Σάββατο 19 Μαρτίου 2011

ΑΛΒΑΝΟΙ ΙΣΛΑΜΙΣΤΕΣ ! Ο πραγματικός Κίνδυνος !!

Εργολάβοι των διεκδικήσεων των Τσάμηδων !  
Χορηγοί του UCC !
Μεγαλοπαράγοντες στο εμπόριο όπλων στη νότια βαλκανική !
Βασικοί τροφοδότες στις γιάφκες βαρέως οπλισμού σε διαφορα μέρη της Πατρίδας μας , από τις οποίες , πολλές ανακαλύφθηκαν , λίγες όμως δημοσιοποιήθηκαν!  
Εκρηκτικό μείγμα Ισλαμιστών Φονταμενταλιστών και Αλβανών Μεγαλοϊδεατών! Ζουν ανάμεσά μας , δραστηριοποιούνται στο κέντρο της Αθήνας (μέχρι και καφενείο - στέκι στο κέντρο) και στη Δυτική Ελλάδα !

Εθεάθησαν "επίλεκτα" μέλη της κοινότητας στην "επίσκεψη" Νταβούτογλου στη Θράκη , αλλά και στην πορεία της τελευταίας απεργίας (23/2) .

ΑΝΟΙΧΤΗ ΠΛΗΓΗ ΣΤΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ! 
Κάποιοι -Έλληνες και μη - στο εξωτερικό (ΗΠΑ , Μ.Βρεττανία) έχουν πάρει είδηση τι πάει να ξεκινήσει....... 
Οι Βοειδ-έλληνες ; ....... 

Δείτε και θαυμάστε : ... 



http://anti-antiprosopeusi.blogspot.com/2011/03/blog-post_18.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters