Σάββατο 19 Μαρτίου 2011

Ενέργεια από τη δίνη του νερού.


Πηγή: newsbeast.gr




«Η παραγωγή ηλεκτρικής ενέργειας από τη δίνη του νερού είναι δυνατή, και μια μέρα θα σώσει την ανθρωπότητα» υποστηρίζει ο ομογενής Παύλος Κουρής από την Αυστραλία.


Το σύστημα που εφηύρε και φέρει την ονομασία K.C.T. (The Kouris Centri - Turbine Generator) έχει ήδη κατοχυρωθεί ως πατέντα σε Αμερική, Καναδά, Μεξικό, Βραζιλία, Αυστραλία, Nέα Ζηλανδία, Ιαπωνία, Νορβηγία και σύντομα σειρά θα πάρουν άλλες δέκα χώρες της Ευρώπης.

Σύμφωνα με τον επιστήμονα η δίνη δημιουργείται από την περιστροφή της γης και η ιδέα του πιστεύει ότι θα βοηθήσει τα φτωχά κράτη που έχουν πολλά ποτάμια.



Ο κ. Κουρής βρήκε πολλά εμπόδια στο δρόμο του, αφού έπρεπε να αντιμετωπίσει οικονομικά και πολιτικά συμφέροντα και τις αντιδράσεις όσων δεν συμφωνούσαν με τον καινούργιο τρόπο εκμετάλλευσης του υδροηλεκτρισμού.

«Όλοι βλέπουν την εφεύρεσή μου με επιφύλαξη, γιατί είναι κάτι καινούργιο, ριζοσπαστικό και κυριεύονται από το ερώτημα "γιατί να το κάνω";» λέει ο ομογενής.


--------------------------------------------------------------------------------------------------------------

   Έχω βαρεθεί να διαβάζω για εφευρέσεις που από την δεκαετία του 50' ακόμα υπήρξαν και "θάφτηκαν". Έχω σιχαθεί να διαβάζω για απροθυμία των ανθρώπων να προωθήσουν και άμεσα να αντικαταστήσουν τις υπάρχουσες ενεργειακές δομές . Οι πετρελαϊκές εταιρείες καταστρέφουν τους εαυτούς τους και το μέλλον των παιδιών τους για λίγα "Dollars". Τα κράτη ελέγχονται από τις Εταιρείες και τις επενδύσεις τους και υπακούνε στα κελεύσματα των αφεντικών τους .

Ως πότε ; Λύσεις υπάρχουν και μπορούν αύριο κι ολας να εφαρμοστούν. Έχει κανείς το σθένος να τις προωθήσει ; 

Dan Stellar
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters