Σάββατο 19 Μαρτίου 2011

Βρέθηκαν οι υπαίτιοι του e-mail της χρεοκοπίας

Για το "e-mail της χρεωκοπίας" που πρωτοδημοσίευσε το site zougla.gr, έχει ρεπορτάζ ...η zougla ! Ξέχασαν βέβαια να μας πουν, ότι ακέραιη την ευθύνη έχει η zougla, που το πρωτοδημοσίευσε. Η οποία zougla ακόμη να απαντήσει στο βασικό: Γιατί το δημοσιεύσατε;
Από την άλλη, διαρρέoυν ευφάνταστα σενάρια, για τορναδόρους, ψαράδες και διάφορα, αλλά δράστες δεν βλέπουμε ! Μυστικό το κρατάτε εκεί στην αστυνομία; Ντρέπεστε να μας πείτε...
σε ποιό "blog" πρωτοδημοσιεύθηκε να κάνουμε κι....
εμείς μια έρευνα στην cache της google να γελάσει και το παρδαλό κατσίκι; Γιατί δεν δίνετε στη δημοσιότητα το e-mail του υπεύθυνου; Να δούμε αν υπάρχει.
Δείτε τα ευφάνταστα σενάρια που έχει η zougla. Μιλάμε για χοντρό δούλεμα και υποτιμηση της νοημοσύνης μας. Λες και υπάρχει έστω ένας άνθρωπος που δεν ξέρει ότι το e-mail πρωτοδημοσιεύθηκε στη ζούγκλα ! Διαβάστε:
................
ΓΡΑΦΕΙ Η ZOUGLA:

Τελικά, πέντε είναι οι δράστες που απέστειλαν το e-mail (για δες ρε που πρόκειται για ..συνεταιρικό e-mail !)για επικείμενη χρεοκοπία της Ελλάδας και έσπειραν τον πανικό στις 9 Μαρτίου στο Διαδίκτυo. (η zougla έσπειρε τον πανικό, δεν τον έσπειρε το e-mail)

Σύμφωνα με την Υπηρεσία Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος (και γιατί δεν υπάρχει στις ανακοινώσεις της υπηρεσίας σχετικό δελτίο τύπου; Μόνο σε σας το είπε; Γιατί δεν εκδίδεται από τη ΔΗΕ επίσημο δελτίο τύπου, αφού το θέμα είναι τόσο σοβαρό;) , ως συντάκτες της ηλεκτρονικής επιστολής φέρονται να είναι ένας ψαράς από το Μεσολόγγι, ένας φανοποιός από τα Χανιά, ένας ελεύθερος επαγγελματίας από την Αθήνα αλλά και ακόμη δύο άτομα αγνώστων λοιπών στοιχείων.

Η επιστολή που είχε προκαλέσει πανικό σε καταθέτες, όπως αναφέρει το δημοσίευμα σήμερα της εφημερίδας «Τα Νέα», είχε την υπογραφή Γ.Β.. Το πρόσωπο φερόταν να έχει επαφές στον τραπεζικό χώρο, αλλά και γνωριµίες τόσο στον δημοσιογραφικό όσο και στον πολιτικό κόσµο.

Χθες ο 43χρονος φανοποιός κλήθηκε από την Αστυνοµική ∆ιεύθυνση Χανίων και παρουσιάστηκε και παραδέχθηκε ότι είναι αυτός που έστειλε το επίµαχο e-mail σε ενηµερωτική ιστοσελίδα (δηλαδή σε ποιά;), η οποία εµφάνισε το περιεχόµενο του κειµένου ως «µεγάλη αποκλειστικότητα». (άρα; ποιός φταίει; ήταν αποκλειστικότητα; ή μήπως ήταν καραγκιόζηδες αυτοί στην "ενημερωτική ιστοσελίδα", που επιμένετε να μην μας λέτε το όνομά της, οι οποίοι δημοσιεύουν ό,τι μαλακία υπάρχει στο διαδίκτυο ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ και μόνο για να τσιμπήσουν κλικς;)

Ο φανοποιός, μέσω του δικηγόρου του (ποιός είναι ο δικηγόρος του, να του πάρουμε συνέντευξη; είναι τόσο υπαρκτός, όσο ο χιονάνθρωπος των Ιμαλαϊων;), είπε ότι «αν ήξερα τον πανικό που θα προκαλούσε το κείµενό µου, δεν θα το έστελνα ποτέ», ενώ ο πελάτης μου «το τελευταίο διάστηµα έχει µείνει χωρίς δουλειά, είναι έγγαµος µε ένα παιδί και θέλησε να στείλει ένα κείµενο διαµαρτυρίας, αγανακτισµένος από την καθηµερινότητα που βίωνε λόγω οικονοµικής κρίσης».

Η ∆ίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήµατος συνεχίζει να αναζητεί τον πραγµατικό συντάκτη του κειµένου. Από την έρευνα προκύπτει ότι το e-mail, που αναστάτωσε την αγορά και έκανε τον γύρο του Διαδικτύου ταχύτατα, ενώ αναδηµοσιεύτηκε από δεκάδες blogs και ιστοσελίδες ενηµέρωσης, εστάλη σχεδόν ταυτόχρονα από internet- cafe στα δυτικά προάστια της Αθήνας, από το Μεσολόγγι, από τα Χανιά, από το κέντρο της πρωτεύουσας, αλλά και από περιοχή των βορείων προαστίων.

Όπως αποκαλύπτουν στα «Νέα» ανώτεροι αξιωµατικοί της ΕΛ.ΑΣ., «τα ηλεκτρονικά στοιχεία των αποστολέων του κειµένου έχουν βρεθεί, αλλά αποµένει η ενηµέρωση από τους τηλεπικοινωνιακούς παρόχους, προκειµένου να διαπιστωθεί ποιος ήταν ο πρώτος που το έστειλε. Ωστόσο, δεν αποκλείουµε να υπήρξε ακόµη και συντονισµένη προσπάθεια για τη δηµιουργία πλασµατικών εντυπώσεων όσον αφορά στο µέλλον της ελληνικής οικονοµίας».

http://www.zougla.gr/page.ashx?pid=2&aid=276999&cid=4

Σε νεώτερο άρθρο της η zougla, μας πληροφορεί ότι ασκήθηκαν διώξεις σε ...10 άτομα.
Και πάλι στάχτη και κουρνιαχτός, για να θολώσουν τα νερά.
Αύριο που θα ακούσει ο κόσμος ότι συνελήφθησαν 10 άτομα ή ασκήθηκαν διώξεις εναντίον 10 ατόμων, θα σκεφτεί ότι έπιασαν κάποιους από αυτούς που διακινούσαν το e-mail.

Εμείς θα συνεχίσουμε ακούραστα να ρωτάμε:
Αυτός που δημοσίευσε πρώτος το e-mail και το έκανε από ιδιωτικό, δημόσιο, δεν θα έχει κανένα πρόβλημα; Θα συλλαμβάνεται ο κάθε χαζός, που γράφει μπούρδες, αλλά όχι το μέσο;

Δηλαδή αν στείλω εγώ στο Mega ένα e-mail και πω "είμαι πυρηνικός επιστήμονας και σύμφωνα με μετρήσεις μου, η ραδιενέργεια στην Ελλάδα, είναι 100 φορές πιό πάνω από τα επιτρεπτά όρια και αυριο το πρωί θα έχουμε 500.000 θανάτους" και το Mega πεί στο δελτίο ειδήσεων: "αποκλειστικό: πυρηνικός επιστήμονας κρούει τον κώδωνα του κινδύνου, 100 φορές πάνω από τα όρια η μόλυνση, αύριο πεθαίνουν 500.000 Ελληνες", ποιός θα πρέπει να διωχθεί;
Εγώ για τη χαζομάρα που έγραψα στο e-mail ή το Mega ?

http://eglimatikotita.blogspot.com/


http://ksipnistere.blogspot.com/2011/03/e-mail_19.html 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters