουν βρεθεί στο επίκεντρο της δημοσιότητας, ο πρώτος, λόγω φωνών, οι οποίες του προσάπτουν πως υποκινεί τα επεισόδια στις ΗΠΑ μέσω των ακροαριστερών «διαδηλωτών», ο δεύτερος λόγω του κορωνοϊού και των «λύσεων» που έχει σπεύσει να… προσφέρει.
Ένα παλιό βίντεο (2004) έρχεται να βάλει «φωτιά» στο πολιτικό σκηνικό των ΗΠΑ, καθώς εμφανίζει την Χίλαρι Κλίντον, νεότερη, να αποθεώνει τον Τζορτζ Σόρος, αναφέροντας μεταξύ των άλλων πως η Αμερική χρειάζεται ανθρώπους σαν και αυτόν:
«Χρειαζόμαστε ανθρώπους σαν τον Τζορτζ Σόρος, ο οποίος είναι ατρόμητος και έτοιμος να βγει μπροστά», είχε δηλώσει, μεταξύ άλλων, η «μαρξίστρια» πολιτικός των Δημοκρατικών, η οποία διετέλεσε υπουργός Εξωτερικών στην κυβέρνηση Ομπάμα, αλλά ήταν και υποψήφια για την Προεδρία των ΗΠΑ, χάνοντας από τον δεξιό Ντ.Τραμπ, τον οποίο ο Σόρος δεν θέλει ως Πρόεδρο (ΕΔΩ), ενώ αντίθετα είχε αποθεώσει τον Μπαράκ Ομπάμα, του οποίοι ο Αντιπρόεδρος επιδιώκει να νικήσει τον Τραμπ στις προεδρικές εκλογές του ερχόμενου Νοεμβρίου.




Στην συνέχεια του βίντεο, η Χίλαρι Κλίντον, παρουσιάζει τον Σόρος στα πλήθη και εκείνος έρχεται την αγκαλιάζει, την φιλάει και αρχίζει την ομιλία.
ΔΕΙΤΕ:




Το να παρουσιάζει πολιτικός, ΤΟΣΟ ΑΝΟΙΧΤΑ, έναν δισεκατομμυριούχο διεθνιστή, ο οποίος μάλιστα κατηγορείται για χίλια δυο πράγματα, δεν είναι και το πιο συνηθισμένο πράγμα!
Ο Σόρος έχει φιλοδωρήσει με χρήματα το κόμμα των Δημοκρατικών αλλά και την αριστερόστροφη πτέρυγα των Ρεπουμπλικάνων, η οποία διαφωνεί με την δεξιά πολιτική Τραμπ.
Σύμφωνα με τα Wikileaks, συνδέεται με τις διαδηλώσεις κατά του Τραμπ εδώ και τρία χρόνια, όπως είχε μεταδώσει το Russia Today, ενώ σήμερα του προσάπτουν χρηματοδότηση αριστερών οργανώσεων, όπως η ANTIFA που προκαλεί λεηλασίες και πλιάτσικα στην άλλη μεριά του Ατλαντικού.




Άραγε το Twitter θα σβήσει και το βίντεο με την Χίλαρι και τον Σόρος; Για να τον αγκαλιάζει τόσο «ζεστά», μάλλον θα συμφωνεί με όλα όσα κάνει! Από την πλευρά του ο παγκοσμιοποιητής δείχνει ξεκάθαρα ποιου θέλει στην εξουσία των ΗΠΑ.
ΤΟ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΒΙΝΤΕΟ ΕΙΝΑΙ ΑΦΙΕΡΩΜΕΝΟ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΑΡΝΟΥΝΤΑΙ ΠΩΣ Ο ΣΟΡΟΣ ΕΜΠΛΕΚΕΤΑΙ ΕΝΕΡΓΑ ΣΤΑ ΠΟΛΤΙΚΑ ΤΕΚΤΑΙΝΟΜΕΝΑ!


el.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters